Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!μολις τελειωσα και τα τελευταια επεισοδια του sons of anarchy..απιστευτη σειρα! τωρα ειμαι αρκετα ξενερωμενος.δεν ξερω τι αλλο να δω να μου κραταει το ενδιαφερον..εχω δει breaking bad, fringe, dexter, homeland, walking dead, vampire diaries, true blood, suits, dracula. πραγματικα δεν βρισκω κατι αλλον ενδιαφερον. στα κορυφαια breaking bad, sons of anarchy, fringe. καμια προταση;

Το Lost θα σε κολλήσει άσχημα αλλά είναι αρκετά επεισόδια και χαλάει προς το τέλος.

Επίσης ΣΕΙΡΑΡΑ είναι το Buffy the Vampire Slayer αλλά θα σου πάρει καμιά 15-20αρια επεισόδια για να το εκτιμήσεις πραγματικά και να πορωθείς.Στην αρχή θα λες τι μαλακιούλα είναι αυτή;

Από Sci-Fi αν σου αρέσουν δες το Battlestar Galactica.

Αν θες αίμα,ξύλο,δολοπλοκίες κτλ το Spartacus τα σπάει.

Γενικά υπάρχει πράμα να δεις,όρεξη και χρόνο να χεις μόνο και δε ξεμένεις από σειρές.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος ειδήμων να μου προτείνει τις must ασιατικές (ιαπωνικές, κορεάτικες ) ταινίες (από 1990  και μετά). Εχω δει τις κλασικές (φαντάζομαι) και θέλω να εμβαθύνω.  Αξιόλογοι Ασιάτες σκηνοθέτες would be nice too.

Δημοσ.

Κάποιος ειδήμων να μου προτείνει τις must ασιατικές (ιαπωνικές, κορεάτικες ) ταινίες (από 1990  και μετά). Εχω δει τις κλασικές (φαντάζομαι) και θέλω να εμβαθύνω.  Αξιόλογοι Ασιάτες σκηνοθέτες would be nice too.

Έχω να προτείνω αυτή, άμα δε την έχει δει ήδη:

Confessions (2010)

• Like 1
Δημοσ.

για πες ενδεικτικά τι σου άρεσε.

γιατί άλλο να σου αρέσει το ring και ο Park κι άλλο να σου προτείνουμε Wong Kar Wai και dare mo shiranai

Δημοσ.

Υπάρχει καμιά καλή ταινία με τον Αλ Καπόνε;

Να έχει ως κύριο θέμα τον Capone εννοείς - π.χ. βιογραφική - ή απλώς να έχει επιρροή ο Capone στην εξέλιξη τής υπόθεσης; Εκτός αυτών, ψάχνεις για καινούργια/σχετικώς πρόσφατη, ή και για παλαιότερη; 

Δημοσ.

Φαντάζομαι κάτι που είναι πάνω κάτω βιογραφία, ναι. Το να έχει επιρροή ο Καπόνε στην εξέλιξη της υπόθεσης δεν καταλαβαίνω πως το εννοείς. Δηλαδή να είναι άσχετη η ταινία και σε λίγες σκηνες μόνο να εμφανίζεται ξόφαλτσα; Δεν ψάχνω κάτι τέτοιο(είναι και ταινία με την Monroe αυτή η περίπτωση).

Χρονολογία δεν με πειράζει, όποια να 'ναι.

Απλώς είδα πριν λίγο τον Καπόνε και σκέφτηκα πως δεν τον ξέρω καλά

Δημοσ.

Φαντάζομαι κάτι που είναι πάνω κάτω βιογραφία, ναι. Το να έχει επιρροή ο Καπόνε στην εξέλιξη της υπόθεσης δεν καταλαβαίνω πως το εννοείς. Δηλαδή να είναι άσχετη η ταινία και σε λίγες σκηνες μόνο να εμφανίζεται ξόφαλτσα; Δεν ψάχνω κάτι τέτοιο(είναι και ταινία με την Monroe αυτή η περίπτωση).

Χρονολογία δεν με πειράζει, όποια να 'ναι.

Απλώς είδα πριν λίγο τον Καπόνε και σκέφτηκα πως δεν τον ξέρω καλά

http://www.imdb.com/title/tt0094226/

Δεν ειναι βιογραφικη αλλα ειναι πολυ δυνατη.

Δημοσ.

Το να έχει επιρροή ο Καπόνε στην εξέλιξη της υπόθεσης δεν καταλαβαίνω πως το εννοείς.

Εννοώ περιπτώσεις ταινιών όπως το the untouchables, για το οποίο με πρόλαβε ο linkin, το οποίο όμως φαντάζομαι ότι θα έχεις ήδη δει: Ο Capone ως χαρακτήρας, δεν «πρωταγωνιστεί» στη συγκεκριμένη ταινία, ούτε και εμφανίζεται τόσο συχνά ο DeNiro που τον υποδύεται. Παρ' όλα αυτά, σχεδόν όλη η εξέλιξη τής ταινίας, βασίζεται στο τι είχε κάνει εκείνος.

Καθαρά βιογραφικού στυλ, έχω ακούσει ότι είναι αυτή, αλλά δεν την έχω δει, ούτε ξέρω αν κυκλοφορεί κάπου.

Δημοσ.

Είχα αμελήσει τους αδιάφθορους, δεν ήξερα κιόλας ότι παίζει Καπόνε. Ωραία, αυτήν θα δω.

Dee, δεν θέλω κάτι που δεν το έχετε δει και φαίνεται λίγο ρίσκο αυτή.

Μια μικρή γεύση Καπόνε ήθελα, οπότε είμαι οκ με αυτήν

Δημοσ.

για πες ενδεικτικά τι σου άρεσε.

γιατί άλλο να σου αρέσει το ring και ο Park κι άλλο να σου προτείνουμε Wong Kar Wai και dare mo shiranai

Μου αρέσουν ταινίες εποχής που η σκηνοθεσία τους θυμίζει αρκετά anime, αλλά και οτιδήποτε καλό και ποιοτικό έχει να προσφέρει ο ασιατικός κιν/γραφος.  Ενδεικτικά κάποιος στο φόρουμ παλαιότερα είχει προτείνει το Source.png Πηγή: Love Exposure (2009) το οποίο θεωρώ διαμαντάκι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...