Gtr34 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 <p>Ταινίες με πειρατές/θαλασσίες περιπέτειες κατά προτίμηση παλιές;</p> Waterworld Master and commander
Patapon Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ... δες το. Ταινιάρα! Site: "Jeuxd'enfants" Από τα λίγα ρομαντικά που μου αρέσαν τόσο... Κλάμα έχει και το Site: Aftershock το κινέζικο... το αγαπα με αν τολμας ειναι τελειο...εκπληκτικο τελος..! 3
Sog96Ch Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια καμια καλη ταινια crime σε συνδυασμο με mystery (Πχ Mystic River, Gone Baby Gone, Seven , Prisoners) Τις συγκεκριμενες τις εχω δει και μου αρεσε (επισης εχω δει το Zodiac αλλα δεν με τρελανε οσο οι αλλες) Επεξ/σία 13 Απριλίου 2014 από chourdis
epipolaios Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 το raven καποια καλη περιπετεια/δραμα με ωραια φωτογραφια του τυπου seven years in tibet, secret life of Paul Miti, Tree of life etc?
Sog96Ch Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 το raven καποια καλη περιπετεια/δραμα με ωραια φωτογραφια του τυπου seven years in tibet, secret life of Paul Miti, Tree of life etc? Εαν μου απαντας σε εμενα και ανεφερεσαι στο Site: "The Raven" το εχω δει
vag10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Παιδια καμια καλη ταινια crime σε συνδυασμο με mystery (Πχ Mystic River, Gone Baby Gone, Seven , Prisoners) Τις συγκεκριμενες τις εχω δει και μου αρεσε (επισης εχω δει το Zodiac αλλα δεν με τρελανε οσο οι αλλες) usual suspects insomnia memento αν και δεν είναι ακριβώς crime νομίζω
hurin Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μετά από προτροπή σας είδα το The Lost Room, καταπληκτική μίνι-σειρά φαντασίας-μυστηρίου. Κρίμα που έχει μόνο 7 επεισόδια Προτείνετέ μου καμιά άλλη παρόμοιου θέματος, χωρίς όμως πολλά επεισόδια και ξεχείλωμα!
Sog96Ch Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 usual suspects insomnia memento αν και δεν είναι ακριβώς crime νομίζω Για το insomnia εχω δει αυτο με τον Al Pacino σε αυτη αναφερεσαι;
vag10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Για το insomnia εχω δει αυτο με τον Al Pacino σε αυτη αναφερεσαι; ναι
viper2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Note σε οποίους άρεσε το memories of murder (kor) Θα βγει σειρά (kor) σε μερικές εβδομάδες. εσκασε και εχει χρυσο μεταλλιο [freeleech] #justsaying
vfragos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Waterworld Master and commander Τις έχω δει, ευχαριστώ πολύ πάντως.
Haris San Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ταινια μυστηριου που να εχει καλο twist? (πχ σαν το shutter island, δεν εχω θεμα με το ειδος περα απο mystery)
kfk21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ταινια μυστηριου που να εχει καλο twist? (πχ σαν το shutter island, δεν εχω θεμα με το ειδος περα απο mystery) Είδα πρόσφατα το Site: La sconosciuta του 2006 και μου άρεσε πολύ η ανατροπή που είχε... Δες την σίγουρα.
smitharos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μετά από προτροπή σας είδα το The Lost Room, καταπληκτική μίνι-σειρά φαντασίας-μυστηρίου. Κρίμα που έχει μόνο 7 επεισόδια Προτείνετέ μου καμιά άλλη παρόμοιου θέματος, χωρίς όμως πολλά επεισόδια και ξεχείλωμα! True Detective ισως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα