giorgaras13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 σειρες δες the shield breaking bad ταινιες the departed training day 1
funnydad Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 παιδια θα ηθελα πολυ να μου προτεινετε καλες σειρες για να δω.... τα στυλ που μου αρεσουν ειναι περισσοτερο καλες περιπετιες και μυστηριου οπως πχ: 1. 24 ( το αγαπημενο μου) 2. Prison break 3.Breaking Bad 4.Lost 5.Alcatraz 6.fringe
Phoenix7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 παιδια θα ηθελα πολυ να μου προτεινετε καλες σειρες για να δω.... τα στυλ που μου αρεσουν ειναι περισσοτερο καλες περιπετιες και μυστηριου οπως πχ: 1. 24 ( το αγαπημενο μου) 2. Prison break 3.Breaking Bad 4.Lost 5.Alcatraz 6.fringe Spartacus έχεις δει; Game of Thrones?
lefter Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 παιδια θα ηθελα πολυ να μου προτεινετε καλες σειρες για να δω.... τα στυλ που μου αρεσουν ειναι περισσοτερο καλες περιπετιες και μυστηριου οπως πχ: 1. 24 ( το αγαπημενο μου) 2. Prison break 3.Breaking Bad 4.Lost 5.Alcatraz 6.fringe homeland
@X@ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 παιδια θα ηθελα πολυ να μου προτεινετε καλες σειρες για να δω.... τα στυλ που μου αρεσουν ειναι περισσοτερο καλες περιπετιες και μυστηριου οπως πχ: 1. 24 ( το αγαπημενο μου) 2. Prison break 3.Breaking Bad 4.Lost 5.Alcatraz 6.fringe HOMELAND οπως και δηποτε
star12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 HOMELAND οπως και δηποτε ναι μαματη σειρα αλλα το φιναλε της 3ης σεζον ΜΑΣ τα χαλασε
pournaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Luther. Αγγλικη αστυνομικη σειρα (BBC, εγγυηση), με υπεροχο διδυμο Idris Elba και Ruth Wilson. 2
linkin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 παιδια θα ηθελα πολυ να μου προτεινετε καλες σειρες για να δω.... τα στυλ που μου αρεσουν ειναι περισσοτερο καλες περιπετιες και μυστηριου οπως πχ: 1. 24 ( το αγαπημενο μου) 2. Prison break 3.Breaking Bad 4.Lost 5.Alcatraz 6.fringe The blacklist.
giorgaras13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ψαχνω τανιες να εχουν σχεση με hooligans οπως το Green street hooligans 1 & 2. Υπαρχουν παρομοιες καλες ταινιες? δες rise of the footsoldier...πολυ ξυλο,γαματη,και αληθινη ιστορια... ειμαι μεγάλος fan του "the wire" και πρόσφατα έλιωσα να βλέπω "the shield". ξέρει κανεις κάτι παρόμοιο η τόσο πωρωτικό οσο αυτές οι δύο σειρές? ==== Απο ταινίες sci fi έχετε να μου προτείνετε κατι ? ενοειτε breaking bad..η καλυτερη σειρα ολων των εποχων...να την δεις ..
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Την εχει δει κανεις? Αν ναι, λεει τιποτα? http://www.imdb.com/title/tt1045658/
thomasG4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Την εχει δει κανεις? Αν ναι, λεει τιποτα? http://www.imdb.com/title/tt1045658/ Αρκετά καλή, με πολύ δυνατές ερμηνείες απο τους πρωταγωνιστές. 1
alexmm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Την εχει δει κανεις? Αν ναι, λεει τιποτα? http://www.imdb.com/title/tt1045658/ πολύ hype όταν είχε βγει, και απογοητεύτηκα λίγο όταν την είδα. τη δεύτερη φορά όμως μου φάνηκε πραγματικά ενδιαφέρουσα- και με πολύ καλές ερμηνείες όπως είπε ο φίλος ειδικά από τη Jennifer Lawrence 2
nickmanak Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Κοινωνικη ταινια για μεγαλυτερες ηλικιες πιστευω. Αξιζει παντως, δεν πηρε τυχαια το οσκαρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα