Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά δες το Blade runner και έλα πες μου (μ αρέσει που λες πώς τα έχεις δει σχεδόν όλα και δεν έχεις δει την υπέρτατη ταινία).

Δημοσ.

Μα το Blade runner βγήκε το 1982 οπότε μια χαρά δίκιο έχει ο άνθρωπος. Γενικότερα είναι αλήθεια ότι μετά το 95 καλές Si-fi ταινίες με το σταγονόμετρο. Το Starship troopers που το θεωρώ γαμάτο ας πούμε βγήκε μετά το 95 αλλά πολύ κοντά στην εποχή (97). 

• Like 1
Δημοσ.

Ε οκ σχεδον ολες μετα 2000 γιατι σαν ατομο που γενηθηκε αρκετα μετα απο αυτες τις ταινιες και εχοντας συνηθισει σε σχετικα καλα εφε μου φαινονται περιεργες τετοιες ταινιες :D ..παντως θα το δω αυριο :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω με τέρμα ήχο για να απολαύσεις το ανεπανάληπτο soundtrack του Vangelis. Δεν βγαίνουν τέτοιες ταινίες πιά. :cry:

'Άλλη θεική ταινία που δεν ξέρω αν την έχεις δει :

https://www.youtube.com/watch?v=68I3j2luW64&index=4&list=RD3VgNoKc_Gdw

καθώς και αυτή κλείνουν το τοπ 3 (δικό μου) επιστημονικής φαντασίας (και όχι μόνο) ever :

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Δημοσ.

Για το unbreakable του bruce willis η το max payne του wahlberg υπαρχει καποια γνωμη?

το unbreakable ειναι πολυ καλη ταινια, πολυ υποτιμημενη...για μενα η καλυτερη ταινια του shyamalan

θα τη δεις σε ολες τις λιστες με καλτ ταινιες βασισμενες σε κομικ

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι τη βρήκα βαρετή και χωρίς νόημα.

Με εκνευρίζουν οι ταινίες που τελειώνουν και λες, αυτό ήταν;

Δεν αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου, το Max Payne είναι καλύτερη επιλογή, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο τουλάχιστον περνάει ευχάριστα η ώρα σου βλέποντάς το.

• Super Moderators
Δημοσ.

ήταν σαρκαστική ερώτηση, για μια ταινία που διαγράφηκε από το μνήμη μου (και το 5.4 πολύ της ήταν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...