star12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα.Παρακολουθω supernatural και Vampire Dieres. Εχετε να μου προτεινεται καμια σειρα,στο στυλ των παραπανω 2 σειρων ή καποια αλλη μυστηριου,οπως σε στυλ του κωδικα νταβιντσι,ή καμια που να εχει να κανει με υπολογιστες κτλ? ναι για υπολογιστες αυτην με τη τζολι σε νεαρα ηλικια http://www.imdb.com/title/tt0113243/?ref_=nv_sr_1 κατι σαν στυλ του SP ειπαρχει και το grimm http://www.imdb.com/title/tt1830617/?ref_=nv_sr_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα.Παρακολουθω supernatural και Vampire Dieres. Εχετε να μου προτεινεται καμια σειρα,στο στυλ των παραπανω 2 σειρων ή καποια αλλη μυστηριου,οπως σε στυλ του κωδικα νταβιντσι,ή καμια που να εχει να κανει με υπολογιστες κτλ? Έχω δει τη 1η season της σειράς Grimm που σου πρότεινε ο star12. Μου άρεσε αρκετά και στη προτείνω κι εγώ. Βλέπω κι εγώ Vampire Diaries. Άλλη σειρά με βαμπιρς δεν έχω δει οπότε δε μπορώ να σου προτείνω κάποια. Να ξέρεις όμως ότι το καλοκαίρι θα προβληθεί το The Strain που θα είναι με "πραγματικά" (ελπίζουμε) βαμπιρς κι όχι οι σάχλες που βλέπουμε στο Vampire Diaries. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα.Παρακολουθω supernatural και Vampire Dieres. Εχετε να μου προτεινεται καμια σειρα,στο στυλ των παραπανω 2 σειρων ή καποια αλλη μυστηριου,οπως σε στυλ του κωδικα νταβιντσι,ή καμια που να εχει να κανει με υπολογιστες κτλ? Δες το "The Originals" που είναι prequel του Vampire Diaries και το "Arrow"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 δεν είναι prequel, "spin-off" είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Υπενθυμίζω ότι τα μέλη οφείλουν: Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 δεν είναι prequel, "spin-off" είναι... Αφού περιγράφει γεγονότα που έχουν γίνει σε παρελθόντα χρόνο από αυτά που βλέπουμε στο diaries δε θεωρείται prequel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αφού περιγράφει γεγονότα που έχουν γίνει σε παρελθόντα χρόνο από αυτά που βλέπουμε στο diaries δε θεωρείται prequel? πέρα από τα flashbacks, τα γεγονότα του Originals συμβαίνουν παράλληλα με αυτά της τελευταίας season του VD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiaUuu Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα.Παρακολουθω supernatural και Vampire Dieres. Εχετε να μου προτεινεται καμια σειρα,στο στυλ των παραπανω 2 σειρων ή καποια αλλη μυστηριου,οπως σε στυλ του κωδικα νταβιντσι,ή καμια που να εχει να κανει με υπολογιστες κτλ? Αν σ' αρέσει το Vampire Diaries κατα μεγάλο ποσοστό θα σ αρέσει και το Teen Wolf, Μου χουν πει και για True BLood αλλά εμένα (χωρίς να το έχω δει) δεν μου γεμίζει το μάτι.. Αν και όχι ίδιο στυλ θα πρότεινα άφοβα και Walking Dead, είναι soupernatural (με ζομπι), έχει αγωνια, και αρκετή δράση, είναι πιο πειστικό - σοβαρό θα λεγα, χωρίς ρομαντζο.. Όσο για μυστήριο θα πρότεινα το Sleepy Hollow που συνδυάζει μπόλικο supernatural και mystery, αλλα έχει βγάλει μονο 13 επισόδεια μέχρι τώρα.. Πολύ αρέσει και το Pretty Litle Liars το οποίο παράτησα στην 2ρη σεζον.. Δεν την πάλεψα γιατί για μένα είναι χαζός πολύ ο τρόπος που προσπαθούν να το τραβήξουν, π.χ. Βάζουν διαφορες χαζες παρεξηγήσεις ή τσακωμούς για ασήμαντα πράγματα κάθε 3 και λίγο, το κάνουν θέμα χωρίς λόγο.. Κρύβουν τσάμπα πραγματα ο ενας απ τον άλλον ή λένε ψέματα (που πιστεύω σχεδόν κανείς δεν θα τα έλεγε σε real life) μόνο και μόνο για να δημιουργηθει παρεξήγηση και να τραβήσει παραπάνω η σειρά.. Έχει και κάμποσο ρομαντζο αν και όχι υπερβολικό, αλλά μ ενοχλει.. Ενω το μυστήριο της ταινιας είναι πολύ ενδιαφέρον και μη προβλέψιμο και σε κανει να θες να μάθεις τι συνεβη, με όλες αυτές τις μλκιτσες κάθε 3 και λίγο να μ αποσπάνε απο το ζουμι της υπόθεσης μου σπασαν τα νεύρα.. Δες το "The Originals" που είναι prequel του Vampire Diaries και το "Arrow"! Υπάρχει κανεις που έχει δει τις πρώτες 3 σεζον του TVD και δεν έχει δει Originals?? Το χω τόσο αυτονόητο στο μυαλό μου ότι όποιος βλέπει TVD θα βλέπει και Οriginals.. πάνε πακετάκι.. Άλλωστε απο τους πιο δυνατούς "παίχτες" του TVD ήταν οι Originals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 και το bitten ειναι σαν το vampire diaries Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lam13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 εχετε καμια μαυρη κωμωδια να προτεινετε ρε παιδια...ειδα μια χθες το βραδυ στο σταρ το Planet terror και ψαχνω κατι παρομοιο...αν εχετε να προτεινετε κατι..ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 δεν είναι παρόμοιο, αλλά είναι καλή κωμωδία, ειδικά αν κάνεις υπομονή τα πρώτα 10 λεπτά. http://www.rottentomatoes.com/m/arsenic_and_old_lace/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiaUuu Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 και το bitten ειναι σαν το vampire diaries το βλέπω, δεν το προτεινα κι εγω γιατι το θεωρω χειρότερο.. με την έννοια οτι φαίνεται αρκετα βαρετό και συνηθισμένο, αν και εχει βγάλει λίγα επισόδεια μέχρι τώρα.. αλλα δεν μου γεμιζει το ματι για κατι ουαου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 εγω το βλεπω γιατι μου αρεσει η τυπισσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 The Sopranos καλο; Σκεφτομαι να το αρχισω. To καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geokast Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα μου φαίνεται σαν ανέκδοτο αυτό που θες. Καταρχάς δεν υπάρχει αγορά για να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά και να φτιάξει τέτοιο σαιτ. Όλοι κατεβάζουν πλέον… Αφού βλέπεις, ούτε οι ίδιες οι εταιρίες δεν ασχολούνται. όλοι κατεβάζουν και συμφωνώ σε αυτό που λες σε γενικές γραμμές, αλλά τί γίνεται στη περίπτωση που θές να δείς ευρωπαϊκές ταινίες; Πότε έρχονται και βγαίνουν προς διάθεση(και σε καλή ποιότητα εννοείται και όχι από κάμερα μέσα από ένα σινεμά) ή ασιατικές ή στην πιό απλή περίπτωση ελληνικές ταινίες πρόσφατες?δεν θα πρέπει να υπήρχε μια ιστοσελίδα να το κάνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα