Linus_Lost Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Star Wars δες τα οπως βγηκαν κινηματογραφο ΙV, V, VI τα παλια και μετα Ι, ΙΙ , ΙΙΙ η καινουρια Για πιο λογο τα βγαλανε ετσι? ;/Έκαναν λάθος στην πρώτη ταινία που προβλήθηκε και αποφάσισαν να το κρατήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Doctor Who Ποσο πια; Εχω δει μεχρι και τις κλασσικες σεζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Παιδια κανα δυο post apocalyptic καλες ταινιες?(οχι mad max) Δν εχω θεμα κ αν ειναι zombie apocalypse. ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Παιδια κανα δυο post apocalyptic καλες ταινιες?(οχι mad max) Δν εχω θεμα κ αν ειναι zombie apocalypse. ευχαριστω. Kατι ομορφο ...... https://en.wikipedia.org/wiki/The_Road_(2009_film) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Παιδια κανα δυο post apocalyptic καλες ταινιες?(οχι mad max) Δν εχω θεμα κ αν ειναι zombie apocalypse. ευχαριστω. To The Road που προανέφερε ο φίλος αλλά και το 20 Weeks Later (πολύ ωραίο Soundtrack). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Παιδια κανα δυο post apocalyptic καλες ταινιες?(οχι mad max) Δν εχω θεμα κ αν ειναι zombie apocalypse. ευχαριστω. I Am Legend http://www.imdb.com/title/tt0480249/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το 28weeks later σιγουρα καθως ειδα το προηγουμενο πριν απο 10 μερες.το the road το εχω ηδη στα υποψην. καποια αλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 στο στυλ του mad max ειναι το six string samurai και το tank girl, ισως και τα book of eli, snowpiercer, mutant chronicles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το 28weeks later σιγουρα καθως ειδα το προηγουμενο πριν απο 10 μερες.το the road το εχω ηδη στα υποψην. καποια αλλη? The Book of Eli (2010) I Am Legend (2007) World War Z (2013) Zombieland (2009) Σε πιο διαφορετικό στυλ (όχι survival/post-apocalyptic, αλλά post-war/post-apocalyptic): V for Vendetta (2005) Equilibrium (2002) Æon Flux (2005) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το Gomorra το έχει δει κανείς? http://www.imdb.com/title/tt2049116/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1 ναι, ο jimmy0077 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καμια σειρα σαν το Power? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 ναι, ο jimmy0077 Nαι το έχω δει από πέρυσι. Πολύ καλή σειρά, ειδικά σε όσους αρέσει σαν θέμα η μαφία κτλ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ψάχνω κάποια ταινία που να σε καθηλώνει. Τι εννοώ? 2 ταινίες που πραγματικά με καθήλωσαν ήταν Inception, Shutter Island, Cast away, Devil's Pass, Captain Phillips. Έχει κάτι μυστήριο και σε κρατάει σε αγωνία να δεις το τέλος. Ξέρετε κάποια παρόμοια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ψάχνω κάποια ταινία που να σε καθηλώνει. Τι εννοώ? 2 ταινίες που πραγματικά με καθήλωσαν ήταν Inception, Shutter Island, Cast away, Devil's Pass, Captain Phillips. Έχει κάτι μυστήριο και σε κρατάει σε αγωνία να δεις το τέλος. Ξέρετε κάποια παρόμοια? Lucky number Slevin? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Lucky number Slevin? Μπήκε στην bucket list next? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα