Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πάλι για αυτόν που ζήτησε τέτοια ταινία μια χαρά κάνει. Επίσης όπως τον κόβω θα του αρέσει και κανένα ocean's 11-13 και κανένα italian job. Όπου κάνουν ληστείες "σαν ταχυδαχτυλουργικά"

Δημοσ.

Και πάλι για αυτόν που ζήτησε τέτοια ταινία μια χαρά κάνει. Επίσης όπως τον κόβω θα του αρέσει και κανένα ocean's 11-13 και κανένα italian job. Όπου κάνουν ληστείες "σαν ταχυδαχτυλουργικά"

ισως και το 21, εχει παρομοια ατμοσφαιρα
Δημοσ.

Παιδια,μηπως ξερει καποιος πως λεγεται μια ταινια με τον Κυανου Ριβς αν δεν κανω λαθος,που ειναι παρεμφερη με την ταινια Lucy?

Δημοσ.

Παιδια,μηπως ξερει καποιος πως λεγεται μια ταινια με τον Κυανου Ριβς αν δεν κανω λαθος,που ειναι παρεμφερη με την ταινια Lucy?

johnny mnemonic ισως?
Δημοσ.

johnny mnemonic ισως?

Οχι δεν ειναι αυτο.. Μπορει και να μην ειναι με τον Ριβς και να κανω λαθος..Καποια ταινια παρεμφερη με το lucy ειναι..

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι αυτο.. Μπορει και να μην ειναι με τον Ριβς και να κανω λαθος..Καποια ταινια παρεμφερη με το lucy ειναι..

limitless?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!!

Έχω χάσει λίγο την επαφή με τις ξένες σειρές! Τι μου προτείνετε να δω??

Τι είδους σειρές σου αρέσουν;

• Like 1
Δημοσ.

Ξενη mini σειρα για τους φίλους λάτρεις εγληματο-αστυνομικού στυλ : "The Killing" . Εχει 3 seasons, με αναφορά σε 2 συγκεκριμένες υποθέσεις που σε κρατάει και δεν μπορεις να σταματήσεις μέχρι να βρεις ποιος ειναι ο δολοφόνος!

Επίσης αγαπημένη μου : Revenge  . Ο τίτλος τα λεει όλα....μια κοπέλα σε προσπάθεια να εκδικιθεί την άδικη καταδίκη του πατέρα της . Απλά τελειο....

• Like 1
Δημοσ.

Thanks Isabelle! Θα τις ψάξω να τις κατεβάσω! Γενικά μ'αρέσουν αστυνομικές, μυστηρίου και ιατρικές!

Για τα δυο πρώτα προτείνω True Detective και Sherlock.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...