Προς το περιεχόμενο

Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To Sherlock ειναι καλο

Dexter μεχρι τον 5ο κυκλο ειναι καλο

Prison Break δες τον πρωτο και μετα σταματα την

Μετα μπορει να γραψω τι σειρες εχω δει ωστε να μου προτεινετε καμια (ειναι μεγαλη η λιστα και βαριεμαι να γραφω)

Edit:

Sons of Anarchy

House M.D. 

Luther 

Dexter 

Homeland

The Following  2013  (1o)

Hannibal  2013 (1o)

The Walking Dead  

Vikings (1o)

Revolution  (1o)

House of Cards (1o)

Suits 

Last Resort   

Damages (3o ή 4ο)

Prison Break

Merlin 

Arrow (1ο)

Supernatural 

Bones (δεν εχω δει κανενα απο τον τελευταιο)

Game of Thrones

Breaking Bad

True Detective

Fringe

Sherlock

Elementary

Τις τελευταιες σειρες προς τα κατω δεν τις βρηκα στο imdb που εχω βαθμολογησει, μπορει να εχω ξεχασει μερικες

2nd Edit:

Doctor Who σκεφτομαι να την ξαναξεκινησω ειχα δει τα 2 πρωτα αλλα δεν με εντυπωσιασε

Dr Who προσωπικα εχω δει ολες τις season οπως και απο το Torchwood (ιδιοι δημιουργοι -παταει στο story του πρωτου) και μπορω να πω οτι ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες .Εξυπνο σεναριο ,καλοι ηθοποιοι ,περιπετεια ,χιουμορ (αν και αγγλικο γελας ).Επισης εχει και 13 επεισοδια ο καθε κυκλος .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για σας παίδες! Εγώ έχω ένα άλλο παρεμφερές προβληματάκι για το τί θέλω να δω...

Υπάρχει ένα site με τις νέες κυκλοφορίες dvd και blue ray στην Ελλάδα που να είναι σοβαρά οργανωμένο και πλήρες όπως πολλά του εξωτερικού; Να έχει μια οργάνωση(να ενημερώνεται συχνά), να τα έχει τακτοποιημένα με ημερομηνίες κυκλοφορίας και να μην είναι χάος βασικά όπως τα περισσότερα εκεί έξω.Μέχρι και οι ίδιες οι εταιρίες διανομής έχουν κακοφτιαγμένα site και δυσλειτουργικά.

Ο λόγος που ψάχνω κάτι τέτοιο είναι απλός. dvd releases για Αμερική υπάρχουν πολλά πολύ ενημερωμένα.Αλλά για εδώ...Αρχικά θέλω να ελέγχω και τις κυκλοφορίες ελληνικών τίτλων για να βλέπω και κανένα δικό μας. Από εκεί και πέρα , την έλευση και μερικών ευρωπαϊκών-ασιατικών ταινιών στα μέρη μας. 

Ας είναι και vlog, ας είναι και ότι άλλο θέλει! Αλλού που κοίταξα τα έχουν χύμα χωρίς να λένε πότε ήρθαν ,πόσο καιρό έχουν στην Ελλάδα, χωρίς ημερομηνίες, κτλ

Άλλα γράφουν τις μισές, άλλα ενημερώνουν όταν το θυμούνται.. Δηλαδή πέιτε μου κι εσείς την άποψή σας..Πολλά ζητάω; ένα site οργανωμένο να σου λέει πχ: "Στην Ελλάδα οι νέες κυκλοφορίες ταινιών σε dvd-blue ray για το μήνα Φεβρουάριο θα είναι οι εξής"..Για πείτε μου καμιά άποψη βρε παίδες...

The help,42,Linkoln,Dallas byers club,captain phillips,moneyball,flight μου ηρθαν στα γρηγορα.

Απο παλιες η λιστα του Σιντλερ

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Λοιπον , θα ηθελα μερικες προτασεις. Να πω οτι ενω μου αρεσουν γενικα πολυ τα animation , βλεπω family guy, simpsons, american dad, south park , απεχθανομαι τα anime .... Αλλα με αναγκασε φιλος και ειδα το πρωτο επεισοδιο απο το death note , με αποτελεσμα να εχω λιωσει και να εχω δει μεχρι και το 15 ως τωρα και συνεχιζω.....

Θα ηθελα να μου προτινετε κανενα αλλο παρομοιο, χωρις "κινεζιες" ( κατανες , αιματα παντου, ακτινες λειζερ , κτλ κτλ :P ), αν υπαρχει κανενα animation τετοιας φασης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειναι καλοδεχουμενο.

Περιμενω προτασεις ...

Eπειδή είμαι σε ίδια φαση με σένα ακριβώς, να σου πω καταρχάς ότι το death note είναι ένα στο είδος του. 

Κάποιο που μου άρεσε πολύ, και είναι κοντα στο ύφος ας πούμε ειναι το Monster.

The Eye (2002)

You can thank me later  :-)

πρεπει να το ειχε δει ο αδερφος μου παλια οοταν ειμαστε μικρα και εγω φοβομουν και δεν το ειδα ! ωραιος ευχαριστω !

Λοιπον , θα ηθελα μερικες προτασεις. Να πω οτι ενω μου αρεσουν γενικα πολυ τα animation , βλεπω family guy, simpsons, american dad, south park , απεχθανομαι τα anime .... Αλλα με αναγκασε φιλος και ειδα το πρωτο επεισοδιο απο το death note , με αποτελεσμα να εχω λιωσει και να εχω δει μεχρι και το 15 ως τωρα και συνεχιζω.....

Θα ηθελα να μου προτινετε κανενα αλλο παρομοιο, χωρις "κινεζιες" ( κατανες , αιματα παντου, ακτινες λειζερ , κτλ κτλ :P ), αν υπαρχει κανενα animation τετοιας φασης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειναι καλοδεχουμενο.

Περιμενω προτασεις ...

ποια ανιμε έχεις δει και τα απεχθάνεσαι?

Δεν μου αρεσουν γενικα ολα αυτα τα γιαπωνεζικα οπως ειπα και παραπανω , μεχρι και μικρος ενω ολα τα παιδακια βλεπαν dragonball εμενα δε μου αρεσαν αυτα τα μαλλια , που δε ξερω πως να τα χαρακτηρισω , οι ακτινες , τα λειζερ ... :P

Δεν ξερω πως αρκιβως να το εξηγησω ....

Ας πουμε στο death note το βλεπω μονο και μονο για την υποθεση , η εικονα δε με τραβαει καθολου

Eπειδή είμαι σε ίδια φαση με σένα ακριβώς, να σου πω καταρχάς ότι το death note είναι ένα στο είδος του. 

Κάποιο που μου άρεσε πολύ, και είναι κοντα στο ύφος ας πούμε ειναι το Monster.

Θα το κοιταξω και αυτο

θα ηθελα να μου προτεινετε σειρες

επιστημονικης φαντασιας με εηωγηινους ομως.Η σειρα που παρακολουθω τωρα ειναι το falling skies αλλα βγαινει το καλοκαιρι.Ευχαριστω εκ των προτερων

Περιμενω προτασεις ...

code geass

θα ηθελα να μου προτεινετε σειρες

επιστημονικης φαντασιας με εηωγηινους ομως.Η σειρα που παρακολουθω τωρα ειναι το falling skies αλλα βγαινει το καλοκαιρι.Ευχαριστω εκ των προτερων

http://www.imdb.com/title/tt2189221/?ref_=nv_sr_1

Για σας παίδες! Εγώ έχω ένα άλλο παρεμφερές προβληματάκι για το τί θέλω να δω...

Υπάρχει ένα site με τις νέες κυκλοφορίες dvd και blue ray στην Ελλάδα που να είναι σοβαρά οργανωμένο και πλήρες όπως πολλά του εξωτερικού; Να έχει μια οργάνωση(να ενημερώνεται συχνά), να τα έχει τακτοποιημένα με ημερομηνίες κυκλοφορίας και να μην είναι χάος βασικά όπως τα περισσότερα εκεί έξω.Μέχρι και οι ίδιες οι εταιρίες διανομής έχουν κακοφτιαγμένα site και δυσλειτουργικά.

Ο λόγος που ψάχνω κάτι τέτοιο είναι απλός. dvd releases για Αμερική υπάρχουν πολλά πολύ ενημερωμένα.Αλλά για εδώ...Αρχικά θέλω να ελέγχω και τις κυκλοφορίες ελληνικών τίτλων για να βλέπω και κανένα δικό μας. Από εκεί και πέρα , την έλευση και μερικών ευρωπαϊκών-ασιατικών ταινιών στα μέρη μας. 

Ας είναι και vlog, ας είναι και ότι άλλο θέλει! Αλλού που κοίταξα τα έχουν χύμα χωρίς να λένε πότε ήρθαν ,πόσο καιρό έχουν στην Ελλάδα, χωρίς ημερομηνίες, κτλ

Άλλα γράφουν τις μισές, άλλα ενημερώνουν όταν το θυμούνται.. Δηλαδή πέιτε μου κι εσείς την άποψή σας..Πολλά ζητάω; ένα site οργανωμένο να σου λέει πχ: "Στην Ελλάδα οι νέες κυκλοφορίες ταινιών σε dvd-blue ray για το μήνα Φεβρουάριο θα είναι οι εξής"..Για πείτε μου καμιά άποψη βρε παίδες...

Εμένα μου φαίνεται σαν ανέκδοτο αυτό που θες. Καταρχάς δεν υπάρχει αγορά για να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά και να φτιάξει τέτοιο σαιτ. Όλοι κατεβάζουν πλέον… Αφού βλέπεις, ούτε οι ίδιες οι εταιρίες δεν ασχολούνται.

Παιδια καλησπερα.Παρακολουθω supernatural και Vampire Dieres.

Εχετε να μου προτεινεται καμια σειρα,στο στυλ των παραπανω 2 σειρων ή καποια αλλη μυστηριου,οπως σε στυλ του κωδικα νταβιντσι,ή καμια που να εχει να κανει με υπολογιστες κτλ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...