johninio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μπορειτε να μου προτεινετε καποια σειρα με καταστροφη κοσμου η εξωγηινους δηλαδη τετοια φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DreamMore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρονιά! Δες εδώ έχει λίστες με παιδικές ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ για παιδιά http://kidstop100.blogspot.gr @Imoijen Ευχαριστώ πολύ! Έχει καλές προτάσεις. Κατέβασα και είδαμε το Blue Planet. Πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μπορειτε να μου προτεινετε καποια σειρα με καταστροφη κοσμου η εξωγηινους δηλαδη τετοια φαση Falling Skies μου ηρθε στο μυαλο , καλη η πρωτη του σεζον αλλα δεν ειδα το υπολοιπο μιας κ δεν ειμαι fan του ειδους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το βλέπω ηδη Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom281 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μπορειτε να μου προτεινετε καποια σειρα με καταστροφη κοσμου η εξωγηινους δηλαδη τετοια φαση Site: Battlestar Galactica Δεν ειναι με εξωγηινους αλλα με ρομποτ. Κοιταξε το παντως ειναι αρκετα καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savsaili Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 εχετε να μου προτεινετε surreal ταινιες?ειδα το eraserhead του david lynch και ψηθηκα για αντιστοιχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Συνέχισε με τον ίδιο. Τι άλλο έχεις δει δικό του; Δες το inland empire να χαθείς. ----- Το Left Behind είναι τόσο κακό που αξίζει να το δεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 εχετε να μου προτεινετε surreal ταινιες? ειδα το eraserhead του david lynch και ψηθηκα για αντιστοιχες. Πολύ μοναδική ταινία και δύσκολα βρίσκεις παρόμοιες. Μια από τις λίγες επιλογές Tetsuo the Ironman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 εχετε να μου προτεινετε surreal ταινιες? ειδα το eraserhead του david lynch και ψηθηκα για αντιστοιχες. Δες επί τόπου το the alphabet https://www.youtube.com/watch?v=_2ZN9cgAFkM Ίσως το κλασικότερο σουρεαλιστικό φιλμ (Μπουνιουέλ, Νταλί) Un Chien Andalou https://www.youtube.com/watch?v=bXlzvvTHg7k To La Planète Sauvage (όταν ήμουν μικρός έπαιζε συχνά αργά το βράδυ στην κρατική τιβι) Και για πιο λαητ Κρονενμπεργκ Videodrome και Naked Lunch Eπίσης αξίζει να δεις και Peter Greenaway -άπαντα- αν και δεν είναι πιουρ σουρεαλιστής, η ατμόσφαιρα κι η φωτογραφία είναι σουρεαλιστική. Άρχισε με Belly of an architect - αν μη τι άλλο για την μουσική, ένα από τα καλύτερα soundtrack ever και επίσης The Cook, the Thief, His Wife and Her Lover: Αν μου έρθουν άλλα θα σου πω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Άμα το πάμε τόσο γενικά πιάσε και λίγο Bunuel, πέρα από σκύλο δες και τον Σιμών της Ερήμου. 45 λεπτά και είναι πολύ ευχάριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 A και Jodorowsky, Holy Mountain το βρήκα και στο youtube, καλό κάψιμο. https://www.youtube.com/watch?v=EL9tHEbhyZI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 και η παπαριτσα της γιοχανσον το under the skin ειναι παρομοιο...το holy motors επισης, οι Quay Brothers(piano tuner of earthquakes κτλ) πιο πολυ προσωπικα φιλμς ειναι αυτα και δεν τρελενομαι, ενα καλο ηταν το taxidermia... σουρεαλ για μενα ειναι το the fall , το city of lost children ή το la antena που ειναι ταινιαρες cashback, science of sleep επισης καλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Άλλο σουρεαλ που λέγεται για οτιδήποτε φανταστικό, τραβηγμένο από τα μαλλιά, εκτός πραγματικότητας και άλλο σουρεαλιστικό με την ψυχαναλυτική έννοια όπως εκφράστηκε από τον Μπρετόν. Οπότε θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν υπάρχει σουρεαλιστικό έργο που δεν είναι προσωπικό, αλλά μέσα από την διαδικασία της προβολής όπως ορίζεται από την ψυχανάλυση, κάνει για όλους. Κι ένας σουρεαλιστής θα σου απαντούσε πως λόγω μετουσίωσης δεν υπάρχει έργο -σουρεαλιστικό ή μη- που να μην είναι προσωπικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα.για πειτε καμια ταινια με ελευθερους σκοπευτες σε στυλ american sniper...δηλαδη με ελευθερους σκοπευτες κτλπ εκτος απο american sniper και phonebooth που τα εχω δει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα.για πειτε καμια ταινια με ελευθερους σκοπευτες σε στυλ american sniper...δηλαδη με ελευθερους σκοπευτες κτλπ εκτος απο american sniper και phonebooth που τα εχω δει.. http://www.imdb.com/title/tt0215750/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα