deesnider Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Rules Of Engagement τα σπαει Το βασίλειό μου για ελληνικούς υπότιτλους των επεισοδίων 10 έως 13 τής τρίτης σεζόν και για ολόκληρες τις σεζόν 4,5 και 6!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLOOFLIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 johnny.tifosi, on 07 Apr 2014 - 7:00 PM, said: Από αυτά περισσότερο το 2 δυο ταιριάζει σε αυτό που θες αλλά είναι στους κινηματογράφους. Θα προτείνω γενικά ταινίες με αυτοκίνητα. 1. Rush, ταινιάρα με την ιστορία του Niki Lauda. 2. Need for Speed, street racing, ανώτερο του F&F. 3. Taxi, γαλλική κωμωδία, πολύ γέλιο. 4. Senna, ντοκιμαντέρ, εξαιρετικό για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 5. ΤΤ3D, ντοκιμαντέρ, ισχύει ότι και με το από πάνω. Επίσης υπάρχουν τα Transporter και Italian Job αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουν. Σωστός! Να προσθέσω τα Transporter που είναι κλασσικά και μάλλον τα έχεις δεί. Ένα άλλο που έχει καλές καταδιώξεις είναι το Ronin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Το βασίλειό μου για ελληνικούς υπότιτλους των επεισοδίων 10 έως 13 τής τρίτης σεζόν και για ολόκληρες τις σεζόν 4,5 και 6!!! Ναι κριμα που δεν εχει βρεθει ενας που να τους φτιαξει,3 σεζον που θελω να τις δω πως και πως αλλα δεν μπορω,σε ποιον να απευθυνθουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IsolatedParania Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 johnny.tifosi Είσαι καλός. Ευχαριστώ πολύ! FLOOFLIS Ναι φίλε όντως,ταινιάρες...τις έχω δει και τις τρεις.Ευχαριστώ κι εσένα για την πρόταση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Όχι. ξεκίνα πάραυτα.... για το rules of engagement δοκιμάσατε με το bs player και δεν έβγαλε υπότιτλους; δείτε κ http://www.tvsubtitles.gr/search_series.php?id=341&season=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) ξεκίνα πάραυτα.... για το rules of engagement δοκιμάσατε με το bs player και δεν έβγαλε υπότιτλους; δείτε κ http://www.tvsubtitles.gr/search_series.php?id=341&season=3 Αν προσέξεις στο link που παραθέτεις, για τις seasons που συζητάμε (4η,5η,6η και τα 4 τελευταία επεισόδια τής 3ης), δείχνει ότι δεν διατίθενται ελληνικοί υπότιτλοι (δίπλα στην ελληνική σημαία - που υποδηλώνει τη γλώσσα - λέει: «0» ) Επεξ/σία 8 Απριλίου 2014 από deesnider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 έχεις δίκιο...συγνώμη...ούτε με το bs player έγινε κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 έχεις δίκιο...συγνώμη...ούτε με το bs player έγινε κάτι; Το bs player δεν είναι μαγικό, ρε 'συ! Για να κατεβάσει υπότιτλους, πρέπει κάπου να υπάρχουν. Στα sites με υπότιτλους που ψάχνουμε κι εμείς συνδέεται κι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLOOFLIS Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ξεκίνα πάραυτα.... για το rules of engagement δοκιμάσατε με το bs player και δεν έβγαλε υπότιτλους; δείτε κ http://www.tvsubtitles.gr/search_series.php?id=341&season=3 Το bs player δεν είναι μαγικό, ρε 'συ! Για να κατεβάσει υπότιτλους, πρέπει κάπου να υπάρχουν. Στα sites με υπότιτλους που ψάχνουμε κι εμείς συνδέεται κι αυτό... Παιδιά εγώ αυτό που παρατηρώ με παλιές σειρές και υπότιλους αρκετά συχνά είναι να ξεκινάει με ενα delay πχ 2sec αλλά να είναι σωστά συγχρονισμένοι και το delay να παραμένει το ίδιο μέχρι το τέλος του επεισοδίου. Αυτό που κάνω είναι με επιλογή του player να τον βάζω να ξεκινήσει τη σωστή στιγμή και είμαι κομπλέ. Έχω "καθαρίσει" κάμποσες φορές έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 πραγματικά παράξενο αυτό με τους υπότιτλους...πρώτη σειρά που μου τυχαίνει κάτι τέτοιο...λες να δοκίμαζες κανένα google transl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Το snowpiercer είναι καλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Καμιά παλιά καλή(κλασσική ίσως) sci-fi υπάρχει; Σε στυλ Andromeda Strain και Soylent Green Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το snowpiercer είναι καλό? Εμενα μου αρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLOOFLIS Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 vag10, on 08 Apr 2014 - 11:44 PM, said:Το snowpiercer είναι καλό? Και εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ταινίες με πειρατές/θαλασσίες περιπέτειες κατά προτίμηση παλιές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα