Pitzimpitzidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σπέρες! Δεν ειδα ποτε star wars και δεν ξερω απο που να αρχισω.Δηλαδη trilogy ή οχι? η ταινιες πανε με την σειρα ή ειναι ανακατεμενα? Μπορει να μου βαλει καποιος σε μια λιστα με την σειρα που βγηκανε? Star Wars δες τα οπως βγηκαν κινηματογραφο ΙV, V, VI τα παλια και μετα Ι, ΙΙ , ΙΙΙ η καινουρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σαν νεος στον χωρο των anime,θα θελα να μου προτεινεται καποια για να δω ,οχι ομως 100+επεισοδια..εχω δει το attack on titan και το death note(εκτος 3-4 επεισοδιων που θα δω τωρα),και τα 2 μου αρεσαν πολυ,και θα αρχισω το fullmetal alchemist brotherhood , που δεν βλεπω να κραταει παρα τα 64 επεισοδια του πανω απο 3-4 μερες...Να πω πως θα προτιμουσα να εχει κατι το περιεργο,οπως πχ οι γιγαντες στο aot ή οι shinigami στο dn ..Επισης υπαρχει καποια γνωμη για τα steins gate και το code geass : lelouch of the rebellion ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Λεπον ειδα το Vicious και μου αρεσε πολυ. Για πειτε καμια αναλογη βρετανικη σειρα με φλεγματικο χιουμορ. Εχω δει το Plebs και το Peep Show που εχουν ενα αναλογο υφος (περισσοτερο το δευτερο ισως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το Gomorra το έχει δει κανείς? http://www.imdb.com/title/tt2049116/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, μολις τελειωσα τον πρωτο κυκλο του The flash και ανακαλυψα οτι ο δευτερος αργει ακομα, οποτε θελω μια σειρα να σκοτωνω την ωρα μου μιας και φραγκα για διακοπες δεν παιζουν. Ειμαι αναμεσα στο house of cards και το Sons of Anarchy, τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Και τα 2 ξεκίνησε τα είναι πολύ καλές σειρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jerok Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 sons of anarchy περισσοτερο δραση και μαγκια, house of cards περισσοτερο παρλα και τα 2 εχουν δολοπλοκες, και τα 2 ειναι πολυ καλα, δεστα και τα 2 στην τελικη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 vikings οπωσδηποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Και τα 3 που αναφερθηκαν. Απλα με SOA θα δεθεις περισσοτερο με χαρακτηρες + οτι εχει την καλυτερη μουσικη σε σειρα ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memfisto Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Dare devil,Gotham Kαλοτραβηγμένα με ωραία σκηνικά και με πολύ καλές ερμηνείες. Τα εχω δει και τα δύο και μου άρεσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Doctor Who Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 The Blacklist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Site: Silicon Valley Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Thanks guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Star Wars δες τα οπως βγηκαν κινηματογραφο ΙV, V, VI τα παλια και μετα Ι, ΙΙ , ΙΙΙ η καινουρια Για πιο λογο τα βγαλανε ετσι? ;/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα