Haris San Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ολοκλήρωσα το Fargo. Δεν ξέρω. Είναι ωραίο σίγουρα αλλά κάτι με χαλάει. Πιθανώς ότι προσπάθησαν να αντιγράψουν το στυλ από το Breaking Bad αλλά δεν τους πέτυχε. Καμια σχεση με bb ομως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καμια σχεση με bb ομως.. πραγματικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Υπαρχει καποια σειρα στο στυλ της ταινιας outlander η με ταξιδι στο χρονο και ετσι ? Ξερω οτι υπαρχει σειρα outlander ηδη αλλα ειναι με γυναικα και απο την υποθεση μοιαζει ψιλοαρλεκιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Archer βλέπει κανείς σας η είμαι ο μόνος που γουσταρει ατελείωτα να το βλέπει στο netflix ξανά και ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 ψάχνω σειρά που να μου κρατήσει το ενδιαφέρον έχω δει τις πιο γνωστες γενικά οποτε μην μου πείτε τύπου lost,breaking bad,dexter etc Sherlock,true detective, vikings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Six feet under Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καμια σχεση με bb ομως.. Μαλλον εννοει την εξελιξη του χαρακτηρα που απο looser γινεται ο επιτυχημενος κι αντιηρωας μαζι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wheysted Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 rare find Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 ψάχνω σειρά που να μου κρατήσει το ενδιαφέρον έχω δει τις πιο γνωστες γενικά οποτε μην μου πείτε τύπου lost,breaking bad,dexter etc βαλε hannibal αλλα ειναι διαφορετικο απο αυτα που λες.. ειναι τυπου μυστηριου και σε καθηλωνει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μούφα το hannibal. Μην χάσεις το χρόνο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 είπε ο βάτραχος κι έφαγε το σαπούνι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μούφα το hannibal. Μην χάσεις το χρόνο σου. Pleb confirmed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitifititis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Archer βλέπει κανείς σας η είμαι ο μόνος που γουσταρει ατελείωτα να το βλέπει στο netflix ξανά και ξανά Κορυφή φίλε! Περιμένω πως και πως τον επόμενο κύκλο... Pleb confirmed Εδώ δεν του άρεσε το Fargo, γιατί έπαιζε ο Morgan Freedman και "αντέγραψε Breaking Bad"... Penny Dreadfull έχει δει κανείς; Το τελείωσα προχθές και έχω να πω πως είναι πάρα πολύ καλό! Επίσης είδα ένα επεισόδιο Strain και δε μ'άρεσε καθόλου.. Βελτιώνεται μετά ή να το αφήσω όσο είναι καιρός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μούφα το hannibal. Μην χάσεις το χρόνο σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ δεν του άρεσε το Fargo, γιατί έπαιζε ο Morgan Freedman και "αντέγραψε Breaking Bad"... Pleb confirmed Δεν είπα ότι δεν μου άρεσε το Fargo γιατί παίζει ο Martin Freeman. Ίσα ίσα, που είναι πολύ καλός ηθοποιός. Απλώς εάν τον έχεις ταυτίσει με τον Watson από το Sherlock ξενερώνεις όταν τον βλέπεις να παίζει περίπου τον ίδιο ρόλο σε άλλη σειρά. Ίδια εμφάνιση, ίδιο στυλ, ίδιο ήσυχο χαρακτήρα. Επίσης το Sherlock έχει ένα δίκαιο 9,3 ενώ το Fargo δυο κλάσεις κατώτερο (παρόλο που είναι καλή σειρά) έχει 9,1! Όσον αφορά για το ΒΒ θεωρώ ότι προσπάθησε να να αντιγράψει το μοτίβο που είχε με τον κεντρικό χαρακτήρα να ξεκινάει ως αποτυχημένος και να εξελίσσεται σε ένα είδος αντιηρωα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το ανάλογο όμως. Και ερχόμαστε στο Hannibal... Μηδέν πλοκή, μηδέν αγωνία, θράσος να αποκαλείται ψυχολογικό θρίλερ, βαρετό.... Βέβαια τώρα εάν σε κάποιους αρέσει ο Lynch μπορεί να το βρούνε ενδιαφέρον αλλά ας αμπελοφιλοσοφήσουν μόνοι τους. Όμως εκεί που βγαίνεις από τα ρούχα σου είναι όταν βλέπεις το 8,6 στο imdb! Όσο έχει το Homeland και το Vikings δηλαδή. Εδώ δεν γελάει μόνο το παρδαλό κατσίκι αλλά ο πουά ταύρος και η πράσινη μαϊμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα