Προς το περιεχόμενο

Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον, challenge :P

Μου ζηταει συνεχως ο πατερας μου ταινιες. Κλασικος 55αρης που βλεπει οτι αστυνομικη ταινια βαλει στο star.

Απλα επειδη εχω ξεμεινει και γενικα βαριεμαι να ψαχνω συνεχως, εχω σκεφτει μηπως μπορουσα να του κατεβασω καμια σειρα αστυνομικη , με δραση , χωρις πολυ μπλα μπλα , δηλαδη το true detectives που το ειδα , δεν κανει καθολου για την περιπτωση του... Εκτος απο ταινιες  κλασικες αστυνομικες της τηλεορασης που τις εχει δει ολες , ποιες αλλες προτινετε, και υπαρχει τιποτα σε σειρα οπως περιεγραψα πιο πανω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου ζηταει συνεχως ο πατερας μου ταινιες. Κλασικος 55αρης που βλεπει οτι αστυνομικη ταινια βαλει στο star.

Απλα επειδη εχω ξεμεινει και γενικα βαριεμαι να ψαχνω συνεχως, εχω σκεφτει μηπως μπορουσα να του κατεβασω καμια σειρα αστυνομικη , με δραση , χωρις πολυ μπλα μπλα , δηλαδη το true detectives που το ειδα , δεν κανει καθολου για την περιπτωση του... Εκτος απο ταινιες  κλασικες αστυνομικες της τηλεορασης που τις εχει δει ολες , ποιες αλλες προτινετε, και υπαρχει τιποτα σε σειρα οπως περιεγραψα πιο πανω ?

μια αρκετα καλη και κλασσικη http://www.imdb.com/title/tt0286486/?ref_=nm_flmg_act_11

Ειναι action ? Αυτο μας ενδιαφερει περισσοτερο. Oπως ειπα θελω να εχει αρκετη δραση σε καθε επεισοδιο.. Σκεψου οτι αγαπημενος ηθοποιος του πατερα μου ειναι ο Jackie Chan :P

Ειναι action ? Αυτο μας ενδιαφερει περισσοτερο. Oπως ειπα θελω να εχει αρκετη δραση σε καθε επεισοδιο.. Σκεψου οτι αγαπημενος ηθοποιος του πατερα μου ειναι ο Jackie Chan :P

Το 24 είναι σε τέτοια φάση που θέλει ο πατέρας σου.

EDIT: Τώρα είδα ότι έχει δει όλες τις κλασσικές σειρές. Λογικά θα έχει δει και το 24.

Το 24 είναι σε τέτοια φάση που θέλει ο πατέρας σου.

EDIT: Τώρα είδα ότι έχει δει όλες τις κλασσικές σειρές. Λογικά θα έχει δει και το 24.

Σειρες δε βλεπει , αλλα αν εννοεις οτι επαιζε στο star το 24 πολυ πιθανον να εχει δει κανενα επεισοδιο τυχαια, οποτε και παλι μας κανει

και το Link.png Site: justified πιστεύω θα του αρέσει,αν και είχε δείξει πέρσι το mega 4 κύκλους

καμια σειρα που να εχει θεμα το να "λυνει puzzles" ?? οπως δλδ το House MD οπου λυνει ιατρικα puzzles, κατι αντιστοιχο με αυτο.

οχι ιατρικα και αστυνομικα

καμια σειρα που να εχει θεμα το να "λυνει puzzles" ?? οπως δλδ το House MD οπου λυνει ιατρικα puzzles, κατι αντιστοιχο με αυτο.

οχι ιατρικα και αστυνομικα

http://m.imdb.com/title/tt0433309/

Ψάχνοντας να βρω κάποιο post apocalyptic της προκοπής κατέβασα το Survivors και το Falling Skies.

Ξεκίνησα με το Survivors αλλά ήταν τόσο μεγάλη μπούρδα που δεν κατάφερα να δω πάνω από 3 επεισόδια και το σταμάτησα.

Άρχισα μετά το Falling Skies. Είδα το πρώτο επεισόδιο και μου φάνηκε μέτριο όμως διάβασα όσο περνάνε τα επεισόδια γίνεται καλύτερο. Να το συνεχίσω ή να μην χάσω το χρόνο μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...