Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το αγγλικο ή το αμερικανικο?

Το δευτερο http://www.imdb.com/title/tt0386676/

Έχεις δει πολλές σειρές?

Εχω δει αρκετες σειρες,ειδικα παλιες.

Δεν τις προτιμω ευκολα για διαφορους λογους που δεν καθομαι να αναλυσω τωρα.

Απο τα τελευταια εχω δει μονο το American horror story, το Walking dead κ το Τouch(οχι ολα τα επεισοδια γιατι δεν αντεξα).

Στο θεμα μας για το The office(εχω δει γυρω στα 30 επεισοδια δηλαδη ενα μικρο μερος, αν σκεφτεις ποσα εχουν βγει),κ το βρισκω εξαιρετικο,με τρομερη αισθηση του χιουμορ,κ παρα πολυ καλες ερμηνειες.Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να μην αρεσει σε καποιον;

Δημοσ.

respect..το αμερικανικο που βλεπω εγω εδω και 8 σειρες το λατρευω.. :)

Δημοσ.

το αγγλικο που ειχα δει ηταν εξαιρετικο παντως, με το αμερικανικο δεν ασχοληθηκα...θα προτεινα παντως να δειτε και το βρεττανικο που ειναι και το αυθεντικο...

• Like 1
Δημοσ.

μεταξύ μας το smallville ήταν από τις καλύτερες σειρές που παίχτηκαν ποτέ. τουλάχιστον μέχρι και την 7η σεζόν.

ειδικά ο lex luthor ήταν ο πιο genius bad guy που έχει περάσει ποτέ! :devil:

Δημοσ.

suuuure

Εντάξη το καταλάβαμε πως δεν σάρεσε. Ήταν σειρά που έπρεπε να το ζεις εκείνο το διάστημα φαίνεται. Too much too fast λογικό να σε χαλάσει. Εμείς είχαμε και live topic εδώ και κοτσομπολευαμε. Μην μας χαλάς το όνειρο

Δημοσ.

Εντάξη το καταλάβαμε πως δεν σάρεσε. Ήταν σειρά που έπρεπε να το ζεις εκείνο το διάστημα φαίνεται. Too much too fast λογικό να σε χαλάσει. Εμείς είχαμε και live topic εδώ και κοτσομπολευαμε. Μην μας χαλάς το όνειρο

το μονο που αξιζε ηταν οι εικονα και η ζορτανα...

XD

Δημοσ.

υπαρχει καποιο ντοκυμαντερ-σειρα που ας πουμε να πιανει σε καθε επεισοδιο μια χωρα και να δειχνει για αυτην ηθη,εθιμα,μνημεια,φαγητο,και οτι ωραιο εχει αυτη η χωρα,δασοι,ποταμια,κτιρια,κουλτουρα??..τετοια παγματα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...