veider Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Hawaii Five-0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirhnaios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 το ειδα και αυτο φιλεε μου :/ περιμενω τωρα τον επομενο κυκλο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Banshee. Θα το χαρακτηριζα "αλητεια" παρ οτι δεν εχει να κανει ουτε με ναρκωτικα ουτε με κοντρες. Απλά ηταν το πρωτο που μου ήρθε στο μυαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Θελω να μου πειτε καμια καλη σειρα.να ειναι λιγο "αλιτεια" ομως πχ breaking bad Να ειναι με αμαξια κοντρες ή τιποτα ναρκωτικα και τετοια φαση Το Oz θα πρότεινα εγώ. Ποιο πολύ αλητεία σε σειρά απο το Oz, δύσκολα βρίσκεις. http://www.imdb.com/title/tt0118421/ http://www.insomnia.gr/topic/412579-oz-tv-series/ http://tv-island.blogspot.gr/2012/08/oz-1997-2003.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Sons of Anarchy φυσικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 να προχωρήσω για dexter? λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 να προχωρήσω για dexter? λέει?1,2 πολύ καλές, 3 μέτρια, 4 τέλεια, 5 μέτρια, 6,7,8 νηπιαγωγείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Όλες του Anderson. και του jeunet εχουν παρομοιο υφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 να προχωρήσω για dexter? λέει? Υποχρεωτικά να προχωρήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 να προχωρήσω για dexter? λέει? Aπο εσενα εξαρταται... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τι σειρα μου προτινετε να ξεκινησω? Μου αρεσε παρα πολυ το Da vinci , american horror story , true detectives ( αν και δε θα προτιμουσα αστυνομικη ) , hannibal ( αν και μου αρεσε , ωρες ωρες ηταν βαρετη) , spartacus . Oπως βλεπετε , απολα βλεπω.. Δε θα ηθελα να αρχισω το Game of thrones, vikings , breaking bad καθως και το sons of anarchy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Banshee. Θα το χαρακτηριζα "αλητεια" παρ οτι δεν εχει να κανει ουτε με ναρκωτικα ουτε με κοντρες. Απλά ηταν το πρωτο που μου ήρθε στο μυαλο. Είδα μονορούφι τα πρώτα 5 επεισόδια. Παρόλο που τα plot holes που εχει είναι σαν μαύρες τρύπες είναι τρομερή σειρά με πολύ πάρα πολύ ξυλίκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirhnaios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ειδα λιγα επισοδια απο το ΟΖ μου αρεσει πολυ αλλα που θα βρω τα επισοδια να τα κατεβασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ειδα λιγα επισοδια απο το ΟΖ μου αρεσει πολυ αλλα που θα βρω τα επισοδια να τα κατεβασω? http://www.insomnia.gr/forum-22/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/ ν.12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα