gavros10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Θελω να μου προτεινετε ταινιες καπως πιο αναλαφρες που να εχουν να κανουν με drinking problems ή απλα το αλκοολ να εχει ενεργο ρολο. Δραμα, κωμωδια δεν εχω προτιμηση. Τελευταια εχω δει πολλες τετοιου στυλ και φοβαμαι οτι δεν υπαρχουν αλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ανάλαφρη προσωπικά θα χαρακτήριζα το lost weekend του 45, αλλά όταν σκέφτομαι αλκοολισμό το fire within του Malle είναι η πρώτη σκέψη. Δεν είναι όμως ανάλαφρη, οπότε κάνε το κουμάντο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Θελω να μου προτεινετε σειρες εχω δει (σε οσες δεν γραφω seasons εχω δει οσα εχουν βγει) : Supernatural Game of Thrones House MD Breaking Bad The Walking Dead Suits Fargo Hannibal Sherlock Elementary Grimm True Detective Da Vinci's Demons Fringe Sons of Anarchy Luther Dexter Homeland The Following (Season 1) Vikings (Season 1 μαλλον θα δω και την δευτερη) Revolution (Season 1 δεν θα δω την δευτερη) Merlin House of Cards ( Season 1 θα δω σιγουρα την 2η αφου ξαναδω την 1η) Last Resort (Season 1 μετα κοπηκε) Prison Break Damages (Ειχα δει μεχρι την 3η ή 4η) Bones (Το εβλεπα επειδη ηταν απο τις σειρες που ειχα ξεκινησει αλλα το σταματησα στην προηγουμενη season) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Θελω να μου προτεινετε σειρες Arrow, Person of Interest, Marvel's Agents of Shield, Continuum, Orphan Black, Banshee, The Blacklist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimking94 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Από καινούριες σειρές προτείνω Site: Penny Dreadful , Site: Dominion , Site: Halt and Catch Fire και Site: The Last Ship . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μια λίστα και από μένα για την ξηρασία του καλοκαιριού: FireflyNumb3rsBattlestar GalacticaJerichoThresholdFlight of the ConchordsFlash GordonBionic WomanBladeTerminator: The Sarah Connor ChroniclesHarper's IslandFlashFowardThe prisonerVThe EventStargate UniverseCapricaNo Ordinary FamilyThe CapeTerra NovaAlcatrazTouchDa Vinci's DemonsMasters of SexAlmost Human Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Banshee και Spartacus και γρήγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 sons of anarchy το παράτησα κλοπές πιστόλια δικο μας territory και βλακειες και 0 αγωνία not my style Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Καλημέρα σε όλους. Με έχει φάει ο πατέρας μου να του βρω κάποια καινούργια σειρά να δει. Φανατικός των ψευτωαστυνομικών, με αγαπημένα τα Castle, mentalist, bones, NCIS, LIfe, Monk. Δεν θέλει πολύπλοκα και καθαρά "επιστημονικά" όπως το CSI πχ, αλλά κάτι πιο ανάλαφρο να έχει και την ιστοριούλα του από πίσω, κανά ρομαντικό φλερτ, όπως δλδ τα προηγούμενα που ανέφερα. Thanx Y.Γ. Σημαντικό να υπάρχουν υπότιτλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Καλημέρα σε όλους. Με έχει φάει ο πατέρας μου να του βρω κάποια καινούργια σειρά να δει. Φανατικός των ψευτωαστυνομικών, με αγαπημένα τα Castle, mentalist, bones, NCIS, LIfe, Monk. Δεν θέλει πολύπλοκα και καθαρά "επιστημονικά" όπως το CSI πχ, αλλά κάτι πιο ανάλαφρο να έχει και την ιστοριούλα του από πίσω, κανά ρομαντικό φλερτ, όπως δλδ τα προηγούμενα που ανέφερα. Thanx Y.Γ. Σημαντικό να υπάρχουν υπότιτλοι Σε αναλαφρο, θα σου προτεινα το warehouse 13. Λιγο αστυνομικο, λιγο fringe κατασταση, το παει πολυ καλα. Απο κει και περα, δε βλεπω στη λιστα σου το 24, οπως επισης απο τα csi μονο το las vegas ειναι πιο επιστημονικο, τα αλλα δυο εστιαζουν ελαχιστα στην επιστημη και δινουν πιο πολυ βαρος στα υπολοιπα. Α, βασικοτερο, στη λιστα που αναφερεις ταιριαζει γαντι το white collar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Α, βασικοτερο, στη λιστα που αναφερεις ταιριαζει γαντι το white collar. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F R A N K Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Καμία καλή κωμωδία υπάρχει? Γιατί μόνο thriller , δραματικά και κοινωνικά βλέπω , έχω λαλήσει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Καλημέρα σε όλους. Με έχει φάει ο πατέρας μου να του βρω κάποια καινούργια σειρά να δει. Φανατικός των ψευτωαστυνομικών, με αγαπημένα τα Castle, mentalist, bones, NCIS, LIfe, Monk. Δεν θέλει πολύπλοκα και καθαρά "επιστημονικά" όπως το CSI πχ, αλλά κάτι πιο ανάλαφρο να έχει και την ιστοριούλα του από πίσω, κανά ρομαντικό φλερτ, όπως δλδ τα προηγούμενα που ανέφερα. Thanx Y.Γ. Σημαντικό να υπάρχουν υπότιτλοι Blue Bloods, αν και για υπότιτλους δεν γνωρίζω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F R A N K Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Θελω να μου προτεινετε ταινιες καπως πιο αναλαφρες που να εχουν να κανουν με drinking problems ή απλα το αλκοολ να εχει ενεργο ρολο. Δραμα, κωμωδια δεν εχω προτιμηση. Τελευταια εχω δει πολλες τετοιου στυλ και φοβαμαι οτι δεν υπαρχουν αλλες. http://www.imdb.com/title/tt0376136/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Blue Bloods, αν και για υπότιτλους δεν γνωρίζω... Σωστος, καποια στιγμη πρεπει να το ξεκινησω κι αυτο, οταν ειδα καποιο επεισοδιο στην τιβι, ενοιωθα οτι ζουσα σε dejavu μιας και η Bridget Moynahan μοιαζει καταπληκτικα με μια παλια ηθοποιο που επαιζε στο Hill Street Blues, την Veronica Hamel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα