nickmanak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δειτε και καμμια ελληνικη κωμικη σειρα απο 90s ηταν πολυ καλες τοτε. Προσφατα ξεκινησα το "εκμεκ παγωτο" του mega απο το 1991 και εχω λιωσει στο γελιο. Το προτεινω ταμαλα.
klainmaingr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Και γω το θεωρώ απο τις πολύ καλές σειρές το συγκεκριμένο. Βέβαια έχει και μια 15ετία που το είχα δει αλλα για τότε νόμιζα οτι είναι πολύ δυνατό.
Sellers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Είμαι σίγουρος οτι κάπου στις 60 σελίδες θα υπάρχει πλήρης λίστα αλλα δε το χω να τις ψάξω μια μια. Θέλω χαζοκωμωδίες κατα προτίμηση 20λεπτες με αρκετή παράνοια. Γενικά έχω μείνει στα old school τύπου it crowd, office, black books κτλ και την βγάζω με κάτι ξεχασμένα επεισόδια απο robot chicken και family guy. Καταλαβαίνετε το ύφος και την ασοβαρότητα που αναζητώ. Ευχαριστώ. Την λυπάμαι... 1
Tiger.7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καμια ταινια σε στυλ οπως η Lucy το person of interest (ειναι σειρα το ξερω,αλλα εννοω τετοιου ειδους ταινια) ή το Κωδικα Νταβιντσι να μου προτεινετε? Ετσι με μυστηριο,ή υπολογιστες ή γριφους και καλα..
smitharos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Είμαι σίγουρος οτι κάπου στις 60 σελίδες θα υπάρχει πλήρης λίστα αλλα δε το χω να τις ψάξω μια μια. Θέλω χαζοκωμωδίες κατα προτίμηση 20λεπτες με αρκετή παράνοια. Γενικά έχω μείνει στα old school τύπου it crowd, office, black books κτλ και την βγάζω με κάτι ξεχασμένα επεισόδια απο robot chicken και family guy. Καταλαβαίνετε το ύφος και την ασοβαρότητα που αναζητώ. Ευχαριστώ. arrested development! ο ορισμος του καμενου
Calexako Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,είμαι καιρό μέλος του forum και λάτρης του κινηματογράφου και των σειρών. Πρόσφατα αποφάσισα να δημιουργήσω ένα blog στο οποίο προσπαθώ να απαντήσω στο αιώνιο ερώτημα που αντιμετωπίζει κάθε παρέα όταν μαζεύεται να δει ταινία. "Ποια ταινία θα δούμε;" "Ταιριάζει σε όλους" και λοιπά. Το blog ονομάζεται Buddy Movies Night Reviews και βρίσκεται στο παρακάτω link Site: Buddy Movie Nights Reviews παιδιά ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας γιατί κάθε κλίκ,subscribe και σχόλιο (ειδικά στο blog) μετράει θετικά!
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καμιά παρεϊστικη ταινία για 6 άτομα γιαπόψε; 6 τα άτομα, οπότε όπως καταλαβαίνετε ό,τι θεματολογία ναναι. Χολιγουντιανή κ.λπ., οτιδήποτε. Λ edit: Λολ. Τώρα είδα το ποστ του αποπάνω. Σε ευχαριστώ αποπάνωμου^ edit 2: Εμπλούτισε με περισσότερο υλικό εσύ ο από πάνω!!
Arbiter13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Γνωριζει κανεις προσφατες ταινιες,σαν το Kingdom of Heaven κτλπ;
rwmi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 δράση, μυστήριο, αγωνία είναι το Attack on Titan. Πόσες φορές πρέπει να το προτείνω για να του δώσει μια ευκαιρία κάποιος; το αρχισα ειμαι στο 5ο episode DAMN εχω μεινει μαλακας
shadowfax-1- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Άμα διαβάσεις και το manga στο οποίο είναι βασισμένο να δεις τί θα μείνεις
Fan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Τελείωσα το les revenants. Πολύ καλή παραγωγή, όμορφα τοπία, υπάρχει ένα διαρκές μυστήριο αλλά στο τέλος σε κουράζει. Πραγματικά νόμιζα ότι μέχρι το 4-5ο επεισόδιο έβλεπα ένα πολύ καλό μεν αλλά συνεχόμενο pilot. Εάν δεν ήταν τόσο μούφα το τελευταίο επεισόδιο θα έλεγα ότι είναι μια σειρά που αξίζει να αφιερώσετε το χρόνο.
vsl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τελείωσα το les revenants. Πολύ καλή παραγωγή, όμορφα τοπία, υπάρχει ένα διαρκές μυστήριο αλλά στο τέλος σε κουράζει. Πραγματικά νόμιζα ότι μέχρι το 4-5ο επεισόδιο έβλεπα ένα πολύ καλό μεν αλλά συνεχόμενο pilot. Εάν δεν ήταν τόσο μούφα το τελευταίο επεισόδιο θα έλεγα ότι είναι μια σειρά που αξίζει να αφιερώσετε το χρόνο. Και 'μενα με χάλασε το τελευταίο επεισόδιο, αλλά από τη στιγμή που θα βγει και 2η σεζόν, περιμένω να πάρω εκεί κάποιες απαντήσεις.
Fan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ξεκίνησε προχτές και η 5η σεζόν στο Walking Dead και φαίνεται πολλά υποσχόμενη. (πιθανώς από τα καλύτερα επεισόδια όλης της σειράς)
Fan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 δράση, μυστήριο, αγωνία είναι το Attack on Titan. Πόσες φορές πρέπει να το προτείνω για να του δώσει μια ευκαιρία κάποιος; Μόλις το τελείωσα. Αν και δεν είμαι συνηθισμένος σε anime ήταν πάρα πολύ καλό, με αγωνία σε κάθε επεισόδιο και plot twists συνέχεια. Το μονο εξοργιστικό ήταν ότι τα επεισόδια είναι 20 λεπτα!!!!!!!!!! που σημαίνει ότι κάθε τρεις και λίγο πρέπει να αλλάζεις επεισόδιο, πολύ σπαστικό εάν τρως παράλληλα
xavier Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μόλις το τελείωσα. Αν και δεν είμαι συνηθισμένος σε anime ήταν πάρα πολύ καλό, με αγωνία σε κάθε επεισόδιο και plot twists συνέχεια. Το μονο εξοργιστικό ήταν ότι τα επεισόδια είναι 20 λεπτα!!!!!!!!!! που σημαίνει ότι κάθε τρεις και λίγο πρέπει να αλλάζεις επεισόδιο, πολύ σπαστικό εάν τρως παράλληλα οι περισσοτεροι πλειερς παιζουν το ενα βιντεο μετα το αλλο, εξιχρονισου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα