kmanikas13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 12 monkeys δεν εχω δει η σειρά αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 12 monkeys δεν εχω δει η σειρά αξίζει? 7 επεισόδια έχουνε βγει, καλά πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmanikas13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 ευχαριστώ πολύ παιδιά , αν έχετε να προτείνετε και άλλες δεκτές οι προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Σειρά παρόμοιας γαματοσύνης με το Oz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Συμπληρώνω στη λίστα τα: - the forbidden kingdom - dragon tigersgate - shadowless sword - Versus - big trouble in little china - hellboy 2 (όχι δεν κάνω πλάκα) - skyhigh - Yakuza like a dragon - Onmyoji 2 (και το πρώτο είναι καλό αλλά δεν είναι απαραίτητο για να δεις το αρκετά καλύτερο δεύτερο) - curse of the golden flower - ninja assasin Ξέρω ότι ξεχνάω πολλές καλές ακόμα αλλά νομίζω ότι τον καλύψαμε δεν ξερω αν εχει νοημα να αναφερουμε και τις κλασσικες crouching tiger hidden dragon the house of the flying daggers hero γιατι απο αυτες ξεκινας, αν δες τις εχεις δει... επισης rurouni kenshin trilogy (rurouni kenshin - kyoto inferno - legend ends) musa reign of assassins the man with the iron fists και μια δεν βαζει και το πηχη ιδιαιτερα ψηλα, αντιστοιχης ποιοτητας με τα storm riders/storm warriors που ζηταει tai chi zero - tai chi hero azumi 1-2 the restless zu warriors a man called hero the duel Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2015 από xavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Σειρά παρόμοιας γαματοσύνης με το Oz;Οταν τη βρεις πες μου και εμένα (το Breaking Bad εξαιρείται) Ακόμα στην αναζήτηση είμαι και εγώ. btw το The Shield ψιλοφερνει σε φαση Oz αλλά και παλι δεν το φτανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 the corner, wire, sopranos, deadwood και το in treatment, θα προτεινα σε καποιον που του αρεσε το οζ, αλλα ειναι αλλη φαση ολα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Σειρά παρόμοιας γαματοσύνης με το Oz; Prison Break, ειδικά οι πρώτες σεζόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 πρώτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 δεν ξερω αν εχει νοημα να αναφερουμε και τις κλασσικες crouching tiger hidden dragon the house of the flying daggers hero γιατι απο αυτες ξεκινας, αν δες τις εχεις δει... επισης rurouni kenshin trilogy (rurouni kenshin - kyoto inferno - legend ends) musa reign of assassins the man with the iron fists και μια δεν βαζει και το πηχη ιδιαιτερα ψηλα, αντιστοιχης ποιοτητας με τα storm riders/storm warriors που ζηταει tai chi zero - tai chi hero azumi 1-2 the restless zu warriors a man called hero the duel άλλα έχω δεί άλλα όχι...καλά ρε σεις που τα βρήκατε όλα αυτά?? αλλά σας παρακαλώ όχι άλλα θα κάψω τον εγκέφαλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Luther? Peaky Blinders? Ripper Street? κάποιο άλλο με παρόμοια θεματολογία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Σειρά παρόμοιας γαματοσύνης με το Oz; Υπάρχουν πουθενά ελληνικοί υπότιτλοι πέραν της πρώτης σεζόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Υπάρχουν πουθενά ελληνικοί υπότιτλοι πέραν της πρώτης σεζόν; http://www.tvsubtitles.net/tvshow-36-2.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 bsplayer και βρίσκει τα πάντα μόνο του. Αν και την σειρά την είχα δει με αγγλικούς υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Better Call Saul (προοιμιο του breaking bad) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα