TO_PAIDI Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Πηγή: Outlander Ανακάλυψα τυχαία αυτή τη female-friendly σειρά και με εντυπωσίασε η βαθμολογία της 8,7. Είδα 2-3 επεισόδια και δεν με έχει πείσει ακόμα παρόλο που δεν είναι άσχημη. Την έχει δει κανένας να μου πει εάν ανεβαίνει αργότερα ή να μην κάνω τον κόπο να προχωρήσω; Κοίτα εγω γενικά τη βρίσκω με τις σειρές εποχής και κόλλησα και με αυτή. Μην περιμένεις καμμιά τρελή εξέλιξη αλλά παρακολουθείται ευχάριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tekmaster Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Χαιρετώ το φόρουμ, Χθες είδα το Imitation Game αρκετά καλό θα έλεγα, ψάχνω παρόμοιες ταινίες οι οποίες να είναι βασισμένες σε αληθινά γεγονότα ταινίες που να σε κάνουν να σκεφτείς να έχουν μυστήριο υπάρχει καμιά καλή; Επίσης μου αρέσουν και ταινίες του στυλ ψυχολογικό δράμα σαν το "21 Grams" Τι έχετε να προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Έχει δει κανένας αυτό εδώ Surviving Progress 2011 ώστε να μου πει αν έχει κάποια γενικότερη κινηματογραφική/καλλιτεχνική αξία ή αν είναι απλώς ντοκυμαντέρ σαν της τηλεόρασης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Χαιρετώ το φόρουμ, Χθες είδα το Imitation Game αρκετά καλό θα έλεγα, ψάχνω παρόμοιες ταινίες οι οποίες να είναι βασισμένες σε αληθινά γεγονότα ταινίες που να σε κάνουν να σκεφτείς να έχουν μυστήριο υπάρχει καμιά καλή; Επίσης μου αρέσουν και ταινίες του στυλ ψυχολογικό δράμα σαν το "21 Grams" Τι έχετε να προτείνετε; http://www.imdb.com/title/tt0105414/ http://www.imdb.com/title/tt0106856/ Δες και εδώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giouli88 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καταπληκτική ταινία το Imitation Game! Έχω ακούσει και για το 21 Grams. Δεν την εχω δει. Είναι καλή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ναι, πολυ, δες την Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tekmaster Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Κάποτε είχα δεί μια ταινία που ήταν με έναν τυφλό και έναν φίλο του νομίζω που έμεναν μαζί η ταινία θυμίζει το "Scent of a Woman" (Άρωμα Γυναίκας) αλλά δεν είναι αυτή, μήπως ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μπαν Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 δείτε arrow κολλάς άσχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Αν είσαι μέχρι 21 (και πολύ λέω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 δείτε arrow κολλάς άσχημα Όχι εάν έχεις τελειώσει το λύκειο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Έχω δει:CarnivaleSopranosLostBreaking BadSuitsGame of ThronesVikingsHouse of CardsThe WireSherlockTrue DetectiveDeath NoteBoston LegalBored to deathRomeDexterOzHouse M.Dτι πρωτείνεται; (σίγουρα θα μου ξεφευγει και κανένα άλλο)θέλω κάτι να με κρατάει σε αγωνία να χει αρκετές σαιζόν είδη (δλδ να μην ειναι σε καμια δεύτερη) να βρίσκοντα ελληνικά subs α και να ειναι καλό προφανώς.i have plenty time to kill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smitharos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Έχω δει: Carnivale Sopranos Lost Breaking Bad Suits Game of Thrones Vikings House of Cards The Wire Sherlock True Detective Death Note Boston Legal Bored to death Rome Dexter Oz House M.D τι πρωτείνεται; (σίγουρα θα μου ξεφευγει και κανένα άλλο) θέλω κάτι να με κρατάει σε αγωνία να χει αρκετές σαιζόν είδη (δλδ να μην ειναι σε καμια δεύτερη) να βρίσκοντα ελληνικά subs α και να ειναι καλό προφανώς. i have plenty time to kill. ειδα προσφατα το the newsroom και μ αρεσε παρα πολυ.ειναι γυρω στα 30 επεισοδια αν θυμαμαι καλα κ εχει τελειωσει.Επισης walking dead και sons of anarchy ειναι ωραιες σειρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Walking dead, fringe, six feet under Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2015 από Linus_Lost 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Prison Break, Spartacus, Person of interest και γρήγορα! Και ξέχνα ότι είδες το Lost Και αν παραμένει χρόνο για σκότωμα, δες και το Alias! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Prison Break, Spartacus, Person of interest και γρήγορα! Και ξέχνα ότι είδες το Lost Και αν παραμένει χρόνο για σκότωμα, δες και το Alias! και στα μεσημεριανα you better call saul μη το ξεχναμε και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα