skiabox Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Η απόλυτη σειρά είναι το Breaking Bad και δεν σηκώνω κουβέντα! Δεν εχω δει ουτε ενα επεισόδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μια πολύ καλή αστυνομική σειρά (ολοκληρώνεται σε μια σεζόν), είναι το Top of the Lake. http://www.imdb.com/title/tt2103085/?ref_=nm_flmg_act_10 Τη βρήκα καλύτερη από το (ταρατατζούμ) true detectives, συνοδεύεται από μια πολύ δυνατή ερμηνεία της Elisabeth Moss και μια καταπληκτική φωτογραφία. παιζει να παιξει κ 2η σεζον: http://www.hollywoodreporter.com/news/mipcom-jane-campions-top-lake-741094 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 μόλις το τελείωσα και το συστήνω επίσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μια πολύ καλή αστυνομική σειρά (ολοκληρώνεται σε μια σεζόν), είναι το Top of the Lake. http://www.imdb.com/title/tt2103085/?ref_=nm_flmg_act_10 Τη βρήκα καλύτερη από το (ταρατατζούμ) true detectives, συνοδεύεται από μια πολύ δυνατή ερμηνεία της Elisabeth Moss και μια καταπληκτική φωτογραφία. Κάποιος να μου δώσει πίσω τις ώρες που έχασα με αυτό το πράγμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σειρες white collar , Suits , game of throwns , Vikings. trye dedective, house of cards , son of anarxy , Basnhee , breaking bad, one100, lie to me , serlock , agents of shield, how I met yout mother. Αυτα μου ηρθαν τωρα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanadesu Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Mad Max:Fury Road στο cinema να δείτε όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 παιζει να παιξει κ 2η σεζον: http://www.hollywoodreporter.com/news/mipcom-jane-campions-top-lake-741094 Να προσθεσω και εγω πως ειμαι μια αξιολογη σειρα...με εξαιρετικες ερμηνειες... Απλα για οποιον εχει στο νου του κατι που να μοιαζει με οτι εχει δει.....ενα αστυνομικο θριλερ γεματο twists και δαιδαλωδεις πλοκες...να το προσπερασει!! Ειναι 'αργο' και πολυεπιπεδο.....γεματο συμβολισμους και μηνυματα! A must see για μενα....χαμενος χρονος για καποιον αλλο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey29 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Πρόταση για δυνατή κοινωνική ταινία για Κυριακή βράδυ στο σπίτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Site: Legend of the Seeker B-series που ανακάλυψα τυχαία αλλά εάν σου αρέσουν τα fantasy games με μάγους, warriors και τέρατα είναι ό,τι πρέπει. ηθοποιία για τα πανηγύρια και απίστευτα plot holes αλλά είπαμε, την βλέπεις μόνο για το concept. Ελπίζω να με κρατήσει μέχρι το τέλος γιατί έχει 22 επεισόδια η πρώτη σεζόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Σειρά παρόμοια με Californication, Entourage κτλ; Αν είναι και 20λεπτη ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Είμαι ανάμεσα στο να ξεκινήσω True Detective - Breaking bad - Hannibal - Boardwalk Empire? Ποια λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Όλες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Σειρά παρόμοια με Californication, Entourage κτλ; Αν είναι και 20λεπτη ακόμα καλύτερα. Δες το Workaholics, άμα θες κωμωδία σε στυλ καφρίλα και έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smitharos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Είμαι ανάμεσα στο να ξεκινήσω True Detective - Breaking bad - Hannibal - Boardwalk Empire? Ποια λέτε? με την σειρα που τα εγραψες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitifititis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δείτε και κανένα Fargo και Black Mirror ρε παιδιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα