frenzy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Πως θα κουφαθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultron Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 κατι mindfuck? σε φάση inception κλπ ( και σε σειρα δεν εχω θεμα fringe εχω δει xD) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 κατι mindfuck? σε φάση inception κλπ ( και σε σειρα δεν εχω θεμα fringe εχω δει xD) Predestination χαλαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultron Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Predestination χαλαρα. ok παω να το δω θενκς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Αφού μέσα σε μια μέρα είδα μιάμιση σεζόν από το Brooklyn nine nine (kudos σε αυτόν που μου το πρότεινε) θυμήθηκα τον Sandberg και το Hot Rod (που το ξαναείδα στο άσχετο πριν από κανά δίμηνο περίπου). Κάποτε είχα το Hot Rod μαζί με το αξεπέραστο Napoleon Dynamite και το Nacho Libre στο τοπ3 του συγκεκριμένου είδους κωμωδίας. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτό το στυλ; Αμερικάνικη επαρχία, κάπως εγωκεντρικό και κυρίως χωρίς αίσθηση της εποχης στην οποία υποτίθεται είναι γυρισμένη η ταινία. Το Anchorman είναι ένα ακόμα παράδειγμα. Νομίζω 2005-2009 ήταν η περίοδος που γυρίστηκαν διάφορες τέτοιες ταινίες. Διαφωτίστε με αν είστε του αθλήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelMobile93 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη τον Δικαστή (The Judge), ήταν απίστευτη μου άρεσε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καμιά καλή Χριστουγεννιάτικη ταινία σε στυλ Family Man, Home Alone ή Die Hard, να μπούμε λίγο στο κλίμα των εορτών ? Όπως θα καταλάβατε, δεν με πολυενδιαφέρει το σενάριο, φτάνει να έχει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καλή Χριστουγεννιάτικη: Joyeux Noel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καλή Χριστουγεννιάτικη: Joyeux Noel Θενκς. Κάτι ίσως πιο ελαφρύ και εύπεπτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καλή Χριστουγεννιάτικη: Joyeux Noel Αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ειδα το χρισουγεννιατικο special επεισοδιο της αγγλικης σειρας Black mirror. Ειναι 73 λεπτα, αυτοτελεις, δεν εχει σχεση με την ιστορια της σειρας, το κονσεπτ απο οτι καταλαβα εχει καποια κοινα αλλα λιγα. Παιζει ο jon hamm, δυο κοπελιες απο το game of trones (Oona Chaplin & Natalia Tena) και ο Rafe Spall. Ηταν επεισοδιαρα. Ειχα πολυ καιρο να δω κατι τοσο καλο. Πραγματικα το προτεινω και να το δειτε αμεσα αυτες τις μερες λογω γιορτων. Οριστε και το trailer το οποιο δεν χρειαζεστε, απλα δειτε το. Αξιζει να ανοιξουμε και τοπικ ή ακομα να δουμε και ολη την υπολοιπη σειρα https://www.youtube.com/watch?v=TDFcTmdQqIc 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ειδα το χρισουγεννιατικο special επεισοδιο της αγγλικης σειρας Black mirror. Ειναι 73 λεπτα, αυτοτελεις, δεν εχει σχεση με την ιστορια της σειρας, το κονσεπτ απο οτι καταλαβα εχει καποια κοινα αλλα λιγα. Παιζει ο jon hamm, δυο κοπελιες απο το game of trones (Oona Chaplin & Natalia Tena) και ο Rafe Spall. Ηταν επεισοδιαρα. Ειχα πολυ καιρο να δω κατι τοσο καλο. Πραγματικα το προτεινω και να το δειτε αμεσα αυτες τις μερες λογω γιορτων. Οριστε και το trailer το οποιο δεν χρειαζεστε, απλα δειτε το. Αξιζει να ανοιξουμε και τοπικ ή ακομα να δουμε και ολη την υπολοιπη σειρα Άμα δεν έχεις δει και τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς, δες τα οπωσδήποτε. Γενικά είναι διαμαντάκι από τα λίγα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Τα ισπανικά θρίλερ ειναι καλα; Θυμηστε μου ενα που βγηκε πρόσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Τα ισπανικά θρίλερ ειναι καλα; Θυμηστε μου ενα που βγηκε πρόσφατα. rec 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα