kostas_dr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το Devil είναι ωραία ταινία, δεν είναι όλη μέσα στο ασανσέρ, εννοείται, και έχει πολύ καλό τέλος. Προσωπικά, μου άρεσε. Την ξεκίνησα με επιφύλαξη αλλά με εξέπληξε ευχάριστα. 2
rhomio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Φανταστικη σειρα τελικα το parks and recreation!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Parks an recreation φοβερη σειρα! Φανταστικη σειρα τελικα το parks and recreation! αυτό ξαναπέστο... 2
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Eυχαριστώ παιδιά. To i saw the devil καλό όσο στις βαθμολογίες; Λίγα τα γιαπωνέζικα μου τη σπάνε... Πάντως πρέπει να αξίζει με τις κριτικές και τα reviews Που διαβάζω... βασικα αξιζει για παραπανω αλλα σκεψου το αλλιως πατησα το play και ηταν μερα, οταν μαυρισε η οθονη ηταν νυχτα... φυσικα και υπαρχουν και ποιο επικα κορεατικα αλλα και αυτο δεν περναει unnoticed...
rhomio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Καλα parks and recreation ε! μιλαμε δεν παιζεται η σειρα!
IHateLove Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 εγώ βλέπω στο Star το Dr House, μπορώ να πω ότι μου αρέσει και επίσης ότι είναι κόπανος (ξέρω ότι το Star δείχνει παλιά Seassons αλλά δεν με νοιάζει)
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ξερετε τι να μην δειτε...? το smallville... εντωμεταξυ περασαν 11 χρονια απο τοτε που ειδαμε σταυρωμενο το παλουκαρι... μπρρρρ
tool1983 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Εγω επαθα πλακα με το The office που πετυχα τυχαια στο σταρ,αλλα το βαζει 6 το πρωι. Παιζει να ειναι η καλυτερη σειρα που εχω δει στη ζωη μου.
xavier Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Εγω επαθα πλακα με το The office που πετυχα τυχαια στο σταρ,αλλα το βαζει 6 το πρωι. Παιζει να ειναι η καλυτερη σειρα που εχω δει στη ζωη μου. το αγγλικο ή το αμερικανικο?
rhomio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Να δειτε το three oclock high να θυμηθουμε τα παλια λιγο! Επισης ξερει κανεις τι εγινε με την σειρα episodes με τον Joey απτα friends?
Kasrith Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Εγω επαθα πλακα με το The office που πετυχα τυχαια στο σταρ,αλλα το βαζει 6 το πρωι. Παιζει να ειναι η καλυτερη σειρα που εχω δει στη ζωη μου. Έχεις δει πολλές σειρές? 1
NikosPanorama Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Καμιά ψηφοφορία για σειρές θα έλεγε...είμαι πολύ περίεργος..
speedy23 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εγω επαθα πλακα με το The office που πετυχα τυχαια στο σταρ,αλλα το βαζει 6 το πρωι. Παιζει να ειναι η καλυτερη σειρα που εχω δει στη ζωη μου. το αγγλικο ή το αμερικανικο? Προσεξε τι θα απαντησεις,tool.
thomasG4 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Καμιά ψηφοφορία για σειρές θα έλεγε...είμαι πολύ περίεργος.. Είχε γίνει μια το 2010, αλλά από τότε έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Καλό θα ήταν να ξαναγίνει μια καινούρια ψηφοφορία αλλά αυτή τη φορά οι δέκα ψήφοι να είναι υποχρεωτικοί για να συμμετέχει κάποιος και όποιος θέλει να μπορεί να δώσει μέχρι 15 ψήφους. http://www.insomnia.gr/topic/382171-insomnia-top-20-series-of-all-time-the-countdown/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα