stelios18120 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ευχαριστω.θα το τιμησω σημερα το βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 http://www.imdb.com/title/tt0215750/Εργαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα.για πειτε καμια ταινια με ελευθερους σκοπευτες σε στυλ american sniper...δηλαδη με ελευθερους σκοπευτες κτλπ εκτος απο american sniper και phonebooth που τα εχω δει.. http://www.imdb.com/title/tt0822854/?ref_=nm_flmg_act_23 http://www.imdb.com/title/tt1091191/?ref_=nm_flmg_act_9 Και τα 2 με Wahlberg , το 2ο οχι ακριβως με sniper αλλα σιγουρα απο τις καλυτερες war movies 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Θελω να μου προτινετε καμια ταινια σε φαση τελος του κοσμου. Ειτε εχει να κανει με επιδημια , ειτε με εξωγηινους οτιδηποτε. Προειδοποιω οτι εχω δει αρκετες τετοιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Θελω να μου προτινετε καμια ταινια σε φαση τελος του κοσμου. Ειτε εχει να κανει με επιδημια , ειτε με εξωγηινους οτιδηποτε. Προειδοποιω οτι εχω δει αρκετες τετοιες Contagion, World War Z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ταινιες ζητησε tho.. This is the End 28 Days Later Μετα πας σε post-apocalyptic που δεν ειναι αυτο ακριβως που ζητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ειδα το american sniper, υποθετω οτι βλεπεται αλλα οι συγκρισεις με το hurt locker ειναι αναποφεκτες...αναμασημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Contagion, World War Z Ταινιες ζητησε tho.. This is the End 28 Days Later Μετα πας σε post-apocalyptic που δεν ειναι αυτο ακριβως που ζητας Τα εχω δει και τα 4 Για στειλε καμια post-apocalyptic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Αφού μέσα σε μια μέρα είδα μιάμιση σεζόν από το Brooklyn nine nine (kudos σε αυτόν που μου το πρότεινε) θυμήθηκα τον Sandberg και το Hot Rod (που το ξαναείδα στο άσχετο πριν από κανά δίμηνο περίπου). Κάποτε είχα το Hot Rod μαζί με το αξεπέραστο Napoleon Dynamite και το Nacho Libre στο τοπ3 του συγκεκριμένου είδους κωμωδίας. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτό το στυλ; Αμερικάνικη επαρχία, κάπως εγωκεντρικό και κυρίως χωρίς αίσθηση της εποχης στην οποία υποτίθεται είναι γυρισμένη η ταινία. Το Anchorman είναι ένα ακόμα παράδειγμα. Νομίζω 2005-2009 ήταν η περίοδος που γυρίστηκαν διάφορες τέτοιες ταινίες. Διαφωτίστε με αν είστε του αθλήματος Sorry για το self-quote και το bumping αλλά αν υπάρχει πρόταση καλοδεχούμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αυτό http://www.imdb.com/title/tt3029556/το είδε κανείς να μας πει εντυπώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αυτό http://www.imdb.com/title/tt3029556/το είδε κανείς να μας πει εντυπώσεις; 1] δεν κατεβηκε ακομα 2] ειδες τα προηγουμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ξεκινησα μια ελληνικη σειρα που ψιλο εβλεπα οταν βγηκε και μου αρεσε. Ειναι το big bang που εδειχνε το mega. Εχω δει μεχρι ωρας τα 3 πρωτα και εχω γελασει πολυ. Πιστευω οτι ειναι απο τις καλες ελληνικες σειρες. Ωραιοι χαρακτηρες και ωραια αστεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 2] ειδες τα προηγουμενα? Όχι, να τα δω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ποιο προτείνετε:godfather Ι ή scarface ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ποιο προτείνετε: godfather Ι ή scarface ? Κλασσικές αξίες και τα δύο πλέον, που πρέπει να τα έχουν δει όλοι κατά τη γνώμη μου. Θεωρώ το Godfather (ειδικά το 1 και το 2) κινηματογραφικό αριστούργημα από κάθε άποψη, τίποτα λιγότερο, οπότε άρχισε μ' αυτό. Το Scarface είναι κι αυτό ταινιάρα, δεν το συζητώ και σαφώς σού προτείνω να το δεις και μάλιστα τάχιστα (εκ-πλη-κτι-κός Pacino, ως Tony Montana). Απλώς, αν υποθετικά μπορούσες να δεις μόνο το ένα απ' τα δύο, αυτό θα έπρεπε να είναι σαφώς το Godfather. Ελάχιστες ταινίες σε όλη την ιστορία τού κινηματογράφου μπορούν να σταθούν στην ίδια φράση μ' αυτό και να μην επισκιαστούν από το συγκεκριμένο μεγαλείο (ομολογουμένως, το Scarface είναι από εκείνες που το παλεύουν γερά....) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα