johnny.tifosi Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Θα ήθελα να μου προτείνετε κι εμένα μια sitcom, κατά προτίμηση κάποια που να έχει τελειώσει. Έχω δει όλα τα φαβορί: friends, himym, community, two and a half men, tbbt (τα δυο τελευταία τα έχω παρατήσει). Ξεκίνησα κάποτε και το arrested development αλλά το βαρέθηκα απίστευτα μετά από λίγα επεισόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnyman Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 It's always sunny in philadelphia και arrested development ξανά δεν γράφω γκρίκλις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Θα ήθελα να μου προτείνετε κι εμένα μια sitcom, κατά προτίμηση κάποια που να έχει τελειώσει. Έχω δει όλα τα φαβορί: friends, himym, community, two and a half men, tbbt (τα δυο τελευταία τα έχω παρατήσει). Ξεκίνησα κάποτε και το arrested development αλλά το βαρέθηκα απίστευτα μετά από λίγα επεισόδια. Ένα «ελαφρύ» - απλώς για να περνάει ευχάριστα και με χαβαλέ ή ώρα - που μού έρχεται στο μυαλό, είναι το The King of Queens. Δεν ξέρω αν το έχεις δει μια και είναι σχετικά παλιό (1998-2007). Ολοκληρώνεται σε 9 seasons, αλλά αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια, οπότε δε θα έχεις καμιά ...αγωνία(!) για την εξέλιξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Θα ήθελα να μου προτείνετε κι εμένα μια sitcom, κατά προτίμηση κάποια που να έχει τελειώσει. Έχω δει όλα τα φαβορί: friends, himym, community, two and a half men, tbbt (τα δυο τελευταία τα έχω παρατήσει). Ξεκίνησα κάποτε και το arrested development αλλά το βαρέθηκα απίστευτα μετά από λίγα επεισόδια. Μα φυσικά Seinfeld. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ένα «ελαφρύ» - απλώς για να περνάει ευχάριστα και με χαβαλέ ή ώρα - που μού έρχεται στο μυαλό, είναι το The King of Queens. Δεν ξέρω αν το έχεις δει μια και είναι σχετικά παλιό (1998-2007). Ολοκληρώνεται σε 9 seasons, αλλά αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια, οπότε δε θα έχεις καμιά ...αγωνία(!) για την εξέλιξη. Mα καλα σε πειραξε το κρυο εκει περα στα ξενα! Αν εξαιρεσεις κατι ωραια "κοντινα" της κιουριας, ειναι πολυ μετρια η σειρα (ή υπαρχουν πολλες καλυτερες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 «ελαφρύ» - απλώς για να περνάει ευχάριστα και με χαβαλέ ή ώρα - ειναι πολυ μετρια η σειρα (ή υπαρχουν πολλες καλυτερες). Φαντάσου να είχα πει ότι πρόκειται περί τού αριστουργήματος μεταξύ των αριστουργημάτων... ...σκοπίμως ελαφριά κωμωδιούλα - θεωρώ ακριβέστατη τη λέξη που επέλεξα - είναι, ως τέτοια φτιάχτηκε και ως τέτοια την περιγράφω: Περνάει ευχάριστα και με χαβαλέ ένα 20λεπτο...τουλάχιστον σ' εμένα έτσι λειτούργησε και μάλιστα εύκολα. Σε καμιά περίπτωση δεν τη θεωρώ κακή επιλογή, αρκεί να ξέρεις τι θα δεις. (Άσε το άλλο: ήδη δύο από αυτές που λέει ο φίλος ότι έχει δει, δεν τις θεωρώ καλύτερες. Το ποιες, σε αφήνω να το μαντέψεις...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.tifosi Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Αυτό που με έψησε είναι το seinfeld γιατί ξέρω ότι έχει πολύ μεγάλο κοινό, ελπίζω όχι άδικα. Δεν είχε πάει το μυαλό μου να κοιτάξω τόσο πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Αυτό που με έψησε είναι το seinfeld γιατί ξέρω ότι έχει πολύ μεγάλο κοινό, ελπίζω όχι άδικα. Δεν είχε πάει το μυαλό μου να κοιτάξω τόσο πίσω. Δεν θα σε απογοητεύσει φίλε μου. Απλά θέλει λίγο χρόνο να περάσεις τη πρώτη σεζόν που είναι μόνο 4 επεισόδια, μετά η σειρά ανεβαίνει πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 το modern family το έχεις δει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.tifosi Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 το modern family το έχεις δει; Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Από Modern Family, δες καλύτερα την Ελληνική έκδοση. Είναι κλάσεις ανώτερη. NOT. Εγώ, πάντως, θα πρότεινα The Office.• Έχει τελειώσει, όπως ζήτησες.• Οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί (Rainn Wilson, Steve Carell, Ed Helms δίνουν ρέστα).• Δεν έχει αυτό το εκνευριστικό γέλιο-κονσέρβα που έχουν σχεδόν όλες οι sitcoms. • Η υπόθεσή του δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά η σειρά βλέπεται πολύ ευχάριστα, και βγάζει πολλές στιγμές γέλιου.Όμως, καλύτερα να δεις ολόκληρη την 1η σεζόν (η 1η είναι μόνο 6 επεισόδια) πριν αποφασίσεις αν θα τη συνεχίσεις. Έχει λίγο περίεργο στυλ, που εμένα προσωπικά με είχε ξενίσει στην αρχή.Αυτό, αλλά και για να μάθεις λίγο τους χαρακτήρες που είναι (σχεδόν) όλοι γαμάτοι. Αγαπάμε Kevin Malone! Επίσης, ο χαρακτήρας που παίζει ο Steve Carell, παίζει να είναι ο πιο awkward χαρακτήρας που 'χω δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLOOFLIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Έκανα ένα album στο προφίλ μου με ξένες σειρές. Θεωρώ οτι είναι όλες διαμαντάκια και τις πιο πολλές τις γνωρίζετε αλλά έχω και μερικές must see που ίσως να σας έχουνε ξεφύγει. Όποιες θέλει προτάσεις μπορεί να ρίξει μια ματιά αν θέλει. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Θα ήθελα να μου προτείνετε κι εμένα μια sitcom, κατά προτίμηση κάποια που να έχει τελειώσει. Έχω δει όλα τα φαβορί: friends, himym, community, two and a half men, tbbt (τα δυο τελευταία τα έχω παρατήσει). Ξεκίνησα κάποτε και το arrested development αλλά το βαρέθηκα απίστευτα μετά από λίγα επεισόδια. Dads(τελειωσε η 1η σεζον και μαλλον δεν θα βγει 2η) Και το Rules Of Engagement τα σπαει(7 σεζον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IsolatedParania Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καμία με αυτοκίνητα έχουμε,street racing κι έτσι,πέρα από Born To Race κι F&F. Καλησπέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.tifosi Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καμία με αυτοκίνητα έχουμε,street racing κι έτσι,πέρα από Born To Race κι F&F. Καλησπέρα. Από αυτά περισσότερο το 2 δυο ταιριάζει σε αυτό που θες αλλά είναι στους κινηματογράφους. Θα προτείνω γενικά ταινίες με αυτοκίνητα. 1. Rush, ταινιάρα με την ιστορία του Niki Lauda. 2. Need for Speed, street racing, ανώτερο του F&F. 3. Taxi, γαλλική κωμωδία, πολύ γέλιο. 4. Senna, ντοκιμαντέρ, εξαιρετικό για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 5. ΤΤ3D, ντοκιμαντέρ, ισχύει ότι και με το από πάνω. Επίσης υπάρχουν τα Transporter και Italian Job αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα