cine maniac Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 +Mr. Nobody Mr.nobody χωρις δευτερη σκεψη..ρομαντικη δραμμα φαντασια μυστηριο...ολα αυτα μαζι..+ Jared leto. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πω πω, πολύ ύπνος το mr nobody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fu Manchu Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Η γυναικα μου ψάχνει κάποια ρομαντική κωμωδία... Εχετε να προτείνετε κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Η γυναικα μου ψάχνει κάποια ρομαντική κωμωδία... Εχετε να προτείνετε κάτι; τσεκαρε αυτες about time crazy stupid love Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 και το ruby sparks , τα ιδια λεγαμε και στην προηγουμενη σελιδα αντε βαλε και το perfect sense,beginners,closer, hallam foe, my sassy girl(κορεα),My Blueberry Nights,2046, bin jip μαζι με αυτα που ειπαμε στη προηγουμενη σελιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 σβηστα ολα και δες the fault in our stars.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 σβηστα ολα και δες the fault in our stars.. Παει πολυ περισσοτερο προς το δραμα παρα προς την κωμωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ναι δραμα ρομαντσο.αλλα και παλι ας δει πρωτα αυτο και μετα απο τις προτεινομενες κωμωδιες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καλο ταινιακι indeed αλλα η δικια μου εκλαιγε για κανα 20λεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καλο ταινιακι indeed αλλα η δικια μου εκλαιγε για κανα 20λεπτο. Γυναικες δεν βγαζεις ακρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καλο ταινιακι indeed αλλα η δικια μου εκλαιγε για κανα 20λεπτο. να ενα κριτηριο οτι ηταν ταινιαρα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καμία ταινία τύπου now you see me και the prestige? Δεν πειράζει αν δεν είναι μονο με μαγικά, κατι παρόμοιο θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Defiance Τελείωσα την πρώτη σεζόν. Με εξέπληξε θετικά. Πιστεύω ότι σε όποιον αρέσουν τα post apocalyptic sci-fi, αξίζει να του ρίξει μια ματιά. Ολοκλήρωσα και τη δεύτερη. Παρόλο που δεν είναι πολύ γνωστή σειρά την προτείνω ανεπιφύλακτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καμία ταινία τύπου now you see me και the prestige? Δεν πειράζει αν δεν είναι μονο με μαγικά, κατι παρόμοιο θέλω illusionist? αν και λογικα θα το εχεις δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δεν εκανε χαρη στον εαυτο του που βγηκε την ιδια χρονια με το The Prestige. Δεν την λες κακη ταινια σε καμια περιπτωση αλλα οταν συγκρινεται με το αλλο, απλα υπολειπεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα