Προς το περιεχόμενο

Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σπέρες! Δεν ειδα ποτε star wars και δεν ξερω απο που να αρχισω.Δηλαδη trilogy ή οχι? η ταινιες πανε με την σειρα ή ειναι ανακατεμενα? Μπορει να μου βαλει καποιος σε μια λιστα με  την σειρα που βγηκανε?

Star Wars δες τα οπως βγηκαν κινηματογραφο

ΙV, V, VI τα παλια

και μετα

Ι, ΙΙ , ΙΙΙ η καινουρια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σαν νεος στον χωρο των anime,θα θελα να μου προτεινεται καποια για να δω ,οχι ομως 100+επεισοδια..εχω δει το attack on titan και το death note(εκτος 3-4 επεισοδιων που θα δω τωρα),και τα 2 μου αρεσαν πολυ,και θα αρχισω το fullmetal alchemist brotherhood , που δεν βλεπω να κραταει παρα τα 64 επεισοδια του πανω απο 3-4 μερες...Να πω πως θα προτιμουσα να εχει κατι το περιεργο,οπως πχ οι γιγαντες στο aot ή οι shinigami στο dn ..Επισης υπαρχει καποια γνωμη για τα steins gate και το code geass : lelouch of the rebellion ?

• Moderators

Λεπον ειδα το Vicious και μου αρεσε πολυ. Για πειτε καμια αναλογη βρετανικη σειρα με φλεγματικο χιουμορ. Εχω δει το Plebs και το Peep Show που εχουν ενα αναλογο υφος (περισσοτερο το δευτερο ισως).

Καλησπερα, μολις τελειωσα τον πρωτο κυκλο του The flash και ανακαλυψα οτι ο δευτερος αργει ακομα, οποτε θελω μια σειρα να σκοτωνω την ωρα μου μιας και φραγκα για διακοπες δεν παιζουν. Ειμαι αναμεσα στο house of cards και το Sons of Anarchy, τι λετε;

sons of anarchy περισσοτερο δραση και μαγκια, house of cards περισσοτερο παρλα

και τα 2 εχουν δολοπλοκες, και τα 2 ειναι πολυ καλα, δεστα και τα 2 στην τελικη :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...