Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το προ-τελευταίο δεν μου φαίνεται να μου αρέσει (μισώ την ποίηση)

Δεν εξαρτάται ούτε ελάχιστα από το αν μισείς ή όχι την ποίηση, το αν θα σού αρέσει η συγκεκριμένη ταινία. Ούτε εγώ ασχολούμαι με το «σπορ», αλλά μια χαρά την κατάλαβα και την απόλαυσα. Το θέμα της είναι η σχέση ενός αντισυμβατικού καθηγητή, που διδάσκει σ' ένα άκρως συντηρητικό κολέγιο, με τους μαθητές του και η επιρροή τής διδασκαλίας του στον τρόπο σκέψης τους.

• Like 1
Δημοσ.

Εφαγα μια φλασια μολις αλλα δε ξερω πως να τη διατυπωσω. Υπαρχουν ταινιες με "μαθηματικο" περιεχομενο ? Παραδειγμα, οπως στο cube , που τα δωματια που ηταν παγιδες ειχαν να κανουν με τους πρωτους αριθμους (μαθηματικη ορολογια).

Υποθετω πως θα υπαρχουν τετοιες ταινιες και πιο "βαριες" αποτι το cube . Δεν ξερω αν εχω γινει κατανοητος :P

Δημοσ.

Εφαγα μια φλασια μολις αλλα δε ξερω πως να τη διατυπωσω. Υπαρχουν ταινιες με "μαθηματικο" περιεχομενο ? Παραδειγμα, οπως στο cube , που τα δωματια που ηταν παγιδες ειχαν να κανουν με τους πρωτους αριθμους (μαθηματικη ορολογια).

Υποθετω πως θα υπαρχουν τετοιες ταινιες και πιο "βαριες" αποτι το cube . Δεν ξερω αν εχω γινει κατανοητος  :P

O βασιλιάς

Link.png Site: π

(α και πιο βαριά από αυτή δεν γίνεται....)

Τα έχω δει όλα εκτός από τα δύο τελευταία.το προ-τελευταίο δεν μου φαίνεται να μου αρέσει (μισώ την ποίηση), ενώ το τελευταίο μου φαίνεται ενδιαφέρον αλλά μονότονο.

πρέπει να τις δεις και τις δύο. 

http://www.imdb.com/title/tt1016301/

Με ευχαριστείς αφού την δεις.

ήθελα και εγώ να το δω αλλά δεν υπάρχει 720p

Δημοσ.

Τελικά είδα το Big Fish εχθές. Καλή ταινιούλα αλλά ανύπαρκτη υποκριτική ικανότητα από πολλούς δευτερεύοντες χαρακτήρες.

Δημοσ.

Το vikings παντως το προτεινω ανεπιφυλακτα ! γρηγορη πλοκη - λιγα επεισοδια και φευγει αερα ! :D 

και με μπολικη αγωνια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...