Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Eυχαριστώ παιδιά. To i saw the devil καλό όσο στις βαθμολογίες; Λίγα τα γιαπωνέζικα μου τη σπάνε... Πάντως πρέπει να αξίζει με τις κριτικές και τα reviews Που διαβάζω... Κορεάτικο
DexterWhite Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Θέλω να μου προτείνετε ταινίες να δω που θα με κάνουν να κρύβομαι κάτω απτα σεντόνια του κρεβατιού μου Τρόμου τρόμου, οχι αστεία!
devil-ji Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Πιστευω το σημαντικοτερο σε ταινια τρομου ειναι να την δεις αργα το βραδυ και μονος, περα απο την ταινια αυτη καθ'αυτη... Μου ρχετε στο μυαλο Rec 1, The Ring/ Crudge (τα γιαπωνεζικα ομως) , The orphanage 2
kostas_dr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Και τα αμερικανικά The Ring, καλά είναι. Ειδικά το πρώτο. 1
NikosPanorama Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Για πραγματική τρομοκρατία δες το psycho του alfred hitchock...σου βγάζει πολύ περίεργα συναισθήματα και πολλές σκηνές από την ταινία σου μένουν για πάντα... :shock: 1
rhomio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ηellraiser The blair witch project Paranormal activity Rec 1+2 A nightmare on Elm street Poltergeist The ring The Texas Chain Saw Massacre Silence of the lamps Psycho The exorcist Devil The thing Insidious --φοβερο! Drag me to hell--επισης! http://youtu.be/izjwTOnXhtA Φαινεται καλο
NikosPanorama Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ωραίες ταινίες, αν και εξαιρώ το devil (όλη η ταινία σε ένα ασανσέρ) και το the thing (δεν έχει κάτι τρομακτικό)... έχει κανείς να προτείνει καμία με φυλακές, εκτός από: τελευταία έξοδος midnight express celda 211 felon the great escape escape from alcatraz un prophette law abiding citizen cool hand luke bronson
Sellers Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Φαντάζομαι ότι prison break έχεις δει, έτσι; 1
thomasG4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ωραίες ταινίες, αν και εξαιρώ το devil (όλη η ταινία σε ένα ασανσέρ) και το the thing (δεν έχει κάτι τρομακτικό)... έχει κανείς να προτείνει καμία με φυλακές, εκτός από: τελευταία έξοδος midnight express celda 211 felon the great escape escape from alcatraz un prophette law abiding citizen cool hand luke bronson Αν και είναι σειρά, τσέκαρε αυτό http://www.insomnia.gr/topic/412579-oz-tv-series/
NikosPanorama Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ψήθηκα..θα γράψω εντυπώσεις στο τοπικ σου ! 1
yanc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ωραίες ταινίες, αν και εξαιρώ το devil (όλη η ταινία σε ένα ασανσέρ) και το the thing (δεν έχει κάτι τρομακτικό)... έχει κανείς να προτείνει καμία με φυλακές, εκτός από: τελευταία έξοδος midnight express celda 211 felon the great escape escape from alcatraz un prophette law abiding citizen cool hand luke bronson The Escapist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα