Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καμια πολεμικη σε φαση Lone survivor?

ας λεει και για τη γαματοσινη των αμερικανων...

Black Hawk Down και τις υπολοιπες που εχουν προτεινει

Δημοσ.

Έχει και 2η σεζόν?

τον γεναρη παλι αλλα με τελειως διαφορετικη υποθεση και διαφορετικο καστ...μονο ο τιτλος παραμενει ιδιος!

• Like 1
Δημοσ.

Απλα δειτε το.

http://www.dailymotion.com/video/x1csviq_%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-02_tv

Ειναι απο τη νεα σειρα του Λαζοπουλου ''Δια Ταυτα'' το δευτερο επισοδειο. Αυτοτελη τα επισοδεια. Το συγκεκριμενο το εχω δει μεχρι στιγμης 6-7 φορες και καθε φορα κλαιω απο τα γελια.

Δημοσ.

για ρίξτε προτάσεις για 2-3 επόμενα πρότζεκτ για σειρές. έχω δεί himym,two & a half men,friends, big bang theory, arrested development, prison break, supernatural, the shield, the wire, sopranos, dexter, breaking bad, the walking dead, game of thrones, dexter, vikings, deadwood, spartacus, the following, hostages, true detective.

Τώρα έχω ξεκινήσει το hannibal που φαίνεται δυνατό.Να ξεκινήσω με το 24 είναι όντως τόσο καλό;

• Like 1
Δημοσ.

ναι δεν έχεις καθόλου άδικο.αλλά δυστυχώς είναι μία από τις 3-4 σειρές που δεν έβαλα στη λίστα μου πχ suits,sons of anarchy, band of brothers.έλα δεν μπορεί για κάποιον θα είναι πρόκληση να μου βρεί μια γαμάτη σειρά!

Δημοσ.

για ρίξτε προτάσεις για 2-3 επόμενα πρότζεκτ για σειρές. έχω δεί himym,two & a half men,friends, big bang theory, arrested development, prison break, supernatural, the shield, the wire, sopranos, dexter, breaking bad, the walking dead, game of thrones, dexter, vikings, deadwood, spartacus, the following, hostages, true detective.

Τώρα έχω ξεκινήσει το hannibal που φαίνεται δυνατό.Να ξεκινήσω με το 24 είναι όντως τόσο καλό;

rome,battlestar galactica,lost,24,alias,firefly,carnivale

πιστευω να σε καλυψα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...