viper2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 αν ενδιαφερεστε για directors που τα λενε 'ψιλοχυμα', τοτε δειτε το the directors chair... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adomax79 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 whitechapel jekkyl hunted luther life on mars ripper street strike back(Πιο μπαμ μπουμ λογω συμπαραγωγης με αμερικανους, στα συν η rhona mitra ) hustle broadchurch state of play utopia(αυτο δεν το εχω δει αλλα εχω ακουσει καλα λογια) βρισκουμε ευκολα υποτιτλους για ολα τα παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 The Guest Κακουργε!!!!!!Με πηρες στο λαιμο σου..... Βραζω τα σπερνά για την κηδεια των αδικοχαμενων 90 λεπτων απο την ζωη μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μου αρεσε πολυ, ειχε την ατμοσφαιρα του Drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Κι από μένα 1000+ στο Utopia, τρομερό και λίγα λέω, ποιοτικό και δυνατό. Επίσης, δείτε αν δεν έχετε δει το The Signal. Μου είχε περάσει απαρατήρητο αρχικά αλλά αποδείχτηκε τουλάχιστον ενδιαφέρον. Επίσης το The IT Crowd... απίστευτο γέλιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Κι από μένα 1000+ στο Utopia, τρομερό και λίγα λέω, ποιοτικό και δυνατό. Κριμα που το εκοψαν ρε γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης το The IT Crowd... απίστευτο γέλιο... IT crowd και φυσικά black books! Από τις καλύτερες κωμικές βρετανικές σειρές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μπορειτε να μου πειτε μερικες καλες μινι-σειρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Κριμα που το εκοψαν ρε γμτ. τουλαχιστον απεκτησε λογο υπαρξης το αμερικανικο του φιντσερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ανάμεσα σε 30 Rock, Community και Modern Family ποια αξίζει να δω πρώτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalamia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ανάμεσα σε 30 Rock, Community και Modern Family ποια αξίζει να δω πρώτη; 30 ROCK οπωσδηποτε.ειδικα οι 2-3 πρωτες σεζον εχουν απιστευτο γελιο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τελείωσα χτες το Spartacus. Πολύ καλή σειρά! Σκέφτομαι να ξεκινήσω το fringe. Θα κάνω καλά ή θα ξενερώσω...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Προτάσεις για Mini Series: 1. The Room. 2. Utopia 3. The IT Crowd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Προτάσεις για Mini Series: 2. Utopia 3. The IT Crowd What? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ανάμεσα σε 30 Rock, Community και Modern Family ποια αξίζει να δω πρώτη; Ανάλογα τα γούστα βέβαια, αλλά για μένα Modern family χωρίς σκέψη. Το 30 rock ειναι απελπιστικά βαρετό (για μένα), όσες φορές και να προσπάθησα να το αρχίσω, και το community ειναι μεν καλό, αλλά όχι τόσο οσο το modern family. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα