diplo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Luther? Peaky Blinders? Ripper Street? κάποιο άλλο με παρόμοια θεματολογία; το the knick είναι κοντά σε θέμα εποχής. εμένα μου άρεσε πολύ Σειρά παρόμοιας γαματοσύνης με το Oz; deadwood και carnivale λογικά breaking bad θα έχεις δει επίσης τσέκαρε και το house of cards αν δε το έχεις δει ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αν σου αρέσουν τα post apocalyptic έφυγες για Battlestar Galactica Το Walking Dead είναι όντως από τα καλύτερα αλλά δεν βγήκε τώρα. Μπορώ να γράψω ορισμένα που είναι κορυφαία στο είδος αλλά έχουν μερικά χρόνια που βγήκαν πχ Jericho. Falling Skies σκουπίδι-χάσιμο χρόνου, Revolution, Terra nova κάτω του μετρίου, Dominion και Last Ship ίδια κατηγορία, μέτρια αλλά βλέπονται. Το Last Resort δεν το έχω δει. Όσο για 12 monkeys και εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά σίγουρα βλέπεται. Το The 100 από τα μέσα της πρώτης σεζόν και μετά είναι σαφώς ανώτερο από τα παραπάνω και σε κάθε επεισόδιο γίνεται και καλύτερο. ειχες δικιο για το 100, ειναι καλυτερο απο τις περισσοτερες σειρες του cw...παλι παιζει πολυ teen drama, αλλα ειναι γινεται και λιγο σκοτεινο μερικες φορες, οποτε τουλαχιστον βλεπεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 το the knick είναι κοντά σε θέμα εποχής. εμένα μου άρεσε πολύ Το εχω δει το Knick. Από αυτά τα 3 Luther, Peaky Blinders, Ripper Street ποιο να διαλέξω.. Εχω ενα feeling για το Ripper Street.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Θέλω να μου προτείνεται κάποια ταινία δράσης ποιο πολύ που να βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, τύπου Ghost Ship, Captain Phillips, The pursuit of happyness κ.α. *Παρακαλώ απαντήσεις με παράθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τσέκαρε αυτή την λίστα μήπως βρεις κάτι που σου αρέσει : http://www.imdb.com/list/ls000266069/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Θέλω να μου προτείνεται κάποια ταινία δράσης ποιο πολύ που να βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, τύπου Ghost Ship, Captain Phillips, The pursuit of happyness κ.α. *Παρακαλώ απαντήσεις με παράθεση το Ghostship πως ακριβως βασιζεται σε αληθινη ιστορια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 το Ghostship πως ακριβως βασιζεται σε αληθινη ιστορια; Έχω την εντύπωση η το σενάριό του είναι βασισμένο σε ένα πλοίο που είχε εξαφανιστεί για αρκετά χρόνια στο τρίγωνο των βερμούδων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Θέλω να μου προτείνεται κάποια ταινία δράσης ποιο πολύ που να βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, τύπου Ghost Ship, Captain Phillips, The pursuit of happyness κ.α. *Παρακαλώ απαντήσεις με παράθεση Κ-19: The Widowmaker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 το Ghostship πως ακριβως βασιζεται σε αληθινη ιστορια; Πάντως εμένα θα με ενδιέφερε κάτι παρόμοιο με το ghost ship... Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Το εχω δει το Knick. Από αυτά τα 3 Luther, Peaky Blinders, Ripper Street ποιο να διαλέξω.. Εχω ενα feeling για το Ripper Street.. τα δυο τελευταια είναι πολύ καλά εποχής το πρωτο είναι με συμμορία το δεύτερο καθαρά αστυνομικό γιαενα δεστα κ τα δυο επίσης παρόμοιο είναι κ το copper(δυστηχως το έκοψαν μετα τημ 2η αλλά αξίζει να το δεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoyker10rp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Απο εμένα Arrow και Two and a Half Men Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalxd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 καλησπερα στην ομορφη παρεα..εχετε να μου προτεινετε καποιες "δυνατες" ταινιες τρομου(διαφορων χωρων δεν υπαρχει προβλημα!) σας ευχαριστωω!!!! -αναμενω τις απαντησεις σας- Υ.Γ δεν ενδιαφερομαι για ταινιες με ζομπι και εξωγηινους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Για όσους/όσες έχετε παιδιά μέχρι 15 ετών και ψάχνετε οικογενειακή ταινία, τσεκάρετε το Alaska (1996) Και οι γονείς θα την απολαύσετε, κυρίως για τα τοπία. (έφαγα φλασιά, χρόοοονια είχα να την θυμηθώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Πηγή: Outlander Ανακάλυψα τυχαία αυτή τη female-friendly σειρά και με εντυπωσίασε η βαθμολογία της 8,7. Είδα 2-3 επεισόδια και δεν με έχει πείσει ακόμα παρόλο που δεν είναι άσχημη. Την έχει δει κανένας να μου πει εάν ανεβαίνει αργότερα ή να μην κάνω τον κόπο να προχωρήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redstar57 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Το εχω δει το Knick. Από αυτά τα 3 Luther, Peaky Blinders, Ripper Street ποιο να διαλέξω.. Εχω ενα feeling για το Ripper Street.. Peaky Blinders παρα πολυ καλη σειρα κατι σαν το Boardwalk Empire.. σε αλλο μοτιβο ... αγγλικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα