xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Έχω δει: Carnivale Sopranos Lost Breaking Bad Suits Game of Thrones Vikings House of Cards The Wire Sherlock True Detective Death Note Boston Legal Bored to death Rome Dexter Oz House M.D τι πρωτείνεται; (σίγουρα θα μου ξεφευγει και κανένα άλλο) θέλω κάτι να με κρατάει σε αγωνία να χει αρκετές σαιζόν είδη (δλδ να μην ειναι σε καμια δεύτερη) να βρίσκοντα ελληνικά subs α και να ειναι καλό προφανώς. i have plenty time to kill. firefly/serenity battlestar galactica deadwood six feet under in treatment justified hannibal big love homeland damages shield λογικα δεν θα εχεις δει καποιο απο αυτα
lefter Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Έχω δει: Carnivale Sopranos Lost Breaking Bad Suits Game of Thrones Vikings House of Cards The Wire Sherlock True Detective Death Note Boston Legal Bored to death Rome Dexter Oz House M.D τι πρωτείνεται; (σίγουρα θα μου ξεφευγει και κανένα άλλο) θέλω κάτι να με κρατάει σε αγωνία να χει αρκετές σαιζόν είδη (δλδ να μην ειναι σε καμια δεύτερη) να βρίσκοντα ελληνικά subs α και να ειναι καλό προφανώς. i have plenty time to kill. Για αγωνια τι αλλο ? 24 Επισης καλες σειρες Six Feet Under & Homeland 1
smitharos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Για αγωνια τι αλλο ? 24 Επισης καλες σειρες Six Feet Under & Homeland που ακριβως υπαρχει η αγωνια στο six feet under? (no offence) 1
xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 που ακριβως υπαρχει η αγωνια στο six feet under? (no offence) αγωνια οχι ακριβως, αλλα το ενδιαφερον στο κραταει, σε ενδιαφερουν οι χαρακτηρες και θες να δεις το επομενο επεισοδειο...
Fan Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Έχω δει: Carnivale Sopranos Lost Breaking Bad Suits Game of Thrones Vikings House of Cards The Wire Sherlock True Detective Death Note Boston Legal Bored to death Rome Dexter Oz House M.D τι πρωτείνεται; (σίγουρα θα μου ξεφευγει και κανένα άλλο) θέλω κάτι να με κρατάει σε αγωνία να χει αρκετές σαιζόν είδη (δλδ να μην ειναι σε καμια δεύτερη) να βρίσκοντα ελληνικά subs α και να ειναι καλό προφανώς. i have plenty time to kill. Καλα πλάκα κάνεις;;;; Ψάχνεις κάτι με αγωνία και να σε κρατήσει και δεν έχεις δει Walking Dead, Sons of Anarchy και Homeland; Έφυγες τώρα. Ετοιμάσου για μαραθώνιους.
lefter Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 που ακριβως υπαρχει η αγωνια στο six feet under? (no offence) πουθενα την ανεφερα για μια απο τις καλυτερες σειρες
smitharos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 πουθενα την ανεφερα για μια απο τις καλυτερες σειρες προσωπικα ειναι απο τις χειροτερες σειρες που εχω δει.αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα
lifeowner771 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δεν μου αρεσουν καθολου οι ταινιες με superheroes (με εξαιρεση τον Batman του Νολαν).Αξιζει να κατσω να δω το Guardians of the Galaxy;H ειναι το ιδιο πραγμα με Avengers, Thor, Captin 'Murica κτλπα;
Linus_Lost Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 <p>Δεν μου αρεσουν καθολου οι ταινιες με superheroes (με εξαιρεση τον Batman του Νολαν).Αξιζει να κατσω να δω το Guardians of the Galaxy;H ειναι το ιδιο πραγμα με Avengers, Thor, Captin 'Murica κτλπα;</p> Άμα δεν σου άρεσαν αυτά που αναφέρεις τότε δεν θ σου αρέσουν κ οι guardians..
xavier Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Άμα δεν σου άρεσαν αυτά που αναφέρεις τότε δεν θ σου αρέσουν κ οι guardians.. Δεν μου αρεσουν καθολου οι ταινιες με superheroes (με εξαιρεση τον Batman του Νολαν).Αξιζει να κατσω να δω το Guardians of the Galaxy;H ειναι το ιδιο πραγμα με Avengers, Thor, Captin 'Murica κτλπα; το star wars σου αρεσει? προς τα εκει παει...για εμενα ειναι καλυτερο απο τις υπολοιπες σουπερταινιες, αλλα αμα δεν σου αρεσουν καθολου λογικα δεν θα σου αρεσει και αυτο
Fan Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν μου αρεσουν καθολου οι ταινιες με superheroes (με εξαιρεση τον Batman του Νολαν).Αξιζει να κατσω να δω το Guardians of the Galaxy;H ειναι το ιδιο πραγμα με Avengers, Thor, Captin 'Murica κτλπα; Ούτε για πλάκα. 1
lifeowner771 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 το star wars σου αρεσει? προς τα εκει παει...για εμενα ειναι καλυτερο απο τις υπολοιπες σουπερταινιες, αλλα αμα δεν σου αρεσουν καθολου λογικα δεν θα σου αρεσει και αυτο Tα Star Wars μου αρεσουν.Το Dredd μου αρεσε που ειναι και αυτο comic adaptation, οπως επισης περιμενω να βγει και το deadpool πως και πως..Και το περιμενω επειδη δεν ειναι ο κλασσικος σουπερ ηρωας, στυλ with great power comes great responsibilty.Γιαυτο ρωτησα και για το Guardians of the Galaxy, επειδη δεν μοιαζει με ταινια σαν το spiderman, captain america που και σαν χαρακτηρες μου φαινονται λιγο φλωροι..(No offence σε οσους τους αρεσουν )
johninio Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 μπορειτε να μου προτεινετε κανα horror movie για να μαζευτουμε απρεα σε κανα σπιτι να δουμε.Πριν καιρο ειχαμε δει αυτη http://www.imdb.com/title/tt0892899/?ref_=fn_al_tt_1και μας αρεσε πολυ ετσι.
Karamol3golas Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 οποιος μπορει να προτεινει καποια ταινια επιστημονικης φαντασιας κατα προτιμηση,αφηνω μεγαλο περιθωριο για επιλογες γιατι εχω δει σχεδον τα παντα
nickmanak Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 οποιος μπορει να προτεινει καποια ταινια επιστημονικης φαντασιας κατα προτιμηση,αφηνω μεγαλο περιθωριο για επιλογες γιατι εχω δει σχεδον τα παντα Saturn 3 (1980)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα