cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Τυπική αμερικανική ρομαντική κομεντύ είναι. Τίγκα στα κλισέ, με χαρακτήρες που και καλά ζουν μεγάλο δράμα ΝΟΤ, και πολύ προβλέψιμη. Το όσκαρ δεν το πήρε τυχαία, κάποιοι φρόντισαν από πίσω για αυτό. (Προμόσιον κλπ). Αν θέλεις να δεις αμερικανική ρομαντική κομεντύ, τότε είναι σχετικά καλή στο είδος της αλλά τίποτα παραπάνω. (+ότι είναι προβλέψιμη και κλισέ, δεν ξέρω αν το ανέφερα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Κλισε και προβλέψιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Σας υπενθυμίζω ότι σκοπός του τόπικ δεν είναι ούτε να λέμε τι είδαμε και μας άρεσε ή δεν μας άρεσε (υπάρχει αυτό το τόπικ για αυτό), ούτε να προτείνουμε στο άσχετο σειρές και ταινίες. Όπως λέει και το πρώτο ποστ του θέματος, ο σκοπός του τοπικ είναι να ειναι να μας γλυτώσει απο όλα αυτά τα θέματα που φτιαχνόντουσαν κτα καιρούς και ζητούσαν προτάσεις για κάτι συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Σας υπενθυμίζω ότι σκοπός του τόπικ δεν είναι ούτε να λέμε τι είδαμε και μας άρεσε ή δεν μας άρεσε (υπάρχει αυτό το τόπικ για αυτό), ούτε να προτείνουμε στο άσχετο σειρές και ταινίες. Όπως λέει και το πρώτο ποστ του θέματος, ο σκοπός του τοπικ είναι να ειναι να μας γλυτώσει απο όλα αυτά τα θέματα που φτιαχνόντουσαν κτα καιρούς και ζητούσαν προτάσεις για κάτι συγκεκριμένο. Ενα δικιο το'χεις, απλα το αλλο θεμα ειναι "ποιο πολυ" για ταινιες. Ισως να γινοταν μια προσθηκη, ή ενα ανοιγμα νεου θεματος για "σειρες που μολις ειδατε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ενα δικιο το'χεις, απλα το αλλο θεμα ειναι "ποιο πολυ" για ταινιες. Ισως να γινοταν μια προσθηκη, ή ενα ανοιγμα νεου θεματος για "σειρες που μολις ειδατε". αυτο αυτο ακριβως. we demand more και τα σχετικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ψαχνω κατι σε sci-fi και βρηκα αυτο..καινουριο. Site: Helix (2014) Το εχει δει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασα το Das Boot, το Directors Cut αλλά μετά είδα ότι διαρκεί 3,5 ώρες Η κανονική ταινία είναι 2,5 ώρες. Γιατί τόση διαφορά το directors cut? Αξίζει να το δω ή βάλανε μέσα ό,τι τους περίσσεψε από το μοντάζ απλώς για να το βάλουνε και δεν έχει νόημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασα το Arrow, είδα τα πρώτα επεισόδια αλλά μου φαίνεται ότι απευθύνετε σε ηλικία 12-16 ετών και σε οπαδούς του twilight. Στη συνέχεια γίνεται καλύτερο ή να σταματήσω από τώρα να χάνω το χρόνο μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασα το Arrow, είδα τα πρώτα επεισόδια αλλά μου φαίνεται ότι απευθύνετε σε ηλικία 12-16 ετών και σε οπαδούς του twilight. Στη συνέχεια γίνεται καλύτερο ή να σταματήσω από τώρα να χάνω το χρόνο μου; Συνεχισε το παλληκάρι, στρώνει αργότερα και γινεται πολυ καλή σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασα το Arrow, είδα τα πρώτα επεισόδια αλλά μου φαίνεται ότι απευθύνετε σε ηλικία 12-16 ετών και σε οπαδούς του twilight. Στη συνέχεια γίνεται καλύτερο ή να σταματήσω από τώρα να χάνω το χρόνο μου; Ειναι σειρα βασισμενη σε κομικ με ολα τα παρελκομενα. ΠΑντως εμενα μου αρεσε αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα!μολις τελειωσα και τα τελευταια επεισοδια του sons of anarchy..απιστευτη σειρα! τωρα ειμαι αρκετα ξενερωμενος.δεν ξερω τι αλλο να δω να μου κραταει το ενδιαφερον..εχω δει breaking bad, fringe, dexter, homeland, walking dead, vampire diaries, true blood, suits, dracula. πραγματικα δεν βρισκω κατι αλλον ενδιαφερον. στα κορυφαια breaking bad, sons of anarchy, fringe. καμια προταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε και Sherlock. Καλογυρισμένα επεισόδια, σαν ταινία, και εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Γρήγοροι ρυθμοί κ μυστήριο. Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Παιδια το Sons of Anarchy βελτιωνεται μετα το πρωτο επεισοδιο; Ειχα δει το πρωτο πριν κανενα χρονο αλλα δεν με ειχε εντυπωσιασει (μπορει να μην ειναι του στυλ μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 δεν υπαρχει το sons of anarchy..κλασικα τα πρωτα επεισοδια ειναι μεχρι να γνωρισεις τους χαρακτηρες. μετα γινεται πολυ καλο. ειναι η μονη σειρα που δεν με εκανε να βαρεθω σε ουτε ενα επεισοδιο μετα τα πρωτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 δεν υπαρχει το sons of anarchy..κλασικα τα πρωτα επεισοδια ειναι μεχρι να γνωρισεις τους χαρακτηρες. μετα γινεται πολυ καλο. ειναι η μονη σειρα που δεν με εκανε να βαρεθω σε ουτε ενα επεισοδιο μετα τα πρωτα.. Εμενα με εκανε να βαρεθω τρελα στο πρωτο με αποτελεσμα να μην την συνεχισω. Μετα απο ποσα επεισοδια φτιαχνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα