Haris San Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ξεκίνησα Hannibal. Είδα τα δυο πρώτα επεισόδια αλλά μου φαίνεται σαν κατώτερης ποιότητας Dexter. Να το παλέψω λίγο ακόμα ή έτσι πάει μέχρι το τέλος; Το dexter ειναι αλλο level μην τα συγκρινεις. Το hannibal ειναι καλο με δικο του τροπο. Οπως ειπε και απο πανω μετα γινεται πολυ καλο και η 2η σεζον ειναι απιστευτη!
snik Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 parks and recreation, αρκεί να περάσεις την 1η season... Το rules of engagement προτεινω Eνταξει, εννοειται Scrubs Νομίζω το είχα ξαναπροτείνει σε παρόμοια περίπτωση,θα το προτείνω και τώρα: I'ts always sunny in philadelphia shameless ασυζητητη Σας ευχαριστω πολυ ολους! Parks and recreation ειχα δει 1-2 επεισοδια αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν με ενθουσιασε, μπορει καποια στιγμη να το ξαναπιασω οσο για τα αλλα θα τους ριξω μια ματια. Την αρχη παντως την εκανα με το scrubs που το πρωτο επεισοδιο μου αφησε θετικες εντυπωσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 είναι να περάσεις την 1η season, 2η και μετά απογειώνεται...
Fan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Το dexter ειναι αλλο level μην τα συγκρινεις. Το hannibal ειναι καλο με δικο του τροπο. Οπως ειπε και απο πανω μετα γινεται πολυ καλο και η 2η σεζον ειναι απιστευτη! Έχω φτάσει στο 9ατο επεισόδιο αλλά ακόμα δεν με ενθουσιάζει. Αρκετά προβλέψιμο και χωρίς αγωνία για το επόμενο. Μέτριο επίπεδο κατηγορίας Fringe. Βέβαια στη δεύτερη σεζόν έχω διαβάσει ότι ανεβαίνει πολύ
star12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Έχω φτάσει στο 9ατο επεισόδιο αλλά ακόμα δεν με ενθουσιάζει. Αρκετά προβλέψιμο και χωρίς αγωνία για το επόμενο. Μέτριο επίπεδο κατηγορίας Fringe. Βέβαια στη δεύτερη σεζόν έχω διαβάσει ότι ανεβαίνει πολύ το fringe στο δευτερο κυκλο γινεται ακομα καλυτερο ιδιως στα τελευταια επ και απ τον 3 κυκλο απογειωνεται με παντα εξαιρεση το καλυτερο cliffhanger του στο τελ επεισοδιο.τον 5ο κυκλο δυστηχως ειναι σαν να μη υπαρχει αν και δινει καπιες απαντησεις.ουτε και το σταρ δεν τον εχει παιξει ακομα εκτος αν το βαλει τωρα αμφιβολο.
Sog96Ch Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 το fringe στο δευτερο κυκλο γινεται ακομα καλυτερο ιδιως στα τελευταια επ και απ τον 3 κυκλο απογειωνεται με παντα εξαιρεση το καλυτερο cliffhanger του στο τελ επεισοδιο.τον 5ο κυκλο δυστηχως ειναι σαν να μη υπαρχει αν και δινει καπιες απαντησεις.ουτε και το σταρ δεν τον εχει παιξει ακομα εκτος αν το βαλει τωρα αμφιβολο. Μιλαει για το hannibal οχι για το Fringe
Ultron Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 καμια ταινια να με αφησει μα****κα εχετε να προτεινετε?inception φαση...
Sog96Ch Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 καμια ταινια να με αφησει μα****κα εχετε να προτεινετε?inception φαση... fight club (αλλα λογικα θα την εχεις δει)
Ultron Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 fight club (αλλα λογικα θα την εχεις δει) ναι!!σημερα την ειδα! αν και μου ειχαν κανει σποιλ
Giorgos3924 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Είδα το Site: The Grand Budapest Hotel . Καμιά παρόμοια;
NoisePollution Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Είδα το Site: The Grand Budapest Hotel . Καμιά παρόμοια; Όλες του Anderson. 1
kgian Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αφού είχα δει τις προάλλες το rise of an empire σε κανονικό, σήμερα το πέρασα στα γρήγορα σε 3D. Μπορώ να πω πως ενώ η ταινια φαινόταν σκοτεινή και μουντή, σε 3D έδειχνε αρκετά καλά και φαινόταν να κερδίζει. Πιστεύω πως ειναι καλύτερη σε 3D. Οποίος έχει καλό σύστημα να την προτιμήσει έτσι.
Eirhnaios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Θελω να μου πειτε καμια καλη σειρα.να ειναι λιγο "αλιτεια" ομως πχ breaking bad Να ειναι με αμαξια κοντρες ή τιποτα ναρκωτικα και τετοια φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα