johndoe2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Το έχω δει, δεν μου άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλό θα ήταν να μας πεις τι έχεις δει, αλλιώς μπορεί απλά να λέμε ταινίες που είδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 damn, η ομιλία του είναι τόσο κουραστική κι εκνευριστική... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν δικαιούμαι να ποστάρω εδώ το μικρού μήκους φιλμάκι της Disney. Από το yt είναι Τέλειο, btw, δείτε το! https://www.youtube.com/watch?v=NC078FkUOro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 έχετε να μου προτείνετε ανάλογες ταινίες http://www.imdb.com/title/tt1186371/ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 έχετε να μου προτείνετε ανάλογες ταινίες http://www.imdb.com/title/tt1186371/ ? το θεμα μας ειναι φορτωμενα cgi wu xia? shinobi casshern goemon bichunmoo iron monkey detective dee 1-2 επισης journey to the west και monkey king(ακριβη παραγωγη,ψιλονμετριο ομως) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 τι λες τώρα...thanks μάλλον αυτά έψαχνα τα βλέπω και επανέρχομαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 How to Get Away with Murder Ειδα σε 1,5 ημερα τα 15 επεισοδια Παρα πολυ καλο, με ανατροπες και αγωνια. Κατι αντιστοιχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Χτες τελειωσα τη δευτερη season του The Fall. Πολυ καλυτερη της 1ης. Γεματα επεισοδια λογω και του μικρου αριθμου των επεισοδιων (6). Σιγουρα θα δω και την επομενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 το θεμα μας ειναι φορτωμενα cgi wu xia? shinobi casshern goemon bichunmoo iron monkey detective dee 1-2 επισης journey to the west και monkey king(ακριβη παραγωγη,ψιλονμετριο ομως) Συμπληρώνω στη λίστα τα: - the forbidden kingdom - dragon tigersgate - shadowless sword - Versus - big trouble in little china - hellboy 2 (όχι δεν κάνω πλάκα) - skyhigh - Yakuza like a dragon - Onmyoji 2 (και το πρώτο είναι καλό αλλά δεν είναι απαραίτητο για να δεις το αρκετά καλύτερο δεύτερο) - curse of the golden flower - ninja assasin Ξέρω ότι ξεχνάω πολλές καλές ακόμα αλλά νομίζω ότι τον καλύψαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmanikas13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 θα ήθελα να μου προτεινετε τις καλύτερες μετααποκαλυπτικές σειρες και ταινίες κατα την γνώμη σας θα ήθελα αν είναι δυνατόν να είναι πρόσφατες απο ταινίες εχω δεν πολλές mad max , postman , waterworld, the road , the book of eli , district 9 , hunger games, matrix ,resident evil ,πλανήτης πιθήκων και πολλές άλλες, το snowpiecer αξίζει ?? γιατι δεν ακούω καλά λόγια απο σειρές δεν εχω δει πολλές μόνο battlestar galactica και το the walking dead που το θεωρώ την πιο καλή σειρά σε αυτή την κατηγορία ακούω προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 θα ήθελα να μου προτεινετε τις καλύτερες μετααποκαλυπτικές σειρες και ταινίες κατα την γνώμη σας θα ήθελα αν είναι δυνατόν να είναι πρόσφατες απο ταινίες εχω δεν πολλές mad max , postman , waterworld, the road , the book of eli , district 9 , hunger games, matrix ,resident evil ,πλανήτης πιθήκων και πολλές άλλες, το snowpiecer αξίζει ?? γιατι δεν ακούω καλά λόγια απο σειρές δεν εχω δει πολλές μόνο battlestar galactica και το the walking dead που το θεωρώ την πιο καλή σειρά σε αυτή την κατηγορία ακούω προτάσεις Απο σειρές δες το Jericho. Το I Am A Legend φαντάζομαι το έχεις δει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmanikas13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 έχω ακούσει καλά λόγια για το jericho θα το τσεκάρω , το im a legend το έχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 θα ήθελα να μου προτεινετε τις καλύτερες μετααποκαλυπτικές σειρες και ταινίες κατα την γνώμη σας θα ήθελα αν είναι δυνατόν να είναι πρόσφατες απο ταινίες εχω δεν πολλές mad max , postman , waterworld, the road , the book of eli , district 9 , hunger games, matrix ,resident evil ,πλανήτης πιθήκων και πολλές άλλες, το snowpiecer αξίζει ?? γιατι δεν ακούω καλά λόγια απο σειρές δεν εχω δει πολλές μόνο battlestar galactica και το the walking dead που το θεωρώ την πιο καλή σειρά σε αυτή την κατηγορία ακούω προτάσεις Το Snowpiercer εμένα μου άρεσε. Από σειρές The Last Ship και 12 Monkeys (δες και την ταινία αν δεν την έχεις δει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα