Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ... δες το. Ταινιάρα!

Link.png Site: "Jeuxd'enfants"

Από τα λίγα ρομαντικά που μου αρέσαν τόσο...

Κλάμα έχει και το Link.png Site: Aftershock το κινέζικο...

το αγαπα με αν τολμας ειναι τελειο...εκπληκτικο τελος..!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καμια καλη ταινια crime σε συνδυασμο με mystery (Πχ Mystic River, Gone Baby Gone, Seven , Prisoners)

Τις συγκεκριμενες τις εχω δει και μου αρεσε (επισης εχω δει το Zodiac αλλα δεν με τρελανε οσο οι αλλες)

Επεξ/σία από chourdis
Δημοσ.

το raven

καποια καλη περιπετεια/δραμα με ωραια φωτογραφια του τυπου seven years in tibet, secret life of Paul Miti, Tree of life etc?

Δημοσ.

το raven

καποια καλη περιπετεια/δραμα με ωραια φωτογραφια του τυπου seven years in tibet, secret life of Paul Miti, Tree of life etc?

Εαν μου απαντας σε εμενα και ανεφερεσαι στο Link.png Site: "The Raven" το εχω δει

Δημοσ.

Παιδια καμια καλη ταινια crime σε συνδυασμο με mystery (Πχ Mystic River, Gone Baby Gone, Seven , Prisoners)

Τις συγκεκριμενες τις εχω δει και μου αρεσε (επισης εχω δει το Zodiac αλλα δεν με τρελανε οσο οι αλλες)

usual suspects 

insomnia

memento αν και δεν είναι ακριβώς crime νομίζω

Δημοσ.

Μετά από προτροπή σας είδα το The Lost Room, καταπληκτική μίνι-σειρά φαντασίας-μυστηρίου. Κρίμα που έχει μόνο 7 επεισόδια :cry:

Προτείνετέ μου καμιά άλλη παρόμοιου θέματος, χωρίς όμως πολλά επεισόδια και ξεχείλωμα!

Δημοσ.

usual suspects 

insomnia

memento αν και δεν είναι ακριβώς crime νομίζω

Για το insomnia εχω δει αυτο με τον Al Pacino  σε αυτη αναφερεσαι;

Δημοσ.

Note σε οποίους άρεσε το memories of murder (kor)

Θα βγει σειρά (kor) σε μερικές εβδομάδες.

εσκασε και εχει χρυσο μεταλλιο [freeleech]

#justsaying

Δημοσ.

Ταινια μυστηριου που να εχει καλο twist? (πχ σαν το shutter island, δεν εχω θεμα με το ειδος περα απο mystery)

Δημοσ.

Ταινια μυστηριου που να εχει καλο twist? (πχ σαν το shutter island, δεν εχω θεμα με το ειδος περα απο mystery)

Είδα πρόσφατα το Link.png Site: La sconosciuta του 2006 και μου άρεσε πολύ η ανατροπή που είχε... Δες την σίγουρα.

Δημοσ.

Μετά από προτροπή σας είδα το The Lost Room, καταπληκτική μίνι-σειρά φαντασίας-μυστηρίου. Κρίμα που έχει μόνο 7 επεισόδια :cry:

Προτείνετέ μου καμιά άλλη παρόμοιου θέματος, χωρίς όμως πολλά επεισόδια και ξεχείλωμα!

True Detective ισως  
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...