Phoenix7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα!! Έχω χάσει λίγο την επαφή με τις ξένες σειρές! Τι μου προτείνετε να δω?? Διάλεξε, όλες αξίζουν
bilya Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδιά καμιά σειρά εποχής ripper ,copper , peaky blinders έχουμε??? επίσης κανα καλό sci-fi ...... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2014 από bilya
viper2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 παιδιά καμιά σειρά εποχής ripper ,copper , peaky blinders έχουμε??? επίσης κανα καλό sci-fi ...... ρε φιλαρακι ολα τα ειπες, δεν υπαρχει κατι αλλο
bilya Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ρε φιλαρακι ολα τα ειπες, δεν υπαρχει κατι αλλο είπα μην μου ξέφυγε κανένα
Rockavlon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 παιδιά καμιά σειρά εποχής ripper ,copper , peaky blinders έχουμε??? επίσης κανα καλό sci-fi ..... Το hell on wheels πανω κατω την ιδια εποχη με το copper ειναι αλλα σε γουεστερν φαση,επισης και το deadwood, 1
parlapipas25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 παιδιά καμιά σειρά εποχής ripper ,copper , peaky blinders έχουμε??? επίσης κανα καλό sci-fi ...... Spartacus..απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει ποτε.
speedy23 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Διάλεξε, όλες αξίζουν Under The Dome και Prison Break. Ξεχειλιζει η ποιοτητα. 2
Phoenix7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Under The Dome και Prison Break. Ξεχειλιζει η ποιοτητα. γούστα είναι αυτά, το prison break δηλαδή είναι κακό; εμένα το under the dome μου άρεσε, πέρναγε η ώρα άνετα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 όταν έχεις στο ίδιο post Under the Dome και Breaking Bad, θα πέσει φωτιά να σε κάψει...
tropicalone Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 θελω επιτελους να δοκιμασω την 3d τηλεοραση μου... έχτε να μου προτείνετε καμια ταινία?
viper2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Spartacus..απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει ποτε. Μιλαγε για συγκεκριμένη εποχη...
Phoenix7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 όταν έχεις στο ίδιο post Under the Dome και Breaking Bad, θα πέσει φωτιά να σε κάψει... είναι από site που έχει σε λίστα όσες έχω δει μαζεμένες τον τελευταίο καιρό, ιεροσυλία είναι και μόνο να πας να τις συγκρίνεις
bilya Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 το spartacus μάλλον ήταν τρολλια ...θα κοιτάξω και τις westernies αν και δεν με ψήνουν ιδιαίτερα ......κανένας δεν βλέπει sci-fi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα