karapro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε κωμικες σειρες που το επεισοδιο να διαρκει 20 λεπτα και να ειναι σχετικα καινουργιες και μετα την ατακα να ακουγονται τα γελια ?Βλεπω το Dads,το rules of engagement και το two and half men,δεν μου αρεσει το how i met your mother! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε κωμικες σειρες που το επεισοδιο να διαρκει 20 λεπτα και να ειναι σχετικα καινουργιες και μετα την ατακα να ακουγονται τα γελια ? Βλεπω το Dads,το rules of engagement και το two and half men,δεν μου αρεσει το how i met your mother! Αφου βλέπεις και Two and a Half Men, θα προτείνω το The Big Bang Theory που το έχει γράψει το ίδιο άτομο (Chuck Lorre). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε κωμικες σειρες που το επεισοδιο να διαρκει 20 λεπτα και να ειναι σχετικα καινουργιες και μετα την ατακα να ακουγονται τα γελια ? Βλεπω το Dads,το rules of engagement και το two and half men,δεν μου αρεσει το how i met your mother! Δες και το Anger management που ειναι παλι με τον charlie sean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Κατι κανει το big bang theory αλλα ηθελα κατι πιο καινουργιο, θα ξεκινησω το anger management!Κανενα αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Κατι κανει το big bang theory αλλα ηθελα κατι πιο καινουργιο, θα ξεκινησω το anger management! Κανενα αλλο? Αρκετά συμπαθητικό, έχω βρει και το Mom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ψαχνω καμια ταινια κοινωνικη ευρωπαικη οχι υπερβολικα βαρια , στο στυλ του intouchables πχ. εχετε να προτεινετε τιποτις? ας μην ειναι και ευρωπαικη στην τελικη , απλα να ειναι καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 after the wedding tangerines 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 να δω το http://www.imdb.com/title/tt2440362/ τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 να δω το http://www.imdb.com/title/tt2440362/ τι λετε; ειδες το 1ο και σου αρεσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Παιδια πειτε μου ταινιες (ειδος κωμωδια) δεν εχω δει σχετικα πολλες κωμωδιες θα ηθελα να μου προτεινετε ποιες θεωρουνται must see να εχουν βγει απο 1960- (μεχρι και σημερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Παιδια πειτε μου ταινιες (ειδος κωμωδια) δεν εχω δει σχετικα πολλες κωμωδιες θα ηθελα να μου προτεινετε ποιες θεωρουνται must see να εχουν βγει απο 1960- (μεχρι και σημερα). Caddysack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ψαχνω ταινια στυλ alien , predator, prometheus , riddick. Πιστευω καταλαβατε ακριβως τι θελω, το θεμα ειναι οτι ψαχνω και δε βρισκω τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ίσως το krull να σου ταιριάζει αν δεν έχεις πρόβλημα ότι είναι του 83. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μιας και έγραψα την ερώτησε σε λάθος τόπικ, τη θέτω και εδώ. Το "The Musketeers" το βλέπει κανείς;Λέει τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Παιδια πειτε μου ταινιες (ειδος κωμωδια) δεν εχω δει σχετικα πολλες κωμωδιες θα ηθελα να μου προτεινετε ποιες θεωρουνται must see να εχουν βγει απο 1960- (μεχρι και σημερα). Hangover Superbad Crazy, Stupid, Love Borat Step Brothers The Change Up EuroTrip Hot Tub Time Machine Bruce Almighty Dumb & Dumber Ace Ventura: Pet Detective Death at a Funeral (2007) Όλα τα Naked Gun Αυτά για αρχή είναι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα