Προς το περιεχόμενο

Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το spartacus μάλλον ήταν τρολλια :D ...θα κοιτάξω και τις westernies αν και δεν με ψήνουν ιδιαίτερα ......κανένας δεν βλέπει sci-fi

les revenants..the returned..γαλλικη μια σεζον..καλη μ φανηκε..give it a try

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το spartacus μάλλον ήταν τρολλια :D ...θα κοιτάξω και τις westernies αν και δεν με ψήνουν ιδιαίτερα ......κανένας δεν βλέπει sci-fi

απλα μετα το galactica,firefly δεν εχει βγει τιποτα της προκοπης, αντε βαλε κανα fringe,taken,4400,lost room,terminator,dollhouse,leftovers,v αλλα δεν θα ελεγα οτι καποιο απο αυτα ειναι τοπ

και το utopia ειναι πολυ καλο αν το θεωρησεις scifi

θα δώσω ευκαιρία σε μερικά αν και δεν το βλέπω, πολύ παιδικά.........xavier το V ήταν φοβερή σειρά ....δυστυχώς όντως μετά το BSG το χάος όλες οι σειρές ντε και καλά να έχουν μελό και γαμάω-ολα γκόμενες για να μοιάζουν στις χαζο σειρές που βλέπουν στο αμέρικα ...βλέπε revolution, the 100, terra nova,  λίγο λιγότερο στο defiance και ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κόβονται τέτοιες σειρέσ και δείχνουν ακόμα how met you mother

Για τα δυο πρώτα προτείνω True Detective και Sherlock.

+1 και προσθέτω και το Fargo.

Διάλεξε, όλες αξίζουν

urs7DDR.png

Εντάξει, δεν έχω λόγια με προμηθεύσατε με υλικό για κανά χρόνο! Thanks σε όλους! Θα τις ψάξω και όποιες μου αρέσουν θα τις κατεβάσω!

Για τα δυο πρώτα προτείνω True Detective και Sherlock.

To True Detective σε κράτησε ? δεν ξέρω αν ήταν μονο στα πρώτα επισόδεια αλλά το βρήκα λίγο βαρετό..

Αν σ αρεσει Sherlock Holmes φάση σου προτείνω και το Elementary . Ειναι και καλά μια συγρονη προσέγγιση του Sherlock Holmes.

To True Detective σε κράτησε ? δεν ξέρω αν ήταν μονο στα πρώτα επισόδεια αλλά το βρήκα λίγο βαρετό..

Αν σ αρεσει Sherlock Holmes φάση σου προτείνω και το Elementary . Ειναι και καλά μια συγρονη προσέγγιση του Sherlock Holmes.

Το True Detective θέλει λίγο χρόνο στα πρώτα επεισόδια αλλά μετά ανεβαίνει πάρα πολύ και σε κρατάει σε αγωνία. Το Elementary το έχω στα υπόψιν εδώ και καιρό. Μάλλον θα το ξεκινήσω, φαίνεται να είναι αρκετά καλό.

Προτείνω κατασκοπική ψυχροπολεμική μίνι σειρά: The Game

Περίμενα κάτι σε στυλ Page eight βασικά, αλλά είναι λίγο βαρύτεροι οι χαρακτήρες. Δεν απογοητεύτηκα, περιμένω το 3ο επεισόδιο.

*Άσχετο με το τσερνομπιλ, έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...