vag10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 κάτι μυστήριο και σε κρατάει σε αγωνία να δεις το τέλος. Ξέρετε κάποια παρόμοια? prisoners, memento, nightcrawler, gone girl, mystic river, seven 4
adam_theo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδια, ψαχνω για ταινιες τυπου αστυνομικες/μυστηριου/ντετεκτιβ (και ολα τα συναφη) με (ανεξιχνιαστες) υποθεσεις που αναλαμβανονται απο τους πρωταγωνιστες και σε κρατανε μεχρι τελος σε αγωνια! Προτασεις?
GiannisWalker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καλημέρα παίδες, τελείωσα απο prison break/breaking bad/homeland και κτλ είδους σειρές.Θα ήθελα κάτι σε τέτοιου τύπου δράσης για να με τραβάει να δω. Είδα και game of thrones αλλά δεν μου άρεσε καθόλου.. Ευχαριστώ
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καλημέρα παίδες, τελείωσα απο prison break/breaking bad/homeland και κτλ είδους σειρές.Θα ήθελα κάτι σε τέτοιου τύπου δράσης για να με τραβάει να δω. Είδα και game of thrones αλλά δεν μου άρεσε καθόλου.. Ευχαριστώ Vikings και Spartacus
The Spirit Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καλημέρα παίδες, τελείωσα απο prison break/breaking bad/homeland και κτλ είδους σειρές.Θα ήθελα κάτι σε τέτοιου τύπου δράσης για να με τραβάει να δω. Είδα και game of thrones αλλά δεν μου άρεσε καθόλου.. Ευχαριστώ Sons Of Anarchy
GiannisWalker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Vikings και Spartacus Δεν μου αρέσει τέτοιο "στυλ" να το πω Sons Of Anarchy Μόνο την τελευταία season δεν είχα δει
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δεν μου αρέσει τέτοιο "στυλ" να το πω Δεν έχουν καμία σχέση με GOT, άμα αυτό φοβάσαι. Και οι δύο είναι σειρές που βασίζονται σε ιστορικά γεγονότα (πιο πολλή η πρώτη). Το GOT είναι κατά κύριο λόγο σειρά φαντασίας με πολύ λίγα στοιχεία που θυμίζουν σειρά εποχής.
broxopios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδια, ψαχνω για ταινιες τυπου αστυνομικες/μυστηριου/ντετεκτιβ (και ολα τα συναφη) με (ανεξιχνιαστες) υποθεσεις που αναλαμβανονται απο τους πρωταγωνιστες και σε κρατανε μεχρι τελος σε αγωνια! Προτασεις? Δώσε μια ευκαιρία το The Shield αν δε το έχεις δει. Πολύ δυνατό. http://www.imdb.com/title/tt0286486/?ref_=nv_sr_3 1
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καλημέρα παίδες, τελείωσα απο prison break/breaking bad/homeland και κτλ είδους σειρές.Θα ήθελα κάτι σε τέτοιου τύπου δράσης για να με τραβάει να δω. Είδα και game of thrones αλλά δεν μου άρεσε καθόλου.. Ευχαριστώ Μιας κι εμένα μου αρέσουν πολύ οι σειρές που ανέφερες, θεωρώ ότι θα σου αρέσουν εξίσου το Alias, το Person Of Interest, το The Wire και το Dexter.
GiannisWalker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μου είπε και ένα φιλαράκι για το pretty little liars αλλά είναι πολύ έξω απο τα νερά μου, τουλάχιστο αυτό συμπέρανα απο το trailer..
vrwmiaris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Black sails από μένα, τελειώνω την δεύτερη σεΖόν.
val007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καμιά ταινία σε στυλ Maze Runner υπάρχει;; Divergent. Hunger Games
Grey29 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Αυτό που με το που βγήκε το hunger games γεμίσαμε τέτοιου τύπου ταινίες με ξεπερνάει... 1
Evilsmile Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μόνο την τελευταία season δεν είχα δει και καλα εκανες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα