thomasG4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 καμια σειρα να προτεινετε? Να μην ειναι τεραστια (πχ CSI που εχει 12+ σεζον) να ειναι κατι αστυνομικο/ντετεκτιβ στυλ εχω δει CSI NY,Miami, Sherlock,Elementary ή καποια αλλη σειρα με σουπερ ηρωες στυλ Arrow,Agents of Shield Για αστυνομικό το True Detective είναι πάρα πολύ καλό. Το κακό είναι ότι έχει παιχτεί μόνο μια σεζόν μέχρι τώρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 εχω δει CSI NY,Miami, Sherlock,Elementary Από αστυνομικές, εκτός αυτών που αναφέρεις, ποιες άλλες «γνωστές» έχεις δει; Ρωτάω, για να μην κάνω τετριμμένες προτάσεις, όπως π.χ. το "the shield" (το οποίο, αν δεν το έχεις δει, κατά τη γνώμη μου πρέπει να το δεις). Πολύ καλό θεωρώ και το "justified". Είναι κι άλλες πολλές φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisgr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 καμιά κωμική σειρά να προτείνετε ? έχω δει community, two and a half man,the big bang theory, louie,wilfred. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 the league, parks and recreation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 καμιά κωμική σειρά να προτείνετε ? έχω δει community, two and a half man,the big bang theory, louie,wilfred. The IT Crowd The Inbetweeners Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 καμιά κωμική σειρά να προτείνετε ? έχω δει community, two and a half man,the big bang theory, louie,wilfred. Κλασσικά Seinfeld και Curb Your Enthusiasm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 για κωμωδίες Seinfeld απο παλιά και φυσικά Brooklyn nine-nine που για μένα ήταν η αποκάλυψη της τελεοπτικής σαιζόν που μας πέρασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 καμια horror movie καλή υπάρχει ?? ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 http://m.imdb.com/title/tt2388715/ http://m.imdb.com/title/tt2597242/ http://m.imdb.com/title/tt2165859/?ref_=fn_al_tt_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 καμια horror movie καλή υπάρχει ?? ? ? Πες μας ποιες σου άρεσαν να σου προτείνουμε κάποιες που θα είναι στο ίδιο περίπου στυλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Mπορειτε να μου προτεινετε καμια στο στυλ του American Psycho; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirkas7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Που λετε ψαχνω μια ταινια,την οποια θα την δω και θα μου μεινει,δεν θελω να την εχω ξεχασει μεχρι αυριο.θελω να χαθω μεσα της και να δεθω με τους ηθοποιους,να με κραταει σε αγωνια ή εστω να εχει ενδιαφερον πλοκη και κατα προτιμηση να μην ειναι αρκετα παλια(2000 και μετα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πες μας ποιες σου άρεσαν να σου προτείνουμε κάποιες που θα είναι στο ίδιο περίπου στυλ. έχω δει πάρα πολλές , βασικά ψάχνω κάτι που να μην το έχω δει , δηλάδή του 2013-14 δεν μου αρέσουν οι splatter , θέλω κάτι με φαντάσματα/δαίμονες κ έτσι φάση , όχι με δολοφόνους κ τυπου saw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Που λετε ψαχνω μια ταινια,την οποια θα την δω και θα μου μεινει,δεν θελω να την εχω ξεχασει μεχρι αυριο.θελω να χαθω μεσα της και να δεθω με τους ηθοποιους,να με κραταει σε αγωνια ή εστω να εχει ενδιαφερον πλοκη και κατα προτιμηση να μην ειναι αρκετα παλια(2000 και μετα) Mystic River The Prestige Catch Me If You Can Shutter Island έχω δει πάρα πολλές , βασικά ψάχνω κάτι που να μην το έχω δει , δηλάδή του 2013-14 δεν μου αρέσουν οι splatter , θέλω κάτι με φαντάσματα/δαίμονες κ έτσι φάση , όχι με δολοφόνους κ τυπου saw Το Conjuring είναι πολύ καλό απο καινούρια.Το The Eye το κινέζικο είναι λιγο παλιό αλλα αξίζει. Φάνταζομαι θα έχεις δει το Shutter; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2014 από thomasG4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Που λετε ψαχνω μια ταινια,την οποια θα την δω και θα μου μεινει,δεν θελω να την εχω ξεχασει μεχρι αυριο.θελω να χαθω μεσα της και να δεθω με τους ηθοποιους,να με κραταει σε αγωνια ή εστω να εχει ενδιαφερον πλοκη και κατα προτιμηση να μην ειναι αρκετα παλια(2000 και μετα) Limitless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα