ShadowSora94 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καμία πρόταση για post apocalyptic με πολλά references η τίποτα σαν το "Brazil"; Μόλις είδα το "Primer" και έχω ρέντα(όχι δεν λέω post apocalyptic το primer μην παρεξηγηθώ xD). Thanks in advance.
king2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καμία πρόταση για post apocalyptic με πολλά references η τίποτα σαν το "Brazil"; Μόλις είδα το "Primer" και έχω ρέντα. Thanks in advance. Μια αρκετα καλη λιστα με post apocalyptic ταινιες. http://www.imdb.com/list/ls000048356/ 1
itsgosu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 πείτε καμια τοπ 5 σειρές ρε μάγκες;έχω δει lost breaking badhouseMarco PoloDextertrue detectivegothrwire και αλλα Γνωστά αρκετα που δεν μου ρχονται.Η φάση μου ειναι κάψιμο σπίτι, θέλω κάτι να με κρατήσει κλπ κανα έπικ πραγμα που να μου χει ξεφυγει
nickmanak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Helix παλληκάρι. http://www.imdb.com/title/tt2758950/?ref_=nv_sr_1
xavier Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 στα γρηγορα vikings, rome, band of brothers, spartacus,carnivale
itsgosu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 το carnivale το χω δει φοβερό. κρίμα που διεκοπει.Λέω να παίξω με το Viking. 1
vsl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Η φάση μου ειναι κάψιμο σπίτι, θέλω κάτι να με κρατήσει κλπ κανα έπικ πραγμα που να μου χει ξεφυγει Fargo
Fan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Να ξεκινήσω Utopia ή είναι απογοήτευση? Βλέπω μεγάλο rating
linuslost Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Να ξεκινήσω Utopia ή είναι απογοήτευση? Βλέπω μεγάλο rating Με τα χιλια!!!! Αρκετα καλυτερη απο τις Αμερικανικες σειρες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Με τα χιλια!!!! Αρκετα καλυτερη απο τις Αμερικανικες σειρες! nope, από UK είναι... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 nope, από UK είναι... Γιατί είπε ότι δεν είναι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 για κάποιο λόγο διάβασα "από τις καλύτερες αμερικάνικες σειρές", τυφλώνει... βέβαια η ερώτηση πλέον είναι "από ποιες αμερικάνικες σειρές?" 2
fitifititis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 πείτε καμια τοπ 5 σειρές ρε μάγκες; έχω δει lost breaking bad house Marco Polo Dexter true detective gothr wire και αλλα Γνωστά αρκετα που δεν μου ρχονται. Η φάση μου ειναι κάψιμο σπίτι, θέλω κάτι να με κρατήσει κλπ κανα έπικ πραγμα που να μου χει ξεφυγει Fargo, Sherlock, Hannibal
Fan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ξέμεινα από σειρές. Έχω δει (μάλλον) όλες τις πολύ γνωστές και δεν ξέρω που να πάω. Ξεκίνησα δύο άγνωστες Tomorrow People και Hell on Wheels αλλά μου φάνηκαν πολύ μέτριες. Ξεκίνησα Deadwood αλλά παρόλο που είναι όντως φοβερή σειρά δεν νομίζω ότι είναι αυτό που θέλω. Το Utopia σε όσα format προσπάθησα να το κατεβάσω δεν το παίζει το media player στην τηλεόραση. Καμιά πρόταση για σειρά με αγωνία από επεισόδιο σε επεισόδιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα