Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος έχει ξεμείνει από σειρές πάντως το Link.png Site: Bosch είναι ένα άγνωστο αστυνομικό drama που θυμίζει αρκετά το The Killing. Λίγο καλύτερο από μέτριο αλλά βλέπεται.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκίνησα να βλέπω Terminator The Sarah Connor chronicles και ξενέρωσα με την άθλια ηθοποιία οπότε το σταμάτησα.

Έχω αρχίσει Mad Men αλλά δεν με έχει πείσει με τα πρώτα 3-4 επεισόδια. Ανεβαίνει στη συνέχεια; Μου κάνει εντύπωση και η τεράστια βαθμολογία που έχει

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια σύγχρονη κωμωδία με σοβαροφάνεια αλλά πολλές καφρίλες...για να καταλάβετε, ψάχνω κάτι σύγχρονο αλλά με χιούμορ του στυλ Λέσλι Νίλσεν... Τρελές σφαίρες, Μεγάλη των μπάτσων σχολή, Μπότες σπιρούνια και καυτές σέλες, Hot shots κλπ. Προχτές είδα το "A million ways to die in the west" ...μου άρεσε αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο...

Δημοσ.

Αν εχει καποιος να μου προτεινει ταινιες επιβιωσης θα ημουν ευγνωμων ή εδω ή στα μηνυματα..κανενα προβλημα. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια σύγχρονη κωμωδία με σοβαροφάνεια αλλά πολλές καφρίλες...για να καταλάβετε, ψάχνω κάτι σύγχρονο αλλά με χιούμορ του στυλ Λέσλι Νίλσεν... Τρελές σφαίρες, Μεγάλη των μπάτσων σχολή, Μπότες σπιρούνια και καυτές σέλες, Hot shots κλπ. Προχτές είδα το "A million ways to die in the west" ...μου άρεσε αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο...

Πριν το έγραψα πάνω :P Californication άρχισε τα 3 πρώτα και βλέπεις ;)

Δημοσ.

Συνεχισε το terminator παλληκαρι. Στην αρχη ηταν μαπα, μετά στρωνει γερά.

θα φαει ομως τη ξενερα με το απιστευτο ciffhanger   στη δευτερη σεζον και δε θα μαθει ποτε τι θα συμβει γιατι η σειρα εφαγε κανσελ

Δημοσ.

Κατεβασα να δω το Spartacus την σειρα.Με ποια σειρα να τα δω?

Ειναι αυτο με τις 3 σεζον:

http://www.imdb.com/title/tt1442449/?ref_=nv_sr_1

και αυτο με τα 6 επεισοδια:

http://www.imdb.com/title/tt1758429/?ref_=nv_sr_2

Το Gods of the Arena είναι prequel των γεγονότων που έγιναν στη πρώτη σεζόν του War of the Damned. Καλό είναι όμως πρώτα να δεις τη πρώτη σεζόν του War of The Damned ή αλλιώς Blood and Sand και μετά το prequel.

• Like 1
Δημοσ.

Το Gods of the Arena είναι prequel των γεγονότων που έγιναν στη πρώτη σεζόν του War of the Damned. Καλό είναι όμως πρώτα να δεις τη πρώτη σεζόν του War of The Damned ή αλλιώς Blood and Sand και μετά το prequel.

Άρα blood and sand-Gods of the arena-vengeance-war of the damned

Δημοσ.

Μια πολύ καλή αστυνομική σειρά (ολοκληρώνεται σε μια σεζόν), είναι το Top of the Lake.

http://www.imdb.com/title/tt2103085/?ref_=nm_flmg_act_10

Τη βρήκα καλύτερη από το (ταρατατζούμ) true detectives, συνοδεύεται από μια πολύ δυνατή ερμηνεία της Elisabeth Moss και μια καταπληκτική φωτογραφία.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...