vsl Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εσείς που λέτε για Jericho, ο άνθρωπος είπε από το 2010 και μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, κάποια πρόταση για σειρά; Ψάχνω είτε μυστηρίου, είτε περιπέτεια είτε αστυνομική με καλό σενάριο (όχι CSI κλπ) και όχι κωμωδίες Ευχαριστώ! Έχω δει ήδη: The Walking Dead Breaking Bad Game of Thrones Person Of Interest Arrow Spartacus House of Cards Under The Dome Banshee Vikings True Detective Lost Prison Brake 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Sons Of Anarchy. The Wire και The Shield. Τις δυο τελευταίες δεν τις έχω δει ακόμα αλλά όλοι λένε τα καλύτερα οπότε θα αξίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, κάποια πρόταση για σειρά; Ψάχνω είτε μυστηρίου, είτε περιπέτεια είτε αστυνομική με καλό σενάριο (όχι CSI κλπ) και όχι κωμωδίες Ευχαριστώ! Έχω δει ήδη: The Walking Dead Breaking Bad Game of Thrones Person Of Interest Arrow Spartacus House of Cards Under The Dome Banshee Vikings True Detective Lost Prison Brake To Sons of anarchy εγω που το ειχα ξεκινησει το ειδα μεχρι την 4η σεζον και μετα το αφησα...Περισσοτερο για την αλητεια το εβλεπα To the wire θεωρειται απο τις πιο καλες αστυνομικες σειρες αλλα εγω ειδα τις 2 πρωτες και δεν με τρελανε,πολυ προβλεψιμο μου φανηκε, ισως επειδη ειχα ακουσει πολλα περιμενα να δω κατι τρελο και στο τελος απογοητευτηκα... Το the sopranos πρεπει να ειναι πολυ καλο σε τετοια φαση, αλλα δεν το εχω δει... Εγω σου προτεινω τα Fargo, Sherlock, Hannibal. Μπορεις να checkareis και το white collar. ----------------------------------------------- Να ρωτησω και γω για το Mad Men το οποιο ειδα την πρωτη σεζον πλην 2 επισοδεια γιατι δεν εβλεπα να οδηγει καπου το σεναριο και ξεκινησα το Fargo εκεινη την φαση.... Αξιζει να το συνεχισω?? Γιατι 8-9 επισοδεια δεν γινοταν τιποτα :\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sosa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, κάποια πρόταση για σειρά; Ψάχνω είτε μυστηρίου, είτε περιπέτεια είτε αστυνομική με καλό σενάριο (όχι CSI κλπ) και όχι κωμωδίες Ευχαριστώ! Έχω δει ήδη: The Walking Dead Breaking Bad Game of Thrones Person Of Interest Arrow Spartacus House of Cards Under The Dome Banshee Vikings True Detective Lost Prison Brake Boardwalk Empire, Power Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smitharos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Sons Of Anarchy. The Wire και The Shield. Τις δυο τελευταίες δεν τις έχω δει ακόμα αλλά όλοι λένε τα καλύτερα οπότε θα αξίζουν. ακριβως οτι ειπε το παλικαρι αλλα ξεκινα με wire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Τελειωσα σημερα το Fargo.Πολυ καλη σειρα!!Must watch κατα την γνωμη μου,για καποιον που θελει να δει κατι "γρηγορο' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μην δεις ακομα το The Wire, μιας και συντομα θα βγει σε hd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Με κλειστά τα μάτια ξεκινά Sons of anarchy θα μας θυμηθείς. ..!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 πείτε μου ταινίες θρίλερ και τρόμου...ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι καλό ..ευχαριστώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 πείτε μου ταινίες θρίλερ και τρόμου...ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι καλό ..ευχαριστώ.... δες καμμιά κορεάτικη: http://www.rottentomatoes.com/m/oldboy/ http://www.rottentomatoes.com/m/memories-of-murder/ http://www.rottentomatoes.com/m/chaser/ http://www.rottentomatoes.com/m/man_from_nowhere_2010/ κ.ά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ολοκλήρωσα: Last Ship (Μέτρια post apocalyptic σειρά που όμως απογειώνεται ξαφνικά στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν! Θετικό και το ότι η διάρκεια του κάθε επεισοδίου είναι μιας ώρας). Almost Human (Μέτρια dystopian σειρά με μεγάλο budget. Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη εάν τα επεισόδια δεν ήταν αυτοτελή αλλά κρατούσαν μια συνέχεια γεγονός που σε κάνει από ένα σημείο και μετά να το βαριεσαι (όπως το fringe για παράδειγμα). Δεν θα βγει δευτερη σεζόν. Orphan Black (Σαφώς ανώτερη από τις δυο προηγούμενες με πολύ καλούς ηθοποιούς χωρις όμως να απογειώνεται σε κάποιο σημείο. Τα πολλά plot twist σε κρατάνε σε αγωνία αλλά σε κάποια φάση γίνονται τόσα πολλά που μετατρέπονται σε plot holes). Τώρα σκέφτομαι να αρχίσω Fargo ή Elementary. χμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirkas7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον,το βραδυ θα παω στα παιδια και ψαχνω μια μετρια ταινια τρομου,να μην ειναι αδιαφορη αλλα ουτε και κατι το συγκλονιστικο,να ειναι της τελευταιας 10ετιας(στυλ conjuring,sinister,insidious) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον,το βραδυ θα παω στα παιδια και ψαχνω μια μετρια ταινια τρομου,να μην ειναι αδιαφορη αλλα ουτε και κατι το συγκλονιστικο,να ειναι της τελευταιας 10ετιας(στυλ conjuring,sinister,insidious) και εγώ τέτοιες ταινίες ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι....για πείτε καμιά καλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον,το βραδυ θα παω στα παιδια και ψαχνω μια μετρια ταινια τρομου,να μην ειναι αδιαφορη αλλα ουτε και κατι το συγκλονιστικο,να ειναι της τελευταιας 10ετιας(στυλ conjuring,sinister,insidious) και εγώ τέτοιες ταινίες ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι....για πείτε καμιά καλή The Possession http://www.imdb.com/title/tt0431021/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα