kratisou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 το vikings ειναι πολυ καλη σειρα, αμα σας αρεσουν τα πολεμικα, ειναι οτι πρεπει. Το μονο κακο ειναι οτι βγηκε σχετικα προσφατα και δεν εχουν τελειωσει ολες οι season. θα πρεπει να περιμενετε καθε χρονο για την καινουρια. Τωρα εχουν βγει 2 season Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 To calvary τελικα καλο ρε παιδια ? Απο το trailer δεν μου φανηκε κατι το ιδαιετερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 το 0 theorem εχει βγει απο χθες... #κοιμαστε μου φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Έχω δει να προτείνετε σε αυτό το topic πολλές φορές το the wire, το οποίο και στο imdb έχει μια εξωπραγματική βαθμολογία. Κατέβασα την πρώτη season και από τα 2 πρώτα επισόδεια που είδα μου φάνηκε πολύ μέτρια η σειρά, καμία σχέση με ότι έχω ακούσει. Βελτιώνεται καθόλου ή απλά δεν είναι για το δικό μου γούστο; το κυριοτερο προβλημα με αυτη τη σειρα ειναι οτι ανεβαζεις τρελά τις προσδοκιες σου με τους υμνους που ακους αμα γουσταρεις συμμοριες μπατσους ναρκωτικα κλπ θα σου αρεσει πολυ οποτε συνεχισε την αλλα μην περιμενεις τιποτα το τρελο μια παρα παρα πολυ καλη και ρεαλιστικη αστυνομικη σειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 το κυριοτερο προβλημα με αυτη τη σειρα ειναι οτι ανεβαζεις τρελά τις προσδοκιες σου με τους υμνους που ακους Και εγώ γι' αυτό ξενέρωσα όταν είδα την πρώτη σεζόν. Δεν ήταν κακή αλλά σίγουρα όχι πάνω από μέτριο. Οι εξυμνήσεις και η βαθμολογία της είναι που με εξόργισαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 διαβασα υμνους για captain anerica<br><br><br> εχουν πεσει τραγικα οι απαιτησεις.......<br><br> προτεινετε καμια ταινιουλα 2013 και μετα που να ειναι πραγματικα ΚΑΛΗ. Non stop και πανω καλη. Περιπετεια η μυστηριου και οχι παλιας εποχης. <br><br> @fan πρωτη σεζον ψιλομουφα. Προχωρα, ανεβαινει. Χαμηλα η μπαλα ομως. <br><br> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 προτεινετε καμια ταινιουλα 2013 και μετα που να ειναι πραγματικα ΚΑΛΗ. http://www.rottentomatoes.com/top/bestofrt/?year=2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 http://www.rottentomatoes.com/top/bestofrt/?year=2013 http://www.flickchart.com/Charts.aspx?year=2013&perpage=250 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες Οτιδηποτε εκτος απο δραματα και ρομαντζα , και να ειναι απο 1999 και μετα. Τωρα αν αξιζει καμια και ειναι του 1998 κλαιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phenomenal12 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Παιδια το "parks and recreation" αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 καμια πολεμικη σειρα σε στυλ generation kill υπαρχει εκτος απο band of brothers και the pacific;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Παιδια το "parks and recreation" αξιζει? 1η σεζον οχι τοσο αλλα ειναι μικρη ετσι κι'αλλιως. Απο δευτερη και μετα γινεται αρκετα καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ψαχνω νεα κωμωδια για να δω. (2013-2014) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 http://m.imdb.com/title/tt1229340/?ref_=m_nmfmd_act_9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Την εχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα