therock Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ψαχνω μια ξενη 40λεπτη σειρα για να βλεπω με φιλους. Σε πρωτη φαση και χωρις να εχουμε ψαχτει πολυ απο τελευταιες κυκλοφοριες Ειμαστε αναμεσα σε Vikings, Hannibal, The Blacklist, Sleepy Hollow. Θελω κατι ενδιαφερον να μας κραταει οσο το βλεπουμε, αλλα να μπορουμε να το βλεπουμε 1 φορα τη βδομαδα και να μην ψοφαμε μεχρι το επομενο επισοδειο.
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Entourage ? (ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ GREEKLISH ΓΑΜΩ)
viper2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 so gay? U wot mate? Επίσης Αν έχεις κάποια προταση, μπορεις να την μοιραστεις. Λέω εγω τώρα.
therock Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 U wot mate? Επίσης Αν έχεις κάποια προταση, μπορεις να την μοιραστεις. Λέω εγω τώρα. Κατσε μπερδευτηκα δεν το ξερεις, ή το ξερεις και το θεωρεις μουφα? Στην αρχη νομιζα οτι απορρησες που το ανεφερα. Τελικα παντως το true detective θα δουμε...
therock Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 και εγω μπερδευτηκα. Δες οτι θες Πες ρε συ καμμια, δεν πηγαινε σε σενα το so gay, στην σειρα πηγαινε! Entourage ? (ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ GREEKLISH ΓΑΜΩ) Το χω δει, ψαχνω κατι καινουριο τελευταιας διετιας. Τα παλιοτερα τα χω δει οσα αξιζουν.
LadyMorgana1989 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 θέλω να μου προτείνετε μια σειρά όπως ήταν "Οι μάγισσες", ο "Merlin" "The legend of the seeker" γενικά που να υπάρχει κάτι υπερφυσικό και πολλή μαγεία...!!!!!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 θέλω να μου προτείνετε μια σειρά όπως ήταν "Οι μάγισσες", ο "Merlin" "The legend of the seeker" γενικά που να υπάρχει κάτι υπερφυσικό και πολλή μαγεία...!!!!!!! Lost Girl αν και δεν εχει μαγεια, εχει υπερφυσικο. American Horror Story η 3η σεζον (δε χρειαζεται να εχεις δει τις αλλες δυο).
pournaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πες ρε συ καμμια, δεν πηγαινε σε σενα το so gay, στην σειρα πηγαινε! Το χω δει, ψαχνω κατι καινουριο τελευταιας διετιας. Τα παλιοτερα τα χω δει οσα αξιζουν. Για τετοια φαση, καλες ειναι οι αστυνομικες, αυτονομων επεισοδιων, οπως csi, Law and order, Criminal minds κλπ. Ειδικα οι 3 που αναφερω, εχουν απειρα επεισοδια, αν τα βλεπεις 1 καθε βδομαδα, μπορει να μην τις προλαβεις οσο εισαι ζωντανος
mathsrule Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Παίδες, ψάχνω ταινία για σήμερα το βράδυ. Θέλω να είναι πάνω απ' όλα καλογυρισμένη. Όσον αφορά την θεματολογία: Είτε μου προτείνετε πολεμική, είτε με την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, είτε κωμωδία, δεν έχω κανένα θέμα. Απλά δεν θέλω να σου αφήνει την αίσθηση "μία από τα ίδια". Δεν θέλω πολλά κλισέ ούτε να είναι "συμβατική" (αν με πιάνετε). Επίσης θέλω να είναι αγγλόφωνη. Τέλος, μου αρέσουν πολύ οι ταινίες εποχής, παρ' όλα αυτά δεν το θέτω ως βασικό κριτήριο.
Gtr34 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Παίδες, ψάχνω ταινία για σήμερα το βράδυ. Θέλω να είναι πάνω απ' όλα καλογυρισμένη. Όσον αφορά την θεματολογία: Είτε μου προτείνετε πολεμική, είτε με την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, είτε κωμωδία, δεν έχω κανένα θέμα. Απλά δεν θέλω να σου αφήνει την αίσθηση "μία από τα ίδια". Δεν θέλω πολλά κλισέ ούτε να είναι "συμβατική" (αν με πιάνετε). Επίσης θέλω να είναι αγγλόφωνη. Τέλος, μου αρέσουν πολύ οι ταινίες εποχής, παρ' όλα αυτά δεν το θέτω ως βασικό κριτήριο. http://www.imdb.com/title/tt0361862/?ref_=fn_al_tt_1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα