Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Helix μούφα. κακό cast , plot.

Κακο στορυ, ασχημα γραφικα (απαραδεκτα για 2014)

αλλα το καστ δεν το λες κακο

images?q=tbn:ANd9GcSqEZ2I6GFOXfhsQlYm65T

Δημοσ.

Μια χαρά το κορίτσι.. αλλά σου φαίνεται για.. επιστήμονας ? :P Με επιβεβαιώνεις για το cast, είναι και μετριάτζες ηθοποιοί όλοι τους πανάθεμα τους. Το μόνο καλό που έχει το Helix το γέλιο που ρίχνεις με τα ονόματα τους.. Μύκσα-Μύξα, Ανάνα-Αυνάνα κτλ κτλ

Δημοσ.

Οντως απογοητευτηκα. Ελπιζω να μην τραβηξει πολυ γιατι το βαρεθηκα, αλλα δεν μου αρεσει και να αφηνω σειρες στη μεση.

Δημοσ.
Johny Q, on 27 Mar 2014 - 12:06 AM, said:

Οντως απογοητευτηκα. Ελπιζω να μην τραβηξει πολυ γιατι το βαρεθηκα, αλλα δεν μου αρεσει και να αφηνω σειρες στη μεση.

χαχα και έγω το ίδιο με εσένα δε μαρέσει να τις παρατάω οπότε τις βλέπω όσο κι αν.. ντρέπομαι :P

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1905040/

Παιδιά,έχει δει κανείς αυτήν εδώ την ταινία για να μου πει γνώμη;

Πόσο τρομακτική είναι και αν έχει αίμα ή όχι,είδα trailer μα δεν τα πολύ-εμπιστεύομαι τα trailer,πιο πολύ θέλω γνώμες από το κοινό και επίσης αν την είδε κάποιος που δεν βλέπει θρίλερ και δεν του αρέσουν μην μου πει,θέλω γνώμη από κάποιον που βλέπει θρίλερ.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1905040/

Παιδιά,έχει δει κανείς αυτήν εδώ την ταινία για να μου πει γνώμη;

Πόσο τρομακτική είναι και αν έχει αίμα ή όχι,είδα trailer μα δεν τα πολύ-εμπιστεύομαι τα trailer,πιο πολύ θέλω γνώμες από το κοινό και επίσης αν την είδε κάποιος που δεν βλέπει θρίλερ και δεν του αρέσουν μην μου πει,θέλω γνώμη από κάποιον που βλέπει θρίλερ.

Ευχαριστώ πολύ.

Την εχω δει.,ενταξει βλεπεται. Δεν θα αγορασεις και τα δικαιωματα διανομης της ταινιας φανταζομαι, μην το σκεφτεσαι και τοσο πολυ :P Δεν θυμαμαι να εχει και πολλα αιματα.

Δημοσ.

Την εχω δει.,ενταξει βλεπεται. Δεν θα αγορασεις και τα δικαιωματα διανωμης της ταινιας φανταζομαι, μην το σκεφτεσαι και τοσο πολυ :P Δεν θυμαμαι να εχει και πολλα αιματα.

Απλά,θέλω να δω μια σοβαρή ταινία γιαυτό θέλω και μια γνώμη από κάποιον που του αρέσει αυτή η κατηγορία ταινιών.

Δημοσ.

Φίλε καλοοοοο,φαίνεται ενδιαφέρουσα,αίματα μόνο πολλά μην έχει και είμαστε οκ. :) Σε ευχαριστώ πολύ και για τα δύο σου μηνύματα.

Καλό απόγευμα.

Δημοσ.

θέλω γνώμες για καμία ταινία απόψε μιας και όπως πάντα δεν έχει τίποτε η tv.Πριν λίγες μέρες έτυχε να ξαναδώ taken 1/2 και θα προτιμούσα καμιά ταινία παρόμοιου στυλ ή ότι άλλο καλό μπορείτε να προτείνετε. Το μόνο που δεν θέλω είναι θρίλερ γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου...Ευχαριστώ 

Δημοσ.

θέλω γνώμες για καμία ταινία απόψε μιας και όπως πάντα δεν έχει τίποτε η tv.Πριν λίγες μέρες έτυχε να ξαναδώ taken 1/2 και θα προτιμούσα καμιά ταινία παρόμοιου στυλ ή ότι άλλο καλό μπορείτε να προτείνετε. Το μόνο που δεν θέλω είναι θρίλερ γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου...Ευχαριστώ 

Παρόμοιο με Taken είναι το Man on fire

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...