Johny Q Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Κοίταξε γούστα είναι αυτά. Αλλά αν σου άρεσε το Taken θα σ αρέσει κι αυτό.
IsolatedParania Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Κανένα καλό θριλεράκι έχουμε παιδάκια;Δεν θέλω με αίματα,θρίλερ,όσο πιο τρομακτικό γίνετε μα χωρίς αίματα please.Ευχαριστώ.
GiannisWalker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 είδες το paranormal activity ? δεν το έχω δει αλλά γνωστοί μου , μου είπα πέφτει χέσιμο
IsolatedParania Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 είδες το paranormal activity ? δεν το έχω δει αλλά γνωστοί μου , μου είπα πέφτει χέσιμο Τα έχω δει όλα φίλε μου. Κανένα άλλο;
thomasG4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Κανένα καλό θριλεράκι έχουμε παιδάκια;Δεν θέλω με αίματα,θρίλερ,όσο πιο τρομακτικό γίνετε μα χωρίς αίματα please.Ευχαριστώ. Insidious The Conjuring 1
IsolatedParania Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Insidious The Conjuring Το Insidious το είδα τις προάλλες στον Alpha,πολύ ωραία ταινία,πραγματικά...όσο για το The Conjuring δεν το ξέρω,θα το ψάξω αν είναι όμως να το βρω,να'σαι καλά Θωμά.
thomasG4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το Insidious το είδα τις προάλλες στον Alpha,πολύ ωραία ταινία,πραγματικά...όσο για το The Conjuring δεν το ξέρω,θα το ψάξω αν είναι όμως να το βρω,να'σαι καλά Θωμά. Είναι περίπου ίδια φάση με το Insidious. Αξίζει να τη δεις. Eίναι πιο πολύ ψυχολογικό θρίλερ, χωρίς να είναι gore. Επίσης και το The Sixth Sense είναι αρκετά αξιόλογο. 1
IsolatedParania Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Είναι περίπου ίδια φάση με το Insidious. Αξίζει να τη δεις. Eίναι πιο πολύ ψυχολογικό θρίλερ, χωρίς να είναι gore. Επίσης και το The Sixth Sense είναι αρκετά αξιόλογο. Ίδια φάση με Insidious;Μου ακούγεται πολλά υποσχόμενη... Αυτό το The Sixth Sense A.K.A. Η έκτη αίσθηση κάτι μου θυμίζει,είμαι σίγουρος πως το ξέρω μα δεν παίζει να το έχω δει,δεν παίζει θα το θυμόμουν μα σαν να το ξέρω αυτό το θρίλερ,έχει παίξει Ελληνική TV 100%.Σίγουρα θα την ψάξω γιατί για τα δεδομένα του IMDB έχει πολύ καλή βαθμολογία. Γι άλλη μια φορά φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου.
thomasG4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ίδια φάση με Insidious;Μου ακούγεται πολλά υποσχόμενη... Αυτό το The Sixth Sense A.K.A. Η έκτη αίσθηση κάτι μου θυμίζει,είμαι σίγουρος πως το ξέρω μα δεν παίζει να το έχω δει,δεν παίζει θα το θυμόμουν μα σαν να το ξέρω αυτό το θρίλερ,έχει παίξει Ελληνική TV 100%.Σίγουρα θα την ψάξω γιατί για τα δεδομένα του IMDB έχει πολύ καλή βαθμολογία. Γι άλλη μια φορά φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου. Η έκτη αίσθηση έχει παίξει αρκετές φορές στην ελληνική τηλεόραση. Στο STAR σίγουρα την έχω πετύχει. Έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ειδικά η μουσική είναι όλα τα λεφτά. Δένει απόλυτα με τις σκηνές της ταινίας.
viper2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Note σε οποίους άρεσε το memories of murder (kor) Θα βγει σειρά (kor) σε μερικές εβδομάδες. 2
IsolatedParania Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Η έκτη αίσθηση έχει παίξει αρκετές φορές στην ελληνική τηλεόραση. Στο STAR σίγουρα την έχω πετύχει... Αυτό ακριβώς,κι έλεγα κάπου το έχω πετύχει.
star12 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ίδια φάση με Insidious;Μου ακούγεται πολλά υποσχόμενη... Αυτό το The Sixth Sense A.K.A. Η έκτη αίσθηση κάτι μου θυμίζει,είμαι σίγουρος πως το ξέρω μα δεν παίζει να το έχω δει,δεν παίζει θα το θυμόμουν μα σαν να το ξέρω αυτό το θρίλερ,έχει παίξει Ελληνική TV 100%.Σίγουρα θα την ψάξω γιατί για τα δεδομένα του IMDB έχει πολύ καλή βαθμολογία. Γι άλλη μια φορά φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου. επισης μια πολυ καλη και κλασσικη ταινια σαν το insidious πλευρα ειναι και το changeling με τον τζωρτζ σι σκοτ http://www.imdb.com/title/tt0080516/?ref_=nm_flmg_act_37πολυ καλη ατμοσφαιρα και σπουκι
stratos789 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα guys.Για προτείνετε καμιά καλή ταινία θα ήθελα να είναι σαν το στυλ του inception η καμιά δράσης.Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα