Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελειώσα το Sons Of Anarchy (έχει άλλη μια σεζόν που ακόμα δεν έχει παιχτεί). Ωραία σειρά, με τις κοιλιές της αλλά ωραία η όλη φάση.

Τι να αρχίσω τώρα λέτε; Θέλω μια καλή αλλά όχι top γιατί δεν είμαι και στα καλύτερα μου, οπότε αυτές τις κρατάω για να τις απολάυσω αργότερα. Έχω δει μόνο Prison Break και SOA.

Δημοσ.

Έχω δει μόνο Prison Break και SOA.

Εννοείς ακριβώς αυτό που λες; Το Prison Break και το SOA, είναι οι μοναδικές σειρές που έχεις δει, απ' όσες έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει; Απλώς για να ξέρω τι θα προτείνω, απ' όσες τουλάχιστον έχω δει ολοκληρωμένες.

Δημοσ.

<p>Στα χρονικά των χρονικών οι σειρές που έχω δει είναι το Prison Break και το Sons Of Anarchy :P (Άντε και Band Of Brothers, Family Guy και South Park)</p>

Lost!!!

Δημοσ.

Τελειώσα το Sons Of Anarchy (έχει άλλη μια σεζόν που ακόμα δεν έχει παιχτεί). Ωραία σειρά, με τις κοιλιές της αλλά ωραία η όλη φάση.

Τι να αρχίσω τώρα λέτε; Θέλω μια καλή αλλά όχι top γιατί δεν είμαι και στα καλύτερα μου, οπότε αυτές τις κρατάω για να τις απολάυσω αργότερα. Έχω δει μόνο Prison Break και SOA.

δες house md

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα χρονικά των χρονικών οι σειρές που έχω δει είναι το Prison Break και το Sons Of Anarchy :P (Άντε και Band Of Brothers, Family Guy και South Park)

Παναϊα'μ... welcome to our world :)

Ξεκινωντας απο τις ολοκληρωμενες, εχω δει και σου προτεινω.

24 (προεδροι ηπα, τρομοκρατιες, και Jack Bauer, μια κλαση απο μονο του).

Alias, La Famme Nikita, Nikita (κατασκοπεια) και Chuck (κωμωδια, κατασκοπεια).

Battlestar Galactica και Finge, 4400  (SCI FI).

Leverage, Hustle (Κομπινες μεγαλου βεληνεκους) .

Thw Shield, The Wire, Luther (αστυνομικες).

Boston Legal (Δικηγοροι, σειρα με πολυ καλο χιουμορ).

Two and a half men (μονο μεχρι 8ο κυκλο), Arrested Developement, Scrubs, Weeds (κωμωδιες).

Υπαρχουν και δεκαδες αλλες, απλα αυτες ειναι μεχρι στιγμης ολοκληρωμενες και τις εχω δει εγω (και θυμαμαι, μπορει να ειναι και καμμια αλλη που δε θυμαμαι).

Επεξ/σία από pournaras
Δημοσ.

Παναϊα'μ... welcome to our world :)

Ξεκινωντας απο τις ολοκληρωμενες, εχω δει και σου προτεινω.

24 (προεδροι ηπα, τρομοκρατιες, και Jack Bauer, μια κλαση απο μονο του).

Alias, La Famme Nikita, Nikita (κατασκοπεια) και Chuck (κωμωδια, κατασκοπεια).

Battlestar Galactica και Finge, 4400  (SCI FI).

Leverage, Hustle (Κομπινες μεγαλου βεληνεκους) .

Thw Shield, The Wire, Luther (αστυνομικες).

Boston Legal (Δικηγοροι, σειρα με πολυ καλο χιουμορ).

Two and a half men (μονο μεχρι 8ο κυκλο), Arrested Developement, Scrubs, Weeds (κωμωδιες).

Υπαρχουν και δεκαδες αλλες, απλα αυτες ειναι μεχρι στιγμης ολοκληρωμενες και τις εχω δει εγω (και θυμαμαι, μπορει να ειναι και καμμια αλλη που δε θυμαμαι).

Μη με στεναχωράς τώρα και μού αφήνεις εκτός πρώτης επιλογής το Criminal Minds! Σ' αυτό έπεσε ο κλήρος να το ξεκινήσω - ίσως θυμάσαι που τα λέγαμε και στο p.m. - μόλις τελείωσα το Lie To Me και μέχρι τώρα - από τα ελάχιστα επεισόδια που έχω δει - έχω μείνει μαλάκας!...

(Ο μπάρμπας, άρχισε μόλις σήμερα να μού στέλνει το «24», αποστολή η οποία θα έχει ολοκληρωθεί όπου να 'ναι, ελέω οπτικής. Βέβαια, γύρω στα ...65 που θα είμαι όταν θα το ξεκινήσω - εκτός κι αν παραβιάσω τη μέχρι τώρα λίστα προτεραιότητας - δεν ξέρω τι εντυπώσεις θα μού αφήσει. Ίσως να έχω γεράσει αρκετά για τέτοιο ύφος σειράς...) 

Δημοσ.

Μη με στεναχωράς τώρα και μού αφήνεις εκτός πρώτης επιλογής το Criminal Minds! Σ' αυτό έπεσε ο κλήρος να το ξεκινήσω - ίσως θυμάσαι που τα λέγαμε και στο p.m. - μόλις τελείωσα το Lie To Me και μέχρι τώρα - από τα ελάχιστα επεισόδια που έχω δει - έχω μείνει μαλάκας!...

(Ο μπάρμπας, άρχισε μόλις σήμερα να μού στέλνει το «24», αποστολή η οποία θα έχει ολοκληρωθεί όπου να 'ναι, ελέω οπτικής. Βέβαια, γύρω στα ...65 που θα είμαι όταν θα το ξεκινήσω - εκτός κι αν παραβιάσω τη μέχρι τώρα λίστα προτεραιότητας - δεν ξέρω τι εντυπώσεις θα μού αφήσει. Ίσως να έχω γεράσει αρκετά για τέτοιο ύφος σειράς...) 

Οχι βεβαια, απλα οπως ειπα, μιλησα για ολοκληρωμενες σειρες απ' τη μια, και απο την αλλη, σειρες τυπου Criminal minds, Law and order, Csi κλπ, ειναι τελειως αυτοτελη επεισοδια, οποτε μπορεις να τα χτυπας απο 1-2 οποτε βαριεσαι και δεν εχεις κατι αλλο να δεις. Οι υπολοιπες ειναι με ενιαιο σεναριο, οποτε σε καθηλωνουν πιο πολυ.

Δημοσ.

Οχι βεβαια, απλα οπως ειπα, μιλησα για ολοκληρωμενες σειρες απ' τη μια, και απο την αλλη, σειρες τυπου Criminal minds, Law and order, Csi κλπ, ειναι τελειως αυτοτελη επεισοδια, οποτε μπορεις να τα χτυπας απο 1-2 οποτε βαριεσαι και δεν εχεις κατι αλλο να δεις. Οι υπολοιπες ειναι με ενιαιο σεναριο, οποτε σε καθηλωνουν πιο πολυ.

Ναι, ο διαχωρισμός είναι σωστός. Προσωπικά βέβαια, για να πω τη μαύρη αλήθεια, τις τελειώνω, είτε πρόκειται για αυτοτελή επεισόδια, είτε για ενιαία υπόθεση «σπασμένη» σε κομμάτια. Αρκεί φυσικά να μού αφήσουν θετική πρώτη εντύπωση. Το Criminal Minds π.χ., θα το δω μέχρι το τελευταίο, ακριβώς γι' αυτό το λόγο, ασχέτως αν αποτελείται από ...εννιακόσια δισεκατομμύρια επεισόδια. Γι' αυτό λέω ότι γύρω στα 65 με βλέπω ν' αρχίζω κάτι 24 (άλλο ...τραίνο κι αυτό!), ή Dexter, ή Prison Break, ή, ή...

...τα νεύρα μουουου!!!

Δημοσ.

Ναι, ο διαχωρισμός είναι σωστός. Προσωπικά βέβαια, για να πω τη μαύρη αλήθεια, τις τελειώνω, είτε πρόκειται για αυτοτελή επεισόδια, είτε για ενιαία υπόθεση «σπασμένη» σε κομμάτια. Αρκεί φυσικά να μού αφήσουν θετική πρώτη εντύπωση. Το Criminal Minds π.χ., θα το δω μέχρι το τελευταίο, ακριβώς γι' αυτό το λόγο, ασχέτως αν αποτελείται από ...εννιακόσια δισεκατομμύρια επεισόδια. Γι' αυτό λέω ότι γύρω στα 65 με βλέπω ν' αρχίζω κάτι 24 (άλλο ...τραίνο κι αυτό!), ή Dexter, ή Prison Break, ή, ή...

...τα νεύρα μουουου!!!

To Sherlock ειναι καλο

Dexter μεχρι τον 5ο κυκλο ειναι καλο

Prison Break δες τον πρωτο και μετα σταματα την

Μετα μπορει να γραψω τι σειρες εχω δει ωστε να μου προτεινετε καμια (ειναι μεγαλη η λιστα και βαριεμαι να γραφω)

Edit:

Sons of Anarchy

House M.D. 

Luther 

Dexter 

Homeland

The Following  2013  (1o)

Hannibal  2013 (1o)

The Walking Dead  

Vikings (1o)

Revolution  (1o)

House of Cards (1o)

Suits 

Last Resort   

Damages (3o ή 4ο)

Prison Break

Merlin 

Arrow (1ο)

Supernatural 

Bones (δεν εχω δει κανενα απο τον τελευταιο)

Game of Thrones

Breaking Bad

True Detective

Fringe

Sherlock

Elementary

Τις τελευταιες σειρες προς τα κατω δεν τις βρηκα στο imdb που εχω βαθμολογησει, μπορει να εχω ξεχασει μερικες

2nd Edit:

Doctor Who σκεφτομαι να την ξαναξεκινησω ειχα δει τα 2 πρωτα αλλα δεν με εντυπωσιασε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...