Προς το περιεχόμενο

Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ήμουν ποτέ φαν των πολεμικών σειρών - εποχής γι' αυτό ποτε δεν ξεκίνησα το Games of thrones!... Άλλα οι γνώμες διίστανται. Οι περισσότεροι μου λένε να αρχίσω να την βλέπω διότι θα πορώθω (πράγμα που επιδιώκω εδω και μεγάλο διάστημα να πάθω με σειρά)! Έχω δει τα τρία πρώτα επεισόδια, χωρίς κανένα ιδιαίτερο ενθουσιασμό...

Να την συνεχίσω;

Εσείς την έχετε παρακολουθήση; :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ήμουν ποτέ φαν των πολεμικών σειρών - εποχής γι' αυτό ποτε δεν ξεκίνησα το Games of thrones!... Άλλα οι γνώμες διίστανται. Οι περισσότεροι μου λένε να αρχίσω να την βλέπω διότι θα πορώθω (πράγμα που επιδιώκω εδω και μεγάλο διάστημα να πάθω με σειρά)! Έχω δει τα τρία πρώτα επεισόδια, χωρίς κανένα ιδιαίτερο ενθουσιασμό...

Να την συνεχίσω;

Εσείς την έχετε παρακολουθήση; :-D

Πρώτα απο όλα το Game of Thrones δεν είναι πολεμική - εποχής σειρά. Είναι μια κατηγορία από μόνη της. Πιο πολύ φαντασίας θα την έλεγα.

Θέλει να δεις περισσότερα επεισόδια για να καταλάβεις το story. Στην αρχή ακόμα μαθαίνεις του πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

Οπότε θα σου πρότεινα να δεις ολόκληρη τη πρώτη σεζόν και άμα πάλι δεν σου αρέσει, τότε σίγουρα δεν είναι σειρά για σένα.

• Like 4

Καλησπέρα και πάλι παίδες. Αυτή τη φορά ψάχνω κάποια αστυνομική σειρά να δω. το θέμα όμως είναι ότι όταν λέω "αστυνομική" εννοώ πραγματικά αστυνομική (δηλαδή με δράση, περιπολίες, πιστολίδια κτλ) και όχι τις άλλες μπούρδες που παίζουν για δεκαετίες και ψάχνουν σε όλο το επεισόδιο να βρούνε τον θύτη. Θέλω να δω δράση με αστυνόμους. Καμιά πρόταση; Ευχαριστώ! :)

the shield & the wire έχω εδώ και χρόνια στα σχέδια,θαρρώ κάτι τέτοιο ζητάς,και χωρίς να είμαι σίγουρος μάλλον το shield ταιριάζει πιο πολύ στην περιγραφή σου.Να δω κι εγώ πότε θα πάρω την απόφαση να τα ξεκινήσω

the shield & the wire έχω εδώ και χρόνια στα σχέδια,θαρρώ κάτι τέτοιο ζητάς,και χωρίς να είμαι σίγουρος μάλλον το shield ταιριάζει πιο πολύ στην περιγραφή σου.Να δω κι εγώ πότε θα πάρω την απόφαση να τα ξεκινήσω

Ναι, κάτι τέτοιο ψάχνω, ευχαριστώ. Μάλλον θα αρχίσω με το The Wire.

Αξιώθηκα να δω τον πιλότο του Scandal μετά από εφτακόσια χρόνια που με έψηναν από τη δουλειά .Hands down ότι πιο πορωτικό έχω δει ως τώρα μέσα στο 2014.Αβλεπί το συνηστώ.Hooked

Ναι, κάτι τέτοιο ψάχνω, ευχαριστώ. Μάλλον θα αρχίσω με το The Wire.

βασικα πιστολιδια κ δραση ειναι το the shield...το the wire δν στηριζεται τοσο στην δραση αλλα για μενα ειναι απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει ποτε!

• Like 1

Έχοντας δει δεκάδες σειρές αρχίζει να στερεύει το πηγάδι.

Ψάχνω να αρχίσω μια σειρά που να σε κρατάει σε αγωνία από επεισόδια σε επεισόδιο όπως για παράδειγμα Dexter, 24, Homeland κτλ. Όχι κάτι σαν το House of Cards ή το Fringe.

Δεν ενδιαφέρει το είδος (εκτός από κωμωδίες και τρόμου που δεν μου αρέσουν)

Έχοντας δει δεκάδες σειρές αρχίζει να στερεύει το πηγάδι.

Ψάχνω να αρχίσω μια σειρά που να σε κρατάει σε αγωνία από επεισόδια σε επεισόδιο όπως για παράδειγμα Dexter, 24, Homeland κτλ. Όχι κάτι σαν το House of Cards ή το Fringe.

Δεν ενδιαφέρει το είδος (εκτός από κωμωδίες και τρόμου που δεν μου αρέσουν)

δες το Person Of Interest 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...