IsolatedParania Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 cargo pandorum solaris sunshine event horizon (αν και πιστευω οτι λογω του event horizon μιλας για ταινιες μετα το 98, το αναφερω) dante 01 eden log whiteout αυτες μου ερχονται στα προχειρα, το sunshine ειναι μαλλον η καλυτερη απο αυτες ΤΙ ΛΕΣ ΤΏΡΑ! ΤΑΙΝΙΆΡΕΣ, ευχαριστώ ΠΆΡΑ πολύ. Να'σαι καλά.
Prozac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Άμα καταλάβεις το Eden Log να μου το πεις και εμένα.
IsolatedParania Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Άμα καταλάβεις το Eden Log να μου το πεις και εμένα. Okay mate.
hurin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μας τελείωσε το Breaking Bad (φοβερή!), το GoT είναι στη μέση της σεζόν, το Walking Dead από Φθινόπωρο ξανά, και έχω ξεμείνει. Τί σειρούλα να δω, που να έχει σενάριο-πλοκή και το κυριότερο : τέλος?
Voziniotis-3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εχετε να προτεινεται ταινιες με θεμα την πληροφορικη? Εκτος απο The Net, Hackers και Antitrust.
xavier Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εχετε να προτεινεται ταινιες με θεμα την πληροφορικη? Εκτος απο The Net, Hackers και Antitrust. jobs fifth estate social network one point o strange days wargames(το παλιο) johnny mnemonic avalon (mamoru oshii) existenz thirteen floor οσες μπορω να σκεφτω στα προχειρα 2
Fan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ξεκίνησα Hannibal. Είδα τα δυο πρώτα επεισόδια αλλά μου φαίνεται σαν κατώτερης ποιότητας Dexter. Να το παλέψω λίγο ακόμα ή έτσι πάει μέχρι το τέλος;
snik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Απο 20λεπτες σειρες (κωμωδιες) τι εχετε να προτεινετε; Μεχρι στιγμης εχω δει τα εξης friends, seinfield, the office (usa), community, arrested development, entourage οπου μου αρεσαν και τα εξης που ενω ξεκινησαν καλα μετα κουρασαν big bang theory, two half men, how i met your mother (ειδικα τα τελευταια 2 τα αφησα στη μεση). Δοκιμες εχω κανει με τα new girl, californication, 2 broke girls οπου δεν με ξετρελαναν. Γενικα ψαχνω μια σειρα που να βαζω 1-2 επεισοδια πριν κοιμηθω η στο φαγητο μπροστα απο το pc. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2014 από snik
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 parks and recreation, αρκεί να περάσεις την 1η season... 1
Sog96Ch Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ξεκίνησα Hannibal. Είδα τα δυο πρώτα επεισόδια αλλά μου φαίνεται σαν κατώτερης ποιότητας Dexter. Να το παλέψω λίγο ακόμα ή έτσι πάει μέχρι το τέλος; Τα πρωτα επεισοδια ειναι απο τα χειροτερα, σου προτεινω να το συνεχισεις (βελτιωνεται αποτομα απο το 3ο ή 4ο ή 5ο δεν θυμαμαι καλα εχει περασει 1 χρονος)
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Απο 20λεπτες σειρες (κωμωδιες) τι εχετε να προτεινετε; Μεχρι στιγμης εχω δει τα εξης friends, seinfield, the office (usa), community, arrested development οπου μου αρεσαν και τα εξης που ενω ξεκινησαν καλα μετα κουρασαν bing bang theory, two half men, how i met your mother (ειδικα τα τελευταια 2 τα αφησα στη μεση). Δοκιμες εχω κανει με τα new girl, californication οπου δεν με ξετρελαναν. Γενικα ψαχνω μια σειρα που να βαζω 1-2 επεισοδια πριν κοιμηθω η στο φαγητο μπροστα απο το pc. Eνταξει, εννοειται Scrubs 2
Johnyman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Απο 20λεπτες σειρες (κωμωδιες) τι εχετε να προτεινετε; Μεχρι στιγμης εχω δει τα εξης friends, seinfield, the office (usa), community, arrested development, entourage οπου μου αρεσαν και τα εξης που ενω ξεκινησαν καλα μετα κουρασαν big bang theory, two half men, how i met your mother (ειδικα τα τελευταια 2 τα αφησα στη μεση). Δοκιμες εχω κανει με τα new girl, californication, 2 broke girls οπου δεν με ξετρελαναν. Γενικα ψαχνω μια σειρα που να βαζω 1-2 επεισοδια πριν κοιμηθω η στο φαγητο μπροστα απο το pc. Νομίζω το είχα ξαναπροτείνει σε παρόμοια περίπτωση,θα το προτείνω και τώρα: I'ts always sunny in philadelphia 2
xavier Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Νομίζω το είχα ξαναπροτείνει σε παρόμοια περίπτωση,θα το προτείνω και τώρα: I'ts always sunny in philadelphia shameless ασυζητητη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα