Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Lucky Number Slevin πολυ καλη ταινια αλλα θα την εχεις δειΠροτείνεται συχνα αυτη βλέπω οποτε μαλλον γιαυτη θα παω, οχι δεν την εχω δει. Mulholland Drive Coherence The Machinist Τιςεχω, thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas_xolargos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 προτεινετε καμια σειρα να δω τωρα που τελειωσαν οι γιοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smitharos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 προτεινετε καμια σειρα να δω τωρα που τελειωσαν οι γιοι? the shield που ειναι και παρομοιο καστ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 λοιπον θελω να δω η τρομου με φαντασματα,ψυχολογικα,να τρομαζω οχι με αιματα μονο η δραμα...να πλανταξω στο κλαμα ομως,ρομαντικο να ειναι!! εχω δει ομως σχεδον ολα τα καλα πχ καλεσμα,insidious,paranormal...sweet november,ghost...κλπ,καταλαβατε τι ψαχνω ελπιζω..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 μήπως ψάχνεις το Let the Right One In ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogner uberschall Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Παρακαλώ προτείνετε σειρές που μοιάζουν με The Killing (US) και Gracepoint. (μόνο αμερικάνικες παραγωγές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimking94 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Παρακαλώ προτείνετε σειρές που μοιάζουν με The Killing (US) και Gracepoint. (μόνο αμερικάνικες παραγωγές) Site: True Detective , Site: The Leftovers , Site: Intruders , Site: Touch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitifititis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Παρακαλώ προτείνετε σειρές που μοιάζουν με The Killing (US) και Gracepoint. (μόνο αμερικάνικες παραγωγές) Οι Αγγλικές πάντως είναι καλύτερες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloskas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Παρακαλώ προτείνετε σειρές που μοιάζουν με The Killing (US) και Gracepoint. (μόνο αμερικάνικες παραγωγές) Οι Αγγλικές πάντως είναι καλύτερες.. +1 για Αγγλια και γενικα οτιδηποτε οχι αμερικανικο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smitharos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 επειδη διαβαζω πολλους να λενε οτι οι αγγλικες σειρες ειναι καλυτερες απο τις αμερικανικες σε παρακαλω πες μ 10 αγγλικες σειρες που ξεπερνανε 1, game of thrones 2.walking dead 3.house 4.wire 5.the shield 6.breaking bad 7.soa 8.dexter 9.true detective 10.band of brothers γιατι αν υπαρχουν καλυτερες απο αυτες ειμαι πολυ πισω! Υ.Γ1. και δεν σ γραφω κωμωδιες. Υ.Γ2. επισης αναφερω μονο αυτες που εχω παρακολουθησει προσωπικα αφηνοντας απεξω σειρες οπως house of cards, hannibal κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αύριο βράδυ θα πάω στον brother και στο πανί του. Για πείτε καμιά καλή ταινία από τις τελευταίες. Εχω ήδη δει : Guardians of Galaxy Predestination Xmen Star Trek Τα Hobbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Dawn of the planet of the apes το είδες (φαντάζομαι τέτοια φάση ψάχνεις); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 A ναι συγγνώμη που δεν το ανέφερα, την έχω δει. Ναι κάτι τέτοιο ψάχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Maze runner? Snowpiercer? Zero theorem? (edge of tomorrow θα το είδες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Edge of tomorrow? Αυτή!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα